- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ku-cu
tag
válasz
PofaJenö #238 üzenetére
A legolcsóbbal?
Én a 30 fontos rézkábelt venném, elég komolyan néz ki. Kérdés milyen rendszerbe teszed be, de nem hiszem h hihetetlen különbségek lennének 10 centis kábelek között. Inkább az ember lelkének megnyugtatására vannak. (Egy bizonyos szint felett persze.)
Nekem egy ilyen hibrid LOD kábelem van. Elég merev, ha ez szempont. Az ezüst kábel single core, lehet ez okozza a merevséget. -
ku-cu
tag
Mikor még régebben olvasgattam, többek véleménye volt h világos hangú. Most ez nyilván baromi szubjektív, meg különben is nehéz a hangot így leírni, de az én fejemben a világos hang, és a már-már csapott magas baromira nem férnek össze.
Mélyben most tartok ott, h király, de többet ne.
Majd ha cserélek, nyilván drágábbra cserélek, meglátjuk hoz-e annyival többet... Azt hiszem ez nem ennyire egzakt.
Az erősítő meglepően pici, a lod kábel viszont elég bunkó, azért bő zsebben kényelmesen elfér. Majd megpróbálok összeütni egy slim profile darabot. Az akku up to 38 óra.Arra az ibasso-ra kíváncsi leszek. (ill a véleményedre) Mikor veszed meg?
-
ku-cu
tag
Még elég friss, idő kell hogy megszokjam.
Alapvetően világos hangot vártam tőle, de nem azt kaptam. (mondjuk egy fiio-hoz képest az) Picit mintha háttérbe tolná a magasakat. Lent hatalmas fejlődés, valamivel több, sokkal sokkal jobb minőségű basszus(gitár). A nem kifejezetten részletező karakter ellenére új részletek.
A java: hihetetlenül rendbe tette a színpadot. Jóval szélesebb, szellősebb, és "tökéletesen" kiegyensúlyozott.
Öszességében, jól néz ki, apró, hosszú akkuidő, nem túl drága. Fasza. -
ku-cu
tag
Tiszta sor, hogy komolyabb forrás kell.
A ház maga jó minőségű műanyag, az nem fog változni, helyette a fülem idomul majd hozzá valamelyest, állítólag. (Itt tized milliméterek is érezhető változást okoznak.)Külső dac-ot egyelőre nem tervezek a rövid akkuidő (és ár) miatt, ha mégis, akkor a Cypher Labs solo db lenne az első helyen.
Az "iPod" olyan amilyen, én az enyémet szeretem. Generációról generációra más-más dac (és gondolom egyéb elektronika, ezt bkercso jobban tudja) került beléjük, eszerint az iphone 3g enyhén szólva nincs a toppon. Ez alapján nem írnám le az összeset, de kétségtelenül van feljebb.
Én egy SGS-t használtam jó ideig, amit hűdejónak tartanak ilyen téren (a sansákkal minimum egyenértékűnek mondták többen), és sokkal szívesebben hallgattam az ipod videom-ról zenék. Az SGS-nek kisebb tere, és melegebb hangja volt, viszont semmilyen tekintetben nem éreztem jobbnak. Anno az iaudio 6-tal hasonló élményem volt. Ízlések és pofonok. -
ku-cu
tag
Mikor megláttam, én is majd' lehidaltam.
Szerintem gyönyörű, már amennyire egy füllenyomat gyönyörű lehet. Ez az öreg kábel nem méltó hozzá.
Az ipodok meg szvsz alul vannak értékelve, egyébként mind közül az ipod video-t tarják a legjobb hangúnak. Ezen persze nem érdemes összeveszni, én megszoktam, és nagyon megszerettem az (ezen) ipodom, de furcsa mód nem érzem kifejezetten jónak az új fülessel. Jelenleg egy 1st ipod touch-ról hajtom, és jobban összepasszolnak. Mindegy, valami erősítőt fog kapni a video hamarosan, út közben meg fiio x5, ibasso dx50, rwak100 vagy valami ilyesmi van tervben... A dx100 a kezelőfelület, és méret miatt nem játszik.
Legelső benyomás: "ebben mi ezer dollár, biztos szar a forrás
"
Most, hogy úgy 5-6 órát hallgattam egyre inkább kezd lenyűgözni. Kiegyenlített hang, semmi nem mászik az arcomba, csak úgy a zene egy csodálatos egységet alkot. Basszus csak ott van ahol kell, viszont ott időnként meglepő mennyiségben, remek minőségben. (Ennél többet nem igénylek, örülök h nem a jh16-ot választottam.) Elég nagy tere van, dinamikus, nagyon élethűek a hangszerek.
Ezzel együtt hiszem (inkább remélem?) hogy van még benne tartalék, főleg a hihetetlen részletességét keresem, valami komolyabb forrás kellhet alá. Meg a kábelfétisem is kiélném szívesen, csak a pénz...Az egyetlen negatívum, hogy ugyan ölve/fekve kényelmes, remekül izolál , séta közben érzem hogy mozog/nekinyomódik a hallójáratomnak, valamint a lépészajt is elég erős. Nyilván majd ahogy betöri a fülem ez javulni fog.
-
ku-cu
tag
Biztosan igazad van, nem lenne értelme vitatkoznunk.
Ezzel együtt nem valószínű hogy egy hordozható dac, amp gyártó cég nagyon elbarmolná a "körítést", miután már alkalmazta ezeket a komponenseket máshol, és büszkén hirdeti hogy beletette a DAP-ébe is. Gondolom én.
Mondom úgy, papíron az x3 jobb mint a sansa fuze + e07k kombó. Federer is továbbjutott. -
ku-cu
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Plazma TV topic
- Windows 10
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest