- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
filózoli #170 üzenetére
Ezzel valahol én is egyetértek. Természetesen ha egy beats vagy egy hasonló ipari hulladék termékről van szó aminek az ár/értéke konvergál a nullához vagy már annyi is, akkor nem igaz.
Lehetnek jobban vagy rosszabbul teljesítő termékek, de szerintem csodák nincsenek. A mérések meg nagyon jó, dolgok, de az emberi fül a legjobb mérőeszköz.
Én is ovastam már furcsa dolgokat. Pl. olyan teszteket ahol az 3-400 dolláros fejes lenyomja 2000 ezreset kb. Érdekes, meg éppen elő is fordulhat, de általában szerintem nem ez a jellemző.
(#175) maszekember
A másik dolog meg van ez a tipikus emberi magatartás. Nemrég hallottam, hogyha vesz valaki valamit akkor közel fél évig védi, tekintet nélkül arra, hogy jó vagy rossz vétel volt.
Mikor eltelt ez az idő, akkor hajlamos az emberek többsége elismerni mások előtt, hogy nem érte meg, megvenni.
Ez pont a hazudozásra meg az önámításra megfelelő válasz. Szóval ilyen van.
Visszatérve a mérhető eredményekre, én azokra sem teszem a nyakam. Én hallottam a clipet, nagyon király, de csak az árához képest világverő kategória. Sokan egy wolfson dac-os telefont neutron playerrel jobbanak tartanak. De már az én 300 dolláros sony-m is sokkal jobb.
A belinkelt két tesztből a clip pariban van a dx100-al. Szerintem ez a valóságtól igen távol állhat. Ha beats lenne a gyártó akkor még lenne is ennek relítása. De az ibasso egy komoly cég, nem egy divatmajmok számára ruhakiegészítőket áruló vállalat.
Ha valóban jobb lenne akkor a fórumokon (oké, hogy valamennyire moderálják), meg tesztekben , youtube kommenteken sz*arrá lenne fikázva szerintem. A youtube-t nem annyira moderálják szerintem.Amúgy olvastam olyan user experience-t ahol a korábban említett, studio V, sony Z series, és az ibasso szerepelt.
Még külső segítséggel lod kábel segítségével rákötött erősítővel sem volt pariban az előbbi kettő az utóbbival. Egyszerűn jobb benne a dac. A z series sony, meg kb. az tudja mint az enyém.
Aki mind a három lejátszót használja, annak szerintem nem érdeke védeni egyiket v. másikat a többivel szemben.
Szóval éppen lehet hazugság meg propaganda, de szerintem csodák nincsenek. Én ebben filózoli-val értek egyet.(#177) fattyu
+1
Szerintem, ha egy mérés alapján egy 8-900 dolláros eszköz kb.azt a szintet hozza mint egy 30-40 dolláros az csodának minősül.
Csodák meg mint tudjuk nincsenek!
-
maszekember
aktív tag
válasz
filózoli #170 üzenetére
Én nem magyarázok,nyugalom,csk hiszek a teszteknek
Amit Én állítok,az le is van írva,nem hasból mondom ezeket. Meg ez nem csak az Én agymenésem,headfi-on is sok emberke van,aki a Sansa\Cowon stb.nem prémium gyártók lejátszói alá tesz be high-end erősítőt és fejest,elég csk belenézni az ottani "show us your gear" (vagy vmi hasonló a neve) topikba. Btw,amikor egy gyártó indokolatlanul magas árréssel dolgozik,azt nem úgy hívják,hogy legalizált lopás?Uram,kolléga
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest