Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Interceptor

addikt

válasz vicze #280 üzenetére

"Továbbra is érvek nélküli üres szöveg, és toporzékolás, hogy igenis siker volt"
    Leírtam miért volt siker, ez egy megfelelő érvelés volt részemről.
    Ellenben te csak nyomod itt a szomorú emotokat és próbálsz mindenbe belekötni. Ez a tudásszinted.

"Mondjuk azt már nem tudod leírni, hogy mitől irreális elvárás, hogy egy rakéta alp funkció működjenek."
    Egy teljesen új fejlesztésnél/konstrukciónál miért kellene, hogy könnyen menjen az általad említett alap funkciók megvalósítása?

"Azt se értem, hogy a szétválás, milyen formában siker mikor mind a két fokozat megsemmisült esélyesen a következtében"
    Nem tudom te direkt vagy troll? Sikerült a szétvállás a második fokozat tovább tudott repülni, nem maradt egybe a két fokozat vagy robbant fel a folyamat közben az egész. Magán a szétválláson volt a hangsúly, ez volt a célja a SpaceX-nek, hogy ez sikerüljön.
    A hogy ez vagy valami más okozta a későbbi problémákat arra még nincs hivatalos magyarázat.

"Sóhaj, és akkor.."
    Nem, persze fogalmam sem volt róla...
    Mindkettőnek szüksége van egymásra, de SpaceX nélkül a NASA jelenleg mire menne egy ilyen kaliberű projekttel? Kivel valósítaná azt meg? Akkor fejtsd ki légyszíves kivel mással tudna együttműködni talán a Blu originnel? :DDD Valamit tegyél hozzá, ne csak sóhajtozz meg vagdalkozz.
    "Eleve ott kezdődik, hogy NASA pénze nélkül nem létezne SpaceX már elég rég."
    Ebbe ne legyél olyan biztos.

"De még azzal se vagy tisztában, hogy a "NASA" nem gyárt és nem tervez semmit a 70évek óta, pár X projektet kivéve(azok is nagyrészt katonai beszállítók), minden az ég világon cégeknek van kiszervezve a politikai nyomásra és okokból. Azóta szállnak el a költségek mert senkinek sincs érdekében azokat csökkenteni."

Ne néz már ennyire sütinek. Nem értem erre a következtetésre hogyan sikerült egyáltalán jutnod, mikor végig a NASA és a SpaceX együttműködéséről volt szó. Újra kérdezem akkor a SpaceX-en kívül kivel tudna egy ekkora projektet megvalósítani?

Új hozzászólás Aktív témák