Hirdetés
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MWC 2026: Megnéztük a Lenovo Idea Tab Pro Gen 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanp
tag
Megpróbálok új életet lehelni a topicba:
Kellene működő driver Xp alá ezen kártyához.
Remélem valakinek sikerült megfelelő működésre bírni azóta -
Kecsege
csendes tag
Szasztok
Ha VIA-s alaplapotok van és nem akarjátok, hogy egy idő után elszáljon a hang akkor tegyétek fel valamelyik VIA PCI LATENCY PATCH-ot az rendbe rakja és a VORTEX-ek már müködnek is. -
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
OFF:
Mit kell másképpen csinálnom a link beszúrásához?
ON -
neduddki
nagyúr
HI!
Pacak altal ajanlott lap kituno!
Amellet erdemes letolteni a segedprogramocskakat is, ahol pontosan elmagyarazod a drivernek, hogy valoban hol is van a hangkartja!
DE sajnos.....
Szoval en probalgattam 2-3 gepban is a mx300-somat xp + jatekok alatt, sajnos minden esetben mikor dx8-van fonn /xp alatt mas is lehet?:-)))/ max 20 perc utan szetesett a hang, vagy hujjesegeket nyomott, vagy teljesen elcsendesult, ezen az sem segitett, ha a jatek dx6.1-es volt.
Masik erdekesseg, hogy mig w98 alatt a netes gyari driver isteni szepen szolt, addig xp-nel mar nem annyira /ms driver/!
Nagyon sajnalom mert imadtam a hangjat. Azota a herc dyn, mellet a legmegbecsultebb relikviam!
Sok szerecset az eletrekeltesban!
udv
neduddki -
catoon
csendes tag
VAlaki segíthetne nekem ha tudná, hogy honnan szerezhetnék én Diamond MX300 as hangkártyához drivert XP alá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus rog fx506h
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 226 Ciklus - 88% akku -
- HP Elitebook 840 G4,14",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ Lenovo Legion 5 - 15.1"WQXGA OLED 165Hz - Ryzen 7 260 - 24GB - 1TB - RTX 5060 - 3 év gari - HUN
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest