Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulazsolti
senior tag
Hopp, akkor rosszul gondoltam, ha ez egy töltő és mutatja a kapacitást.
Eddig ügye úgy tudtam a kapacitást, hogy ahogy merültek, megjelöltem, hogy ez kevesebbet bír.
PL: nem 5 óra, csak 2 óra.
Gondoltam egy valamilyen műszerrel megállapítom, hogy a 4500mAh -s akksi már csak 2500mAh-s, és akkor azt nem viszem magammal, hanem kikeresem amelyik jó, többet bír, és akkor tudom, hogy az nekem 3 órás használatra jó lesz.
Itt mutatom, hogy a D-s akksi 4500mAh-s, de a műszer megmutatja, hogy már csak Pl: 3000mAh-s.
Most ilyen töltőm van, és ügye ez nem mutatja, csak a töltési állapotát %-ban. -
gyulazsolti
senior tag
Köszönöm.
Nem akarok nagy dolgokat megvalósítani vele.
Az öcsémnek kettő van és az egyiket elhozta, kimérni az AA, és AAA-s, baby, góliát, aksikat, és itt hagyta nekem.
Elég sok mindenben van itthon ilyen aksi.
Ha meg már itt hagyta kíváncsi voltam, mire valók azok a funkciók.
Azt már kikerestem, hogy az ilyen akkuknál a mAh nem lehet mérni, ezzel a műszerrel.
Azt milyennel lehet? Erre gondolok. [kép] -
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Igaz régen járt erre valaki, de hátha.
Adott egy DT-9205A multiméter. Kérdezném, hogy mire való amit bejelöltem a képen. [kép]
Alapvetően még most ismerkedek vele, ha lehet ne szakszavakkal, hanem hogy egy laikus is megértse.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest