Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Hát a fiio-hoz képest nem nehéz.
Azt írták róla, hogy inkább világos a hangzása? Alapjában véve nehéz ezeket az ibasso cuccokat bekategorizálni. Bár tudom, hogy minden termék más.
Amit én néztem, az állítólag világossal jól szól: beyer T1 Sötéttel is: LCD3, viszont kb. a kettő közöttivel Sh hd800 nem annyira.Az jó hogy a mélyen dobott egy kicsit. Főleg részletességben meg a térben. Meg persze a terén is.
Állítólag a te fülesed eléggé ott van a mélytartomány tekintében (is). Amúgy van még ebben elég tartalék szeritnem, csak nem olcsó mulatság kihozni belőle.
Elég pici ha jól látom. Szóval gondolom nem jelent nagy terhet az utcai használat sem. Mennyit bír az aksija?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest