- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
XDModesty #3528 üzenetére
Örülök neki, hogy pozitívan kijöttél belőle
Olvasva a beírásokat én is elgondolkodtam rajta hogy szintén visszaviszem, mivel hibás a termék és nem is foglalkoznak a javításával (qrvára merülő készülék, sípoló rom, sd dobálás, értékelhetetlen wifi, stb) de azért lekopogom, nálam elfogadhatóan működik. A merülés az ami kiakaszt leginkább, mindig tervezni kell a használatot, de egyébként az összes hibája zavaró valamilyen szinten. Még egy terméket nem fogok tőlük vásárolni az már biztos.
Egyébként én neten rendeltem közvetlenül tőlük, akkor Miskolcra kellene visszaadni, vagy hogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest