Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Ez elég érdekes. De gondolom akkor füled előbb utóbb megszokja.
Igen igazából egy ilyen high end füleshez kellene külön egy király dac (amiről írtál eléggé jó lehet
) + külön egy király amp. Vagy egy egybeépített 1000+ dolláros valami.
De ki bírja ezt anyagilag?
Igen végül is különbözen szólanak ezek az ipodok. Meg kéne hallgatni őket egymás mellett, hogy lehessen ebben dönteni. Biztos akkor tied egy jobb fajta. Én még sajnos nem hallottam.
(#109) bkercso
Igen állítólag a htc-nek is van egy igen jól sikerült zene telefonja. Most nem tudom a nevét sajnos.
Szóval néha kidob minden gyártó egy egy értelmes darbot, de ettől függetlenül én csodát nem várnék egy telefontól.
Nekem van egy wolfson dac-os wave1-em. Bizonyos szintig elég, de egy idő után nem árt valami jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
) + külön egy király amp. Vagy egy egybeépített 1000+ dolláros valami.