Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
angyalpc2
aktív tag
Ha esetleg valakit érdekel, akkor az ID
VID_05D8&PID_4002
05d8:4002
GT6801 basedDirver:
ftp://ftp.mustek.com.tw/pub/driver/1200UBPlus/Ultima Electronics Corp. Artec Ultima 2000 (GT6801 based)/Lifetec LT9385/ScanMagic 1200 UB Plus Scanner
Medion MD/LT 9385Hátha segít
-
deicide
veterán
Valakinek sikerült működésre bírnia 64bites win7 alatt az 1200 ub plus scannert?
-
joee67
csendes tag
Üdv mindenkinek.Egy Mustek Be@r Pav 1200 CU scannert kaptam. Már minden drivert felraktam a gépemre ( P4) ,a program fájlok közt meg is van.Viszont még mindíg nem találja az XP-m.Valaki segíthetne, hogy most mit csináljak,nekem már nincs ötletem.Nem túlságosan vagyok otthon az informatikában,de egy érthető leírás alapján ezt-azt megtudok csinálni. Köszi előre is. Joee67
-
zoloka24
tag
Újra kellett raknom a endszert és így most megfigyeltem, hogyan is lehet felrakni a drivert.Tévedtem az előző hozzászólásomban. Szóval először feltettem az Uplib-es drivert(nem tudom, hogy ez fontos lépés-e, sztem nem), majd az említett német oldalról le kell szedni az XP-s drivert (se1200ubplus.exe) Ezt elindítjátok(én Xp-s kompatibilitással tettem ezt) kicsomagolja magát az exe a c:/windows/temp könyvtárba, ezután bejön, hogy válassz nyelvet..itt azonban kiakad, hogy rossz Oprendszer. Na de ez nem baj, mert ha ilyenkor rádugjuk a scannerünket a gépre, az vígan felimeri a driverét a windows temp könyvtárárból. Innentől kezdve, pedig a scannelést támogató alkalmazások(Corel, Scansoft, PS CS2,..stb.) segítségével lehet scannelni. Remélem segítettem
1egal: Link: www.mustek.de/eng_/html/treiber/scanner_scanexpress_usb.htm
Üdv: Zoloka24
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
zoloka24
tag
Csak az Up_lib-est rakd fel kompatibilitási módban. Vagy előbb esetleg próbáld meg anélkül, mert nem tudom, hogy nekem azért ismerte-e fel. Ha eszközkezelőben felimeri jól, akkor Photoshopban Corelben OmniPage stb. mennie kellene. Bár nem perfekt a megoldás, mert laponként mindig nyomni kell egy ipmportot pl. Photoshopban
-
zoloka24
tag
Ezek szerint én szerencsésnek érezhetem magamat, mert neekm működik Vista alatt!
Először megpróbáltam én is felrakni az uj drivert, letöltöttem a up_lib-et is a linkelt német oldalról és az feltelepült. A másik nem, de ezek után rátettem a scannert a gépre és felismerte. Már csak azt nem tudom, hogy a drivert alapból a Vista tette fel, vagy amit én felraktam abból gazdálkodottNincs hozzá a régi scanner kezelőpanel, de Photoshopban simán tudok scannelni.
-
kisdorka
csendes tag
Helló!
Leírná nekem valaki, hogy hogyan kell telepíteni a Mustek 1200 UB Plus szkennelőt? Nem tudom miért, de nem indul el automatikusan a telepítő cd, pedig a régi gépemen elindult... Most Win XP-m van. Légyszi segítsetek, milyen lépések kellenek!! (kicsit béna vagyok bevallom) külön kérésem lenne hogy a hunya@gyor.net ímélre írjatok! Köszi! -
1egal
tag
Sziasztok!
Sorstársak vagyunk..
Amit lehet jómagam is megpróbáltam,hogy felerőszakoljam a Vistára...eredménytelenül...
Szomoru vagyok,nem értem , a gyáriak nem olvasnak sehol,nem haladnak a korral?? -
Protezis
őstag
A product names hack nem megy Vista alatt, sehogy se tudom feleroszakolni az xp-s drivert. Irtam ennek a tragyale musteknek, hogy a szar termekuk nem megy Vista alatt. Kivancsi vagyok mit irnak vissza. Ha megint azt, amit a Server 2003 eseten (nezzem meg, be van -e dugva, nezzem meg, mit ir a device manager, hasonlo faszsagok, ugy tunik en vilagositottam fel oket a problemarol, kesobb a megoldasrol), nagyon csunya levelet fogok visszairni nekik.
[Szerkesztve] -
jasonka
aktív tag
Úgy tűnik sorstársak vagyunk...
Ez a szemét, trágyadomb,.... XPa scanner feltelepítése után két-három napig ''udvariasan'', ''lelkendezve'' felrak a ''Gyorsindító''-ra egy ikont ''Direct Scan'' néven, ami betöltődik a Windows-sal (ha kell, ha nem ) hogy - úgymond - kényelmesebb legyen a felhasználónak..
Aztán egyszercsak elkezdi ''üldözni'' - megjelenik egy másik ikon, hogy aszongya: ''hardver biztonsgos eltávolítása'' - aztán a scanner ikonja pirossal áthúzva.
A scanner ilyenkor még megtalálható a hardvereszközök között, de ha használni kéne akkor azt írja ki, hogy ''nincs bedugva'', ''a scanner nem áll készen...''
Próbáltam már mindent: driverfrissítést, kidugást, bedugást, leszedést, újra- és rátelepítést de hónapok óta ez a helyzet - pár napig ''megtűri'' aztán egyszercsak elkezdi ezt az idegtépő játékot.
Pedig NEM fogok új scannert venni - meg vagyok vele elégedve - akkor inkább lehet, hogy visszatérek a WIN198 SE-höz...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ferenc999
tag
Hello!
Ha valaki idetévedne, és software-t keresne pl az 1200 UB Plus-hoz innen letültheti a legújabb 2.0-t .
http://www.mustek.de/eng_/html/treiber/scanner_scanexpress_usb.htm
Elvileg van a scannerre ragasztva 1 vonalkód, és be kell írni az első két betűt, akkor dobja hogy melyik oprendszerhez milyen softw van. Ha lekopott a vonalkód, a QL beírásával bejön a kívánt dolog.
Sok sikert! -
YouCanCANON
aktív tag
üdv! kaptam egy ilyen scannert... feltelepitettem a driver -ét (csak a drivert semmi más vackot) ... tehát saját lemez, megjelöl a .inf és kész
megy is szépen a scanner csak azt nem tudom hogyan lehet rábirni karakter felismerésre ... OCR, hogy müködik ennél? kell külön progi? -
gabor128
aktív tag
Szkenneléskor csukd le a fedelet, mert külső fényforrás oldalt beszivároghat. Ha ez sem oké, akkor próbáld meg az eredeti beállításokkal használni.
A többieknek:
Nekem is van ilyen kütyüm. Anno mikor vettem 98/2000-hez volt driver.
Próbáljatok meg letölteni megfelelő drivert, vagy próbáljátok meg felrakni a 2000 drivert az xp-hez. az alaplap megfelelő usb driverével mennie kell, midegy hogy 1.1 v. 2.0. -
fister
tag
hali, az a gondom, hogy ha rákattintok a settingsre, átmegy az egér töltésbe, aztán semmi nem történik... na már most ez nagyon nagy probléma számomra
-
levaid
csendes tag
sziasztok! nekem is Mustek 1200 UB Plus-om van...és detto ugyanaz a bajom mint nagyiminek...több gépen is néztem és nem az 1.1 usb a baj. win98-cal és 1.1 usb-vel volt használva és addig működött...aztán az 1.1-hez xp lett rendelve és onnantól szevasz...egy xp-s gépen se megy! próbáltam eredeti xp-vel, sp1-gyel és nem jó! vki nem tud segíteni??? köszi...
-
P.Dude
őstag
Közben észrevettem hogy a felbontás 600-ason volt azért scannelt lassan!Az ilyen nagy képekhez van.Mostmár 200-ason van mostmár gyors.Nagyhiba számomra
-
saco
csendes tag
Sziasztok
Van egy mustek 1200 ub plusom, teljesen meg voltam elégedve vele mostanáig,nem tudom pontosan mikortól, de most vettem észre,hogy ''vonalasan'' scannel,főleg ez kitűnik a fekete és sötétebb részeknélösszehasonlításképpen felrakam egy kb fél éves és egy mai scannelés képét, amikor a fekete rész taláxik a kép szélével
régi
[link]
új
[link]
valami 5let mi lehet ez ? letisztítgattam az üveget és a fekete cuccot is, nem hiszem h ez lenne a hiba!
köszi előre is
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Protezis
őstag
Bővebben: link
A comment alapján át kell írni Microsoft Windows XP-re a bejegyzést. -
Protezis
őstag
Server 2003.ra hogy a fenébe lehet felvarázsolni a twain drivert?
Maga a scanner már fel van telepítve, kézzel sikerült installálnom, de a twaint egy exe-vel indítva lehetne telepíteni, ami meg kidobja, hogy csak XP-n működik a dolog. -
-
anulu
félisten
az a bajom, hogy a gépemen csak és kizárólag akkor nem kapok kékhalált, ha a gyári CD-n levőt rakom fel. bármelyik újabbal jobb esetben csak a telepítője száll L, rosszabb esetben kövi újraindításkor az egész gépem... (ez volt Athlon XP mellett, egy próbát teszek most az Athlon64-es cuccal.) ha nem jelenzném h gáz van egy ideig, akkor win-t installálok
-
anulu
félisten
nem akartam a kérésemnek új topicot nyitni, inkább ezt uppolom.
a bajom az lenne, hogy valahova a béka hátsó fele alá sikerült elkavarnom a driver CD-t. pls, ha vkinek van ilyen CD-je a win2k/xp drivert zippelje be, és küldje el nekem mailben. fontos lenne.
előre is köszi! -
dobi
aktív tag
Az USB-nek tudtommal lefelé kompatibilisnek kellene lenni! A winfos v az SP nem okozhatja az tuti mert ismerősömnek is megy igaz USB 1.1-es a masina!
Mindegyik USB kivezetéssel kipróbáltad? Esetleg másik driverrel? Ha más nincs, egy USB kártyával kéne megnézni (1-2000 HUF), asszem lehet még 1.1-est is kapni ha tényleg az lenne a baja! -
nagyimi
csendes tag
A következő a problémám: van egy MUSTEK 1200 UB plus nevezetű scannerem - ami elég gagyi, de az én céljaimra tökéletesen megfelel(t)
Szépen működött, de a közelmúltban alaplapot cseréltem, és XPsp1-et telepítettem a gépemre, hogy az USB2-t is használni tudjam. (korábban nem az sp-s verziója volt a xp-nek a gépemen). Nos, innentől fogva nem működik a scanner! Feltelepítettem a driverét (ahogy azt kell), be is jön a képszerkesztőből a saját kezelőfelülete, de maikor a scannelésre vagy az előnézeti képre kattintok, akkor kész, leáll...
Talán az USB2 nem tetszik neki? Vagy az SP1? vagy mi??? VAn ötletetek? NEm szeretnék új scannert venni... a gyerek gépén tökéletesen működik (USB1 és sima XP PROF), de én szeretném a saját gépemen használni...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest