Hirdetés
- Előkészíti a vörös szőnyeget a neurális leképezéshez a shader modell 6.9
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
Aktív témák
-
engusz
veterán
Nem tudom. Igazából a Chieftec házakkal már van tapasztalat. Tudom, hogy jók. Mondnjuk az Antec ugyanez, csak még egy picit igényesebb. Úgyhogy lehet, hogy Antec lesz.
Egyelőre nincs annyi munkám és pénzem, hogy két TFT újítsak be. Lehet, hogy később lesz rá módom. Akkor ígérem, hogy venni fogok! :)
Hűtés szempontjából nem biztos, hogy megéri megvennem a Zalman-t, mert nem kell szuperhalk gép. Csak ne legyen hangos. Azt hiszem, hogy az Intel eredeti hűtője megfelel ennek a kritériumnak.
Winyó ügyben viszont kezdtek elbizonytalanítani. Minenki mást mond. Ha Raptor akkor már SATA és 10k RPM. :) De már itt is akkor elrugaszkodtam. Nem kell ennyiért winyó. De most már lehet, hogy Samsung lesz belőle. Bár attól függ, hogy van-e belőle folyadék csapágyas?
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 2060 12GB / 16GB DDR4 / 500 GB SSD
- Gamer PC / Intel i7 9700 / RX 6600 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD /
- ELADÓ tisztasagi-festes-budapesten.hu és zuglofestes.hu domain
- Eladó AMD Ryzen 7 5700 X / RTX 4060 Gamer PC
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest