Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Socket AM5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszekember
aktív tag
Hajj,nem hiszek Én ezekben a túlárazott ázsiai b@szásokban. Sztem egy bizonyos (jól belőhető) , szint fölött már nincs különbség,csk placebo az egész.
Meg hogy papíron melyik DAC a jobb...pont lesz@rom,rmaa-kon undorítóan teljesít az összes hifiman,pedig tényleg yo hangjuk van (annyira messze nem yo,mint amekkora az árcédulájuk,de már érezhető a háj end) . Meg maga a hang minősége is teljesen szubjektív,szerintem az emberkék hangkép-leírására menjél rá,ne a típusokra.
Bár,ahogy elnézem,a placebo meg fog győzni,nem leszel csalódott
MOD:megtaláltam az ibasso által használt es9018as chippet ebayen,pontosan 100 dodóba kerül. Highly overpriced...
Btw. Honnan ismered az előszereteti érték kifejezést? Kolléga?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest