- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
angyalpc2
aktív tag
Ha esetleg valakit érdekel, akkor az ID
VID_05D8&PID_4002
05d8:4002
GT6801 basedDirver:
ftp://ftp.mustek.com.tw/pub/driver/1200UBPlus/Ultima Electronics Corp. Artec Ultima 2000 (GT6801 based)/Lifetec LT9385/ScanMagic 1200 UB Plus Scanner
Medion MD/LT 9385Hátha segít
-
deicide
veterán
Valakinek sikerült működésre bírnia 64bites win7 alatt az 1200 ub plus scannert?
-
joee67
csendes tag
Üdv mindenkinek.Egy Mustek Be@r Pav 1200 CU scannert kaptam. Már minden drivert felraktam a gépemre ( P4) ,a program fájlok közt meg is van.Viszont még mindíg nem találja az XP-m.Valaki segíthetne, hogy most mit csináljak,nekem már nincs ötletem.Nem túlságosan vagyok otthon az informatikában,de egy érthető leírás alapján ezt-azt megtudok csinálni. Köszi előre is. Joee67
-
zoloka24
tag
Újra kellett raknom a endszert és így most megfigyeltem, hogyan is lehet felrakni a drivert.Tévedtem az előző hozzászólásomban. Szóval először feltettem az Uplib-es drivert(nem tudom, hogy ez fontos lépés-e, sztem nem), majd az említett német oldalról le kell szedni az XP-s drivert (se1200ubplus.exe) Ezt elindítjátok(én Xp-s kompatibilitással tettem ezt) kicsomagolja magát az exe a c:/windows/temp könyvtárba, ezután bejön, hogy válassz nyelvet..itt azonban kiakad, hogy rossz Oprendszer. Na de ez nem baj, mert ha ilyenkor rádugjuk a scannerünket a gépre, az vígan felimeri a driverét a windows temp könyvtárárból. Innentől kezdve, pedig a scannelést támogató alkalmazások(Corel, Scansoft, PS CS2,..stb.) segítségével lehet scannelni. Remélem segítettem
1egal: Link: www.mustek.de/eng_/html/treiber/scanner_scanexpress_usb.htm
Üdv: Zoloka24
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
zoloka24
tag
Csak az Up_lib-est rakd fel kompatibilitási módban. Vagy előbb esetleg próbáld meg anélkül, mert nem tudom, hogy nekem azért ismerte-e fel. Ha eszközkezelőben felimeri jól, akkor Photoshopban Corelben OmniPage stb. mennie kellene. Bár nem perfekt a megoldás, mert laponként mindig nyomni kell egy ipmportot pl. Photoshopban
-
zoloka24
tag
Ezek szerint én szerencsésnek érezhetem magamat, mert neekm működik Vista alatt!
Először megpróbáltam én is felrakni az uj drivert, letöltöttem a up_lib-et is a linkelt német oldalról és az feltelepült. A másik nem, de ezek után rátettem a scannert a gépre és felismerte. Már csak azt nem tudom, hogy a drivert alapból a Vista tette fel, vagy amit én felraktam abból gazdálkodottNincs hozzá a régi scanner kezelőpanel, de Photoshopban simán tudok scannelni.
-
kisdorka
csendes tag
Helló!
Leírná nekem valaki, hogy hogyan kell telepíteni a Mustek 1200 UB Plus szkennelőt? Nem tudom miért, de nem indul el automatikusan a telepítő cd, pedig a régi gépemen elindult... Most Win XP-m van. Légyszi segítsetek, milyen lépések kellenek!! (kicsit béna vagyok bevallom) külön kérésem lenne hogy a hunya@gyor.net ímélre írjatok! Köszi! -
1egal
tag
Sziasztok!
Sorstársak vagyunk..
Amit lehet jómagam is megpróbáltam,hogy felerőszakoljam a Vistára...eredménytelenül...
Szomoru vagyok,nem értem , a gyáriak nem olvasnak sehol,nem haladnak a korral?? -
Protezis
őstag
A product names hack nem megy Vista alatt, sehogy se tudom feleroszakolni az xp-s drivert. Irtam ennek a tragyale musteknek, hogy a szar termekuk nem megy Vista alatt. Kivancsi vagyok mit irnak vissza. Ha megint azt, amit a Server 2003 eseten (nezzem meg, be van -e dugva, nezzem meg, mit ir a device manager, hasonlo faszsagok, ugy tunik en vilagositottam fel oket a problemarol, kesobb a megoldasrol), nagyon csunya levelet fogok visszairni nekik.
[Szerkesztve] -
jasonka
aktív tag
Úgy tűnik sorstársak vagyunk...
Ez a szemét, trágyadomb,.... XPa scanner feltelepítése után két-három napig ''udvariasan'', ''lelkendezve'' felrak a ''Gyorsindító''-ra egy ikont ''Direct Scan'' néven, ami betöltődik a Windows-sal (ha kell, ha nem ) hogy - úgymond - kényelmesebb legyen a felhasználónak..
Aztán egyszercsak elkezdi ''üldözni'' - megjelenik egy másik ikon, hogy aszongya: ''hardver biztonsgos eltávolítása'' - aztán a scanner ikonja pirossal áthúzva.
A scanner ilyenkor még megtalálható a hardvereszközök között, de ha használni kéne akkor azt írja ki, hogy ''nincs bedugva'', ''a scanner nem áll készen...''
Próbáltam már mindent: driverfrissítést, kidugást, bedugást, leszedést, újra- és rátelepítést de hónapok óta ez a helyzet - pár napig ''megtűri'' aztán egyszercsak elkezdi ezt az idegtépő játékot.
Pedig NEM fogok új scannert venni - meg vagyok vele elégedve - akkor inkább lehet, hogy visszatérek a WIN198 SE-höz...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ferenc999
tag
Hello!
Ha valaki idetévedne, és software-t keresne pl az 1200 UB Plus-hoz innen letültheti a legújabb 2.0-t .
http://www.mustek.de/eng_/html/treiber/scanner_scanexpress_usb.htm
Elvileg van a scannerre ragasztva 1 vonalkód, és be kell írni az első két betűt, akkor dobja hogy melyik oprendszerhez milyen softw van. Ha lekopott a vonalkód, a QL beírásával bejön a kívánt dolog.
Sok sikert! -
YouCanCANON
aktív tag
üdv! kaptam egy ilyen scannert... feltelepitettem a driver -ét (csak a drivert semmi más vackot) ... tehát saját lemez, megjelöl a .inf és kész
megy is szépen a scanner csak azt nem tudom hogyan lehet rábirni karakter felismerésre ... OCR, hogy müködik ennél? kell külön progi?
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Zelda Játékok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest