- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
maszekember
üzenetére
Azért az apple-t nem illik ezek között márkák között említeni, mert ők túlárazás és hype tekintetében világelsők.

Igen ezek mind igazak sajnos. Fogyasztói társadalomban élünk, így megszokottak ezek a haszonkulcsok sajnos. Pláne akkor, ha valamilyen kategóriában, itt hordozható DAP valaki a lehető legjobb hangminőségre törekszik. Ez Mo-n sok pénz, de Japánban, Kína egy részén, NyEurópában, Észak-Amerikában nem annyira.
Mo-n meg kettőt nem adnak el belőle, így szerintem nem is nagyon érdekli őket hogy megfelel e nekünk ez az ár. Ha még meg is felelne akkor is tesz róla magyar állam a 27%-os áfával hogy még véletlenül se vegye meg senki.
Az ibasso-ban csak egy dac van. Az új hifimanban lesz kettő meg astell&kern 120-ban Viszont az ára 830 USD, ha jól tudom. A szoftver tényleg búgos szar rajta amúgy a kijelző meg trágya kb.Ami jó benne, hogy mikro sd kártyával 128gb tárhely lehet rajta.
Ha jól látom ez egy program. Eddig még nem is hallottam róla.
Ha egyszer lesz ilyen lejátszóm akkor letesztelem vele az biztos. 
Ne is mond, de szerencsére már elfelejtettem a nagyrészét szerintem.
Pedig ezt a tárgyat még szerettem is. 
Én is örvendek kolléga!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ha egyszer lesz ilyen lejátszóm akkor letesztelem vele az biztos.
Pedig ezt a tárgyat még szerettem is.