Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Androidos tablet topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Új hozzászólás Aktív témák
-
LvFord
csendes tag
Sziasztok!
Kb. fél éve barátkozom a tabletekkel és rábukkantam a Myaudio-ra, majd erre a fórumra.
Az apró hibáit kárpótolja a kapott hardver és a gép ára, ezzel simán együtt lehet élni.
Nyilván nem lehet pl. egy Apple-höz hasonlítani, de az árát sem.
Szerintem ennyiért ez így jó, ahogy van.
Ezt a fórumot az elejétől a végéig elolvastam, bele is telt egy pár napba, tehát nagyjából képben vagyok a géppel kapcsolatban. Viszont ahol jelenleg élünk ez a gyártmány nem kapható.
Regisztráltam a flashmyandroid-ra és találtam egy pár szinte teljesen azonos gépeket, ezt abból gondolom, mert a rom-ok letöltésénél, több gyártmánynál is ugyanarra a linkre mutatnak, pl.: Cube U30GT, Pipo U1, Yuandao N101 és még ki tudja mennyi lehet ami a Myaudio-val megegyezik.
Az egyezést nem 100%-ban értem, mivel a nyák vagy egyéb technikai megoldás nyilván különbözhet, de ahogy láttam igencsak hasonlóak még kinézetre is.
Én jelenleg az N101 -est néztem ki, amit a jövő héten talán meg is veszünk.
Már le is töltöttem hozzá a rom-ot és egyebeket.
A kérdésem az lenne, hogy zavarna- e Titeket, ha néha írnék ide?
Mivel az N101 mégsem Myaudio, még akkor sem, ha "testvérek" ezért lehet, hogy ez valakit esetleg zavar.
Ha ez így van, akkor természetesen nem irkálok ide.
Szívesen nyitnék akár egy N101-es topikot, de nagy valószínűséggel a gép, magyarországi ritkasága miatt, igen csak egyedül lennék ott.Köszi a válaszokat!
Üdv Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest