Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen videókártyát?
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakesz
csendes tag
-
wikings2
őstag
bc ds annyira hanyagolható mikor 30 perc egy reset és mégcsak 150 rr se vagyok
20 perc alatt megvagyok ha véletlen cc re resetelek és bemegyek 15 lvl esen gyorsan és tarolok egyet ES el. -
Szakesz
csendes tag
válasz
Pttypang #597 üzenetére
Mind1 jó lesz nekem az anarchia,jobban cseng a neve,mint a battagliáé ráadásul vannak akik 3lifet adnak 1soulért, meg olyanok akik zenért adnak soult,hát elnézem ezért azt,hoy hiányzik 1-2event
Nektek nincs infótok új normál szeró indulásáról?VObertet kérdezhetem ő elküld zeuszhoz zeusz meg már 2hete nem válaszol az üzenetemre -
Szakesz
csendes tag
válasz
Pttypang #595 üzenetére
De Bc és DS event teszten is van,ahol már többen játszanak napi szinten mint anarchián,és ha igy folytatódik a playerek 50% ott fog játszani(most még ez a szám 40körül van) battaglia exp értéke meg fel fog emelkedni megint,mert anarchia prémium szerverén lassan többen lesznek,mint bat fő szeróján
És anarchián nem igaz,hogy jobban lagol,mint teszten,ahol már többen játszanak mégse laggol -
-
Blaze13
tag
hagyd az egészet
...amúgy nem, én anarchia-t ajánlom, ott nem játszottam, de a másik kettőn igen, szóval tudom, hogy azok nem jók...Battaglia nagyon lassú...utolsó lvl-ek már napokig tartanak, amíg kis rr-es vagy, Teszt pedig...
az a társaság
inkább hagyd, ott a normális társaság keresésével elmegy minden időd
De persze te döntesz, én csak ajánlottam -
Szakesz
csendes tag
válasz
damien06660 #592 üzenetére
Battaglián van mindenféle fajta event CC-től kezdve a BC DS-en át a SC és CS-ig???
Mert valahogy nem lehet a pontHU-n megtalálni azt a szervert,ami mindenben jó,szal kihívást jelent(teszt máris kiesik), jól lehet fejlődni(anarchia) ,minden event müxik(battaglia)...igy azért nem egyszerű eldönteni hol játszon az ember -
damien06660
csendes tag
Hat szerintem meg a S3 is tulzas. Nekem special nagyon bejott a S1 a maga egyszerusegevel.
-
Aregon
csendes tag
válasz
damien06660 #584 üzenetére
A teszt szeró funszervernek készült, az is, csak tesztnek hívjuk.
-
damien06660
csendes tag
En se tudok mit mondani... A teszt szerver tenyleg csak felesleges penzkidobas Zeusnak. Esetleg futhatna 1 szerver, mint apuci-anyuci pici fianak valo fun szerver, na de az meg minek? Gugli baratunk egy tonna ilyet ki tud hajitani nekunk...
-
Blaze13
tag
leírtam egy elég hosszú hsz-ben, hogyan romlott le teszt szerver színvonala
bocsi ha addig nem bírtál belépni -
válasz
damien06660 #570 üzenetére
Persze.
Vobert írta hogy a playerek szóltak hogy folyamatosan vesztik az eventeket (akkor még kicsik voltak a karik nem csodálom)Így hát ZeuS legyengítette..(már ha jól tudom akkor így történt)Azóta meg így van .. maxos bk-knak pár ts balgass,kc ról meg se szólaljunk...
Szerk:Ha hozzáférnék a régebbi fórumregeimhez akkor meg tudnám mondani rendesen mit írt.. -
Blaze13
tag
Crytec210: kösz a javítást
Szakesz: az valóban érdekesebbé tenné a játékot
, in-hell-mu- ba kantru eventen (nem tudom a pontos nevét
) miután leesek, ott van a boss, az a maxos bm-emet full hp-val (8mill+) lecsapja ha nem töltöm folyamatosan...csak ne lenne annyi idő mire eljutok hozzá
-
Blaze13
tag
hasonló mint a teszt szerver (most már)
jewel-ek a boltba KIVÉTEL CHAOS
külditárgyak is
belépők mindenhova (sky castle sajnos nem működik)
külön van bolt minden kasztnak benne:
-varik
-light-osabb szettek, kardok
-lvl 1-es wingek
5000exp 70%drop
van pc shop ismég két képet találtam
1 lvl4es wingről a háttérbe és rajtam megfigyelhető még 2 érdekes sett
előlről
hátulról -
Blaze13
tag
-
Blaze13
tag
pár kép, játék közben:
songoku ruci
kámen-hámen
pici kalapács -
Blaze13
tag
én igen...csak nem .hu-n
privát szeró...jah és változtak az értékek, ha valakit így jobban érdekel jöjjön, egy próbát megér
exp 5000 drop 70%
s4 ep2
hamachival még mindigfelhasználónév: in-hell-mu
jelszó: magaapokol
sajnos az oldal is csak azzal jön be, bár dolgoznak az adminok rendes oldalonkatt -
Szakesz
csendes tag
-
Aregon
csendes tag
válasz
Pttypang #550 üzenetére
De megjelent a Season5...
http://www.muonline.co.kr/Guide/ThemeGuide/html/Season5.htmlA Metin2 pedig tényleg béna, semmi olyasmit nem tud, amit más MMORPG ne tudna, ráadásul még csak nem is szééép (:
-
wikings2
őstag
aki elégsok időt áldozott a muonline.hu ra (mint én) sztem nem fog elkezdeni mással gamolni
mu 4ewa -
Aregon
csendes tag
Jah, így le tudtam fordítani én is, de nem sokra mentem vele.
Nah... tudom, hogy ez MU topik meg minden, de ajánlanék nektek 2 másik MMORPG-t (mindkettőt úgy ajánlották nekem is).
--> Dekaron <--
Picit hasonlít a MU-ra (a Dekaront részben MU fejlesztők alkották), de persze grafikailag sokkal jobb. Kipróbáltam, tetszetős, de nem kötött le hosszú ideig.--> Perfect World <--
Nah, ez már sokkal tetszetősebb, mint az előző
Ez nem csak egy a sok gagyi free MMORPG közül, ez tényleg figyelemre méltó alkotás!
Még sokat nem tudok róla, de nekem bejön, van magyar szerver is, de még nem próbáltam.
Akit érdekelnek, szedje le őket, próbálja ki, pár napot/hetet mindkettő megér.
A Cabalt gondolom elég sokan ismerik. -
Aregon
csendes tag
-
wikings2
őstag
biztos le van írva ott
barátnőm osztálytársa kínai anyanyelvű küld el a linket hátha elolvassa -
törölt tag
Ez a MuX nagyon fasza, megjelenésről még gondolom nincs info...
-
Blaze13
tag
lenne egy kérdésem...
nem látom az ékezetes betűket csak egy kocka van helyette, nekem meg nem is ír
mit csináljak hogy legyen?
előre is köszi -
wikings2
őstag
mux gecijólnézki
szerintem feljavitják a mut hogy nelegyen olyan sémás hogy mikor odaér a mob akkor egy animációt játszik le mikor üt meg iylenek -
Aregon
csendes tag
A második videón az nem a hivatalos MU, hanem egy the9 nevű cég által fejlesztett MuX nevű játék.
Nem tudom, mi az igazság. Van ahol azt olvastam, hogy a the9-nek szerződése van a Webzennel, hogy használhatja a MU karakterek neveit, a skilleket, stb.
Van ahol meg azt, hogy a Webzen be akarja perelni a the9-et, mert ellopta a fejlesztések ötleteit.Egyébként július óta készül a hivatalos MU2 ;)
-
wikings2
őstag
én személy szerint rühellem az ilyen fan szervereket
semmi kihívás nincs benne csak leülsz azt seggelsz 3-4 napot és full +13 lvl4 wingben tolod a gamet szerintem értelmetlen . -
Blaze13
tag
jó volt nézni egyesek, hogy kikészültek a játék hiánya miatt
egyik ismim csinált "privát szervert"...úgyértem, hogy Hamachin keresztül...
ha valakit érdekel nézzen be
Hamachi név: in-hell-mu
Hamachi jelszó: magaapokol
-fan szerver (ez kb mindent el is mond)
s4 (új settek, skillek, s4-es wing)
9999999999exp (nem tom hány 9-esből áll) és 99% drop
boh +4-ig boltba
külditárgyak is...de ez már a fan szerverhez tartozik szóval nem sorolom tovább -
Aregon
csendes tag
-
Aregon
csendes tag
válasz
damien06660 #522 üzenetére
Nekem banolta 2 accom, és a tesómét is, de a harmadik accomat nem, azzal be tudok lépni.
Gondolom az IP-men lévő összes accot banolta, de mivel a harmadik accomra már több hónapja nem léptem be, akkor még más volt az IP-m, és azt így nem találta meg.
Írtam neki egy email, hogy legyen szíves feloldani tesóm accját, mert ő semmit se csinált. -
És beb@szik!..és megy a szeroooo! ennyi
-
Aregon
csendes tag
Blokkolás oka: Extrém trágárkodás.
Hátralevő idő: véglegeswow
-
David13
csendes tag
Hat en ugy halottam zeust nem szeretik,lehet duhos lett.
Meg ha biztos vagy benne hogy mukodni fog akkor mikor? Tippelj.
-
David13
csendes tag
Ez nem remhir,csupanv csak az igazassag.
-
David13
csendes tag
Ti tudjatok,de semmi valasz nincs se forum se semmi,ideje belatni vege a jateknak.
-
David13
csendes tag
Kerdeze emg valaki ot,pl emailt irjon valaki neki.
-
pckownz
őstag
Előbb-utóbb vissza kapcsolja ZeuS, mert nem hinném, hogy fölöslegesen ölt volna MILLIÓKAT a szerverbe. Igen, a szerver LASSAN 3 éves lenne, és csak az első évben milliót közelítő kiadása volt, azóta 3 új szervergép van, sokkal nagyobb net, stb.
-
Aregon
csendes tag
válasz
Pttypang #507 üzenetére
Persze, hogy élveztem, különben nem játszottam volna. De összvissz 170rr-t csináltam meg, utána pici uncsi lett... és voltak egyéb problémák is.
Még féltékenységi jelenetek is voltak, Nicole-re volt féltékeny egy bizonyos nő, mert ugye Nic volt a gm-em.
Az én "kedves" társamnak mániája volt a bannolás. Le akarta bannolni a top50-et, hogy feljebb kerüljön.
Egy idő elegem lett, hogy olyan komolyan veszik egyesek a játékot, mintha az életük függne tőle. -
válasz
damien06660 #506 üzenetére
Eltűntek... de egyébként állítólag laggolt tőle a szeró(és tényleg) a flame dropp joo csak soha se annak esik ki aki 2hétig áll ott hanem vmi noobnak aki bemegy és 20perc alatt legyak 1 mobot..és mitadisten esik neki a flame
Én is vobira gondoltam főként.. woldi..azért amikor aktívan játszottál (s1en min) akkor te is élvezted[ Módosította: ngabor2 ]
-
damien06660
csendes tag
Ha mar normalis adminrol beszelunk, akkor en csak Vobertet tudom megnevezni. Tudott szigoru is lenni, de mindig megorizte a nyugodtsagat. Viszonylag jo fej.
Esetleg ott van Thor, akit evente egyszer lehet latni. Vele sincs semmi bajom.
A vegere hagyom a kedvencem. Zeus. Tiszteltem, amig erre okot adott...Amugy szerver tenyleg jo. Meg ha a Flame of Condor dropjat nezzuk, akkor is.
Ja es mi lett Devil Square-el es Blood Castle-vel? Spanom szerint ezek az eventek eltuntek... -
David13
csendes tag
Eggyet ertek. De sajnalom
-
válasz
damien06660 #498 üzenetére
Az a baj hogy tudtommal Európában ez volt az egyetlen normális(nem fun) szerver.. elb@szottul joo volt és még ingyenes is volt ha hozzánézitek( joo van prémium de lehet anélkül is jool játszani
) ...(hozzávetőleg) normális adminok.. nem védem de azok közül a szerverek közül amelyeken játszottam ez volt az egyetlen olyan ahol volt értelme elvinni egy vagy több karit több száz rr-ig ..
-
David13
csendes tag
Nos persze regen isvolt egy jatek,egy kis hiba volt, aszt gondoltak majd kijavitjak,asztan 1 evig semmi hir sem volt rola.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Assetto Corsa EVO
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- Ukrajnai háború
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P72 - i7-8750H I 40GB I 256SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest