- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guszty81
tag
Én a mai szép délelőttön adtam le javításra a tabot (bár reményeim szerint pénz lesz belőle), de a tatabányai szervízponton is mondták, hogy kb. annyi myaudio terméket visznek vissza, amennyit eladnak, hasonló hibákkal, mint amiket én soroltam (sípol, merül, sd-t dobál, töltő csati). És ez nem csak a tabra vonatkozik!!! (telefon, mp3 lejátszó... stb.)
Én szerintem galaxy tab 2 10.1 (P5110)-re cserélem, ismerős 7 colos galaxy tab-ja volt nálam 1 hétig, tényleg ég és föld a kettő! Árban is, tudásban is nagyon hasonló (picit gyengébb proci, de van GPS), minimális ráfizetésem lesz... már csak vissza kell kapni a pénzem, és remélni, hogy addig nem fogy el a készlet, mivel hamarosan jön a Galaxy tab 3!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Apple iPad Pro M4 2024 11" és 13" - Minden színben - bontatlan, új - 1év Apple garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Apple
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest