- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
oXzozziXo
újonc
Sziasztok.
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy eddig zavartalanul játszottam muval de elkezdett akadni, ezért drivert kellett frissítenem, de közbe jött egy frissitési probléma, miután újratelepítettem a gépet és sikeresen frissítettem a drivert, letöltöttem újra az s5-ös klienst és feltelepítettem.
Amikor el szeretném indítani a klienst, megváltozik a képernyőfelbontás (mint régen), de ezután nem indul el a játék betöltése, hanem visszavált a felbontás eredetebie és nem történik semmi, egyszerűbben fogalmazva szépen kilépA jelenlegi oprendszerem Windows 7 Professional. Szinte minden lehetséges kombinációt kipróbáltam, (futtatás rendszergazdaként, kompatibilitási beállítások, kivételhez adás tűzfalon, újra letöltöttem, újra telepítettem, kikapcsoltam az explorer.exe-t és betallóztam mu-t, stb...) de semmi. Elvileg a meghajtóval sem lehet baj, mert eleve D-re telepítettem.
Keresgéltem fórumokon, de semmi használhatót nem találtam, remélem ti tudtok segíteni... -
zoty0
tag
MM-ék haladnak és tényleg nem lett rossz : [link]
Jómagam is játszom és végre megragadt a játék, nincs jewel a boltban ... stb .
MM-Zeus és MM-Modi aktív , ( modi nézi a fórumot ) Szerintem biztos van még mm csak titkolják, Meg vannak teszterek .
Próbáljátok ki
Ha nem indul szóljatok szívesen segítek . -
kiciMcHUN
csendes tag
Sziasztok!
Aki még játszik a MU-val (UTOPIA) az írjon és felveszem barátnak.Van egy jó klán abba is betudom venni.
-
zoty0
tag
Ja csak úgy nézki fun-lesz ez is
Baszus a régi szép idők mikor a b-t kiütni kelet, nem genselni nem npc-től venni ( tom ottvan még anarnova de az sem a régi ) , Mikor a szerver televolt, Mikor mindenek volt értéke , Mikor a cs-n nem volt olyan map rész ami üres lenne ( TWILIGHT klán jajdejókat nevettünk haverral rajtukMikor 3 BM megfogott mindenkit a hídon ) , Mikor rendesen arénában ment a PK és kieset valamid mert nem JOH-oztad , Mikor CW-ben nagy PK partik voltak , Mikor lorenciában laggoltál mert anyi bolt volt, Mikor csak azért mentél a jetikhez üss egy kis eldobóst
.
Meg Vobertért is nagy kár nagyon meglátszik munkássága( ban topic )
Öregem elkapott a nosztalgia.
( bocs )
( EDIT: off-ba tettem ) -
pckownz
őstag
válasz
wikings2 #691 üzenetére
Modi 2 vagy 3 éve van fönt, az utóbbi időben Ő az egyetlen kommunikatív MM. Nem tudom, hogy rajta és Zeus-on kívül van-e még valaki.
Vobert már réges régen otthagyta a szervert, csak törölve lett a búcsú posztja.Nem season6 szerver, hanem teljesen új szerver, az ex700 nevű moddal. Season 8 a szerver, de a kliens még nincs kész, és addig season 6 klienssel lehet használni
Anno hasonlót játszottak el a teszt szerverrel is. -
wikings2
őstag
MM-Modi mióta mumaster? Elég régóta otthagytam a játékot, de ha korrekt mod aki aktív és mondjuk nem hanyagolja el az oldalt mint ahogy zeus és vobert az utóbbi időkben eléggé, akkor talán visszamennék pár ezer resetre
No meg ez a season 6 egy új szerón fog menni vagy ezt még nem tudni? Anarchia meg battaglia helyére lazán mehetne, elég régóta kihaltak. Nem sajnálnám a fullos helfemet ha kukázódna már amúgy is ott áll szegényke 1,5 éve a +13 as szettben és helf wingben
-
zoty0
tag
MM-ék nagyon dolgoznak egy NAGY projekten amiről nemrég kiszivárogtattak egy-két dolgot :
- Mu ex700 season8 - szerver tesztelésén dolgoznak egy ideje de a mai napon zeusz kirakott 1 hírt amit idéznék ha nem gond :
Kedves Játékosok!Amíg a staff tagjai elmerülten dolgoznak az eX:700-Season8 kliens véglegesítésén, a fejlesztés során korábban elkészült Season6 klienssel minden érdeklődőt egy kellemes hentelésre csábítok. A klienst ezen a linken tölthetitek le:
MuOnlineHuSetup_S6.exeDélután nézzetek vissza ide az újabb hírekért.
Keltezése : 2013.06.24. 01:25
Amit tudni kell jó régóta fejlesztik mert mm-modi egyszer a fórumon elszólta már magát
+ amit tudni kell mm-ék egy olyan szerót akarnak össze dobni ami bug mentes vagy csak kevés bug van rajta
Tehát a feladat a következő ha lesz valami ne hagyjátok ki xD
( haveroknak szólni stb.... régi arcoknak stb.... ) -
pckownz
őstag
válasz
davidking9 #687 üzenetére
info@muonline.hu
Megnézed [ITT], hogy mi az IP címed, és elküldöd.Tisztelt Admin!
Írországból szeretnék játszani, de a régió blokkolva van a weboldalon, ezért kérem engedélyezze a hozzáférést.
ip-cím és felh. név -
davidking9
csendes tag
Sziasztok.
Nekem olyan gondom lenne hogy itt vagyok kint Írországba, és ha be írom azt hogy www.muonline.hu akkor a régi s1 hozzabe nem tudjátok mért? :/:/:/
-
zoty0
tag
Win7 ultimate alatt nekem is produkált hasonlókat, win8 -val is próbáltam ( profesional ) , jelenleg is win7 prof. van , és még magyar s5-ön is van zoom-om
(ami valamiért nem volt az ultimate sem a home alatt ) (AMD VGA )
Nem tudom mit vonz maga után, egyszer a ( Steamos ) cs1.6 bugolt nálam és ez oldotta meg, utána kipróbáltam a mu-melet is bevált 1x-2x , szóljatok rám ha nem jót teszek.
Vezérlőpult, => rendszer és biztonság => Rendszer => speciális rendszerbeállítások fül => speciális fül => Teljesítmény beálítás => adatvégrehajtásmegakadályozása fül =>kijelölöd : Adatvégrehajtása és megakadályozása az összes........ Kivéve:
Hozzáadod a mu-t .
Esetleg ragd újra a mu-t, gondolom a vírusölőd kivan szedve ? ( anó nekem a NOD32 piszkált bele a mu-ba ) -
rbertkrl
aktív tag
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy mióta windows 8-om van egyik muonline sem hajlandó elindulni, kivéve az extramu-t. Mindegyik mu amelyiken muguard van az nem indul. Mi lehet a probléma? Semmi hibaüzi, semmit nem csinál, elkezd tölteni ugye a kurzoron egy kicsi de amúgy nem nyitja meg.
-
zoty0
tag
Ö valaki néha szokot még felnézni ebbe a fórumba?
csak érdeklődnék valaki mu-zik még? -
wikings2
őstag
válasz
SajtosKenny #668 üzenetére
Megvan enyhén halva
-
SajtosKenny
csendes tag
válasz
SajtosKenny #667 üzenetére
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII MUNLINE TOTYIK
-
DJnemo
csendes tag
Sziasztok
Segitségre lenne szükségem letöltötem a játékot,elinditotam és nem jön be semmi
De a season 5-pedig elindul
Tudtok segiteni?
-
thevans01
csendes tag
hellotok lene 1 új magyarmu nagyon jó itt a link http://5.191.210.20/index.php
-
thevans01
csendes tag
Hellotok lene 1 új magyarmu holnlap: http://5.191.210.20/index.php nagyjó magyarmu !!
-
Silverss
aktív tag
Hy!
Mennyibe kerül egy MuOnline szerver license? -
SajtosKenny
csendes tag
válasz
kakascsipes #659 üzenetére
hogy érted h nem indul el?semmi hibaüzi csak úgy nem indul azt kész?
-
kakascsipes
csendes tag
Csáó!
Segítsetek légyszi. Nem indul az emeraldmu-m, pedig egész idáig szuperul működött. Most meg gondolt egyet és nem indul. Win 7en vagyok, AVG-m van, de nem az tilt, próbáltam. Nem tudom elképzelni mi lehet a baj. Előre is köszi. -
SajtosKenny
csendes tag
Ki tud jó magyar fejlődős szervert ??
-
CHIPman
nagyúr
Csáó!
Olyan kér(d)ésem lenne, hogy lehetséges-e az, hogy EmeraldMu-n valamilyen módon sok credithez jussak a webshopban vagy pedig credit nélkül tudjak vásárolni ?
Nagyon szeretném valami prohacker válaszát/segítségét kérni !
Előre is köszi. -
MM-ZeuS
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is ugyan az a baj (Nem MM-ZeuS vagyok csak nem tutam nevet kitalálni)
Na szóval az a bajom hogy belépek a muonline s5-s3 ba és eszt irja
ˇnincs kapcsolat a szerverel!ˇ :Sde mért :S pedig 1 ideig jó volt 1 rr 350 vok
és most nem jó léci segitsetttek :S
elöre is köszi
-
matyi55
csendes tag
Hi!
Asszem már volt ilyen probléma.... ugye most van az új MuOnline Season5! belépek... 10 másodperc, képernyő, erre a hibaüzenet: "Nincs kapcsolat a szerverrel" de ezt már ezt mióta letöltöttem (kb. 3-4 napja) folyamatosan ezt írja ki. De állítólag baromi jó a szeró, és hát ezért akarok fellépni! Segítséget várok!!
Kösz előre: matyi55 -
lowman23
csendes tag
Hello!
Az oké hogy futtatás rendszergazdaként de a jelszóhoz milyen jelszót kell írni?Előre is kösz.Pedig már nagyon akarok játszani!!! -
wikings2
őstag
Ha valaki rég muonline.hu zott akkor annak mondom hogy season 5 bejött.
a teszt átalakul nem teszté mivel a karik sehol sem lesznek törölve , és nincs több update (ki gondolta volna.... s11 et is akartam xD) és megjelenik egy új szerver ami kifejezetten s5 lesz.
a régi s3 as karik is megmaradnak s3 ban. -
laragirl83
őstag
válasz
DarkBlade004 #648 üzenetére
Ikonon jobb klikk, futtatás rendszergazdaként...
-
DarkBlade004
csendes tag
Hell
Tudtok nekem segíteni azelőtt mu online-oztam de most ujra lett rakva a gépem és nem engedi megnyitni mer bedob egy ablakot és azt irja frissitési hiba és nem toom elindítanimit csináljak HEEEEELP!!!
-
cadin
csendes tag
Sziasztok!
Valaki meg tudna nekem azt mondani hogy egyes muonline-ok ablakja miert zar be 15-20 masodperc utan??? ...kivetel a muonline.hu-t, csak ez nem zar be...
Elore is koszonom!
Udv.:Mark -
balikale
csendes tag
valaki tudna adni nekem egy sima dl köpit? mun a nevem balikale
-
Blaze13
tag
orangemu.servegame.com
sea5
4000exp
drop - nem tom
bok -ok jewelek nincsenek boltba
se exc-ekha valaki érdekel lesse meg
egyre többen vagyunk
még nem nehéz utol érni a top1-őt -
Blaze13
tag
válasz
HelloWorld #636 üzenetére
Már megcsináltam és tényleg ez volt a hiba...
de így utólag köszi
egyébként tud valaki reset mentes szerver-t?
olyat még nem próbáltam -
Blaze13
tag
Sziasztok!
újra elkezdtem mu-zni...vagyis csak próbáltam
windows 7 alatt ahogy betölti a játékot, hogy szervert válasszak el kezd szaggatni, és játékban is folytatja...
valaki segítsen, hogy mitől lehet
előre is köszi mindenkinek -
gamekutya
csendes tag
TrialMu Season 4
Magyar szerver!
Kedves GM-ek, segitokesz playerek. Csatlakozz Te isWeb:[url]http://href.hu/x/ckg8[/url]
Forum:[url]http://href.hu/x/ckg9[/url] -
laragirl83
őstag
Kissé leült a topik, de beírom hátha, ha meg nem akkor csak UP!
Szóval a következő itemek ára érdekelne, vagyis mire lenne reális elcserélni:
- ref+zen optos Dragon naci
- ref+dd illetve bonus socket increase damag +11 exc Titan glovesSzvsz a ref+dd-s titan kezes ér a kettő közül többet, amit pedig szeretnék érte(ük), az min. +11es Dragon Knight exc kezes/lábas/naci.
1-1ben vannak árban vagy pl a titan kezesért kérhető 2 exc DK item is... (opt mind1)?
Jah muonline szeró, season4 kliens.
-
dfdfdf
őstag
Játszik valaki esetleg a Twinlight MU szerverén?
-
Xionext
csendes tag
Elérhető egy új Magyar szerver a DarkWolfMu
Verzió: 1.04H (Season3 Episode1)
Exp: 1200x
Drop: 60%
99% Bugmentesség
Weboldal: [link] -
profpapa
csendes tag
TrialMu Season 5EXP: MAX
DROP: MAX
JEWELS IN SHOP
WINGS IN SHOP
BOK +1 +2 +3 IN SHOP
MARRY SYSTEM
SKILL TREE
MARLON
BLOOD CASTLE
DEVIL SQUARE
FORUM
ACTIVE COMMUNITY
!!NEW SERVER!!---> JOIN NOW! <---
-
A játék kb kihalóban van . =) Ezután várhatólag a vele kapcsolatos fórumok is kihalnak
Persze vannak kivételek..
-
djferi
csendes tag
Fel lehet ezt még éleszteni csak tagok kelenek
Amugy LINUX-ot használsz ? vagy LINUX os avatar -t csak hobbiból választotad?
-
djferi
csendes tag
Üdv mindenkinek
Nem rég kezdtem el játszani és eltévedtem ide........ Igen szép történelme van a topiknak de szerintem én voltam az egyetlen aki az elejétöl a végéig végig olvasta
De közben ám meglepö dolgokat olvastam és elgondolkoztatot a dolog hogy még mindig ö vezethetie a szervert de igaság szerint amig velem nem b....nak ki adig nem érdekelAzt viszont sajnálatal látom hogy a forum behalt :S De hát ha ujra lehetne éleszteni
A SCAN errora csak tipelni tudok szerintem a játék nem csatlakozik a netre mert tüzfal vagy valami foghatja vagy akár virus vagy operácios rendszer baj van de az is lehet hogy szimplán sz"rul let letöltve probáld ujra.
-
KACA
csendes tag
válasz
zip_elek45 #623 üzenetére
Köszi rendes vagy
de bből sajna semmi nem esett le :S
-
zip_elek45
csendes tag
-
KACA
csendes tag
sziasztok LÉCCIVES SEGÍTSETEK!
Amikor rákattolok hogy játék start aakor azt irja ki hogy "Scan Error"
EZ MI AZ ISTEN LEHET? lécci válaszoljatok köszi sziasztok -
thor1993
csendes tag
helosztok szeretnék ajánlani egy készülöben lévö uj muonlinet sajnos még csak forumvan de minél elöb lesz szervergépis ha minéltöbben jönnwk forumra kérlek aki tud jöjjön és írjatok commenteket a webcim blackiebit.try.hu itt nem csak muonlinéhez valo téma van de az a szerver lesz az elsö ha emglesz a szervergép ezért kellene segítség kérlek ha tudtok regizetek és gyertek fel reffererbe meg írjátok be hogy thor elöre is köszi a szerveröl írok egy kis leírást amit az admin írt MrAlicard.
Normál szerver
Exp: 1500
Drop: 60 %
Új itemek(songoku szett,zabuza kard,stb...)
Új pályák(Noria Castle,Arena Castle+1 ami fejlesztés alatt van)
Lottózó hely ahol értékes tárgyakat lehet nyerni
Minden Event még a Sky Event is,ha minden jól sikerül
Level 4-es wingek majd idő folyamán az is be lesz építve a szerverbe
Webshop lesz
Szerver verzió Season 4 Episode 2,kliens verzió 1.05T GameGuard támogatással
65.000 a max stat,de az is idővel 120.000 lesz a maxVIP szerver
Exp: 8000
Drop: 80 %
A többi meg ugyanaz.Nem árt megjegyezni,hogy különböző Vip tagság lesz még pedig 4 lesz.
Easy
Medium
Hard
ExpertKülönböző Vip tagság/csoporthoz különböző creditet lehet kapni ahoz,hogy a webshopban lehessen vásárolni.
Ezt nem is részletezem mert még én sem tudom pontosabban,hogy melyik vip tagság mennyi creditet kap
A Vip tagságoknak lesz különböző értékük,bizonyos ára és bizonyos jogosultságai....
Ez is majd később részletezem amikor eljön az ideje.
Mennyi szerver lesz?
Hát az elején 3 szerverrel indulunk még pedig PVP,Non-PVP,VIP szerverekkel.
Idővel lesz több szerver is majd meg szavazzák a játékosok,hogy milyen szerverek legyenek még
Ha kihagytam valamit lehet szólni -
Bence213
csendes tag
Sziasztok!
Én is MuOnline-zok és 2rr 356lvl vagyok és azt szeretném kérdezném hogy ki MuOnline-zik??
És ki hány rr és lvl???? -
wikings2
őstag
170 meglett
250 a cél 3x végére
hajrá gyerekek -
Aregon
csendes tag
-
Bazzzs
senior tag
Azért, ha esetleg valaki a régiek közül erre jár, akkor leírná, hogy miként lehet Blade Knight-ból Blade Master-ré válni? Nem nagyon találok róla infót google-val se
Egy helyen volt megemlítve, hogy 400-as szint után lehet kapni Devias-ban. Választ előre is köszi
-
wikings2
őstag
egész forum off xD
am én nem ph ról ismerem de tolom kb 3 éve
van egy 141 rr es SM em
Merhandos
üdv -
Bazzzs
senior tag
Sziasztok!
Tegnap elkezdtem én is muonline-ozni, és eddig nagyon tetszikPh-sok mennyien vannak általában fent? Vagy tényleg csak 1-2 ember van innen?
-
wikings2
őstag
http://prohardver.hu/tema/requiem_bloodymare_horror_mmorpg/hsz_1-50.html
emiatt otthagytam a muonline-t
érdemes ide felkukkantani istencsászár gamemuonline.hu zni is fogok csak egyenlőre pihivan
-
wikings2
őstag
5 reset től orc archerezel stad ban 20 rr ig utána SS 40 ig utána meg go cw ez ilyen egyszerű én is így toltam
.ja és ezt a karim 0 rr 1 lvl óta én tolom most 140 rr es
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest