- ZIDOO médialejátszók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Gaming notebook topik
- E-book olvasók
- Hobby elektronika
- Erősítő, hangfalak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszekember
aktív tag
Minden többe kerül,mint amennyit ér,ez sajnos így van,de néhány gyártó van olyan pofátlan,hogy az eleve túlárazott termékének az árát még feljebb srófolja. Ilyen az Apple,a Hifiman,az Ibasso (a Colorfly is,de ott legalább ki is munkálták a cuccost,hogy exkluzívnak hasson) stb.
Na most akkor már tudjuk,hogy a két hangchip piaci áron 200 (sőt,mivel nagy tételben rendelték,sztem cigánykodtak az áraból,szal ólcsóbb) . Az ampról én pontos infókat nem talátam,de mondjuk az is beszerzési áron 200 (nagy jóindulattal). Kijelző kb. 30 dollár,flash memó szintúgy,ház,anyag meg még a szükséges kiegészítők max 100. Tehát eddig kb, 600 dollárnál tartunk (ami sztem a valóságban inkább 400-500 körül van-maximum) ,de a lejátszó ennek a kétszeresébe kerül. Nem üzemeltet nemzetközi szervíz hálózatot az Ibasso,az oprendszer elavult,vélhetően a proci és és a gpu is stb.
Mi ez,ha nem pofátlanság?
Jókis Földi-Hamza? Hmmmmm. Mennyi álmatlan éjszakát okozott nekem.
Így viszont örvendek kolléga
MOD:rmaa teszteket tudsz küldeni az Ibassoról? Ha ott virít,akkor elismerem,hogy tud valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest