Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nki
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Ritkán szoktam ebbe a fórumba írni, de most megteszem több okból is. Az első és legfontosabb, hogy mély hálámat fejezzem ki a megjelent alkotásokért az alkotóknak. Sok modding verseny képeit néztem már végig és most már nyugodtan mondhatom felzárkóztunk. A kiállított gépek jórésze bármely puccos nyugati versenyen megállta volna a helyét, így komoly okunk van az örömre. A magyar modding társadalom felnőtt!
Az örömködés után következzen egy kis szomorkodás. Többen megemlítettétek, hogy inkább szakmai díjakat kellett volna osztani. Már most mondom, nem fogunk ilyet tenni. Aki emléxik az első két verseny utáni köpködésra a szakmai díjak miatt, az azt is tudja miért nem. Ott aztán ránk lett sütve a hozzánemértés, az elfogultság és egyéb vádak is. Ebből többet nem kérünk, köszönjük szépen!
A harmadik téma a szavazólapok ügye. Emiatt két érzés kavarog bennem. Egyrészt a döbbenet, más részt a szégyenkezés, hogy lehetővétettük. Védelmünkre legyen mondva, mint utólag megbeszéltük, egyikünknek sem jutott eszébe, hogy valaki ilyen módszerrel biztosít előnyt magának. Több embertől hallottam, hogy egyesek (neveket inkább hanyagolnám) bőszen töltögették a cetliket. Emellett, mivel résztvettem a szavazatok számlálásában még azt is tudom, hogy a szvazatok milyen arányban érkeztek be a gépekre, sőt azt is, hogy melyik gépnél fordult elő, hogy nyolc darab egyforma X-es szavazólap volt egymás után (a nyolc volt a legtöbb, de többször többen találkoztunk 3-5 ilyetén kitöltött lappal). Ez kb. azt jelenti, hogy egyszerre dobták be, és úgy is maradt a kupacban. Nagyon töröm a fejem, hogy ez a téma megér egy cikket, bár tudom ezzel legalább egy ember haragját (utálatát) kifogom váltani, de ez különösebben nem zavar, mivel az illetőt eddig sem kedveltem és ez az érzés most csak tovább erősödött.
Na tehát végezetül, summa summárum azt kell mondanom jó volt. Az eddigi legszínvonalasabb mezőny, az eddigi legtöbb érdeklődő (ami nagyon jót tesz a magyar moddingnak), az eddigi legnagyobb érdeklődés, és számomra a vélhető csalás(ok?) miatt a legnagyobb csalódás.
Feszeget belülről a dolog, nem tudom, hogy fogom megállni, hogy ne savazzak kicsit. ;)
A végére, KÖSZI, KÖSZI, KÖSZI mindenkinek aki eljött és nem a nyeremény motiválta! Találkozunk egy év múlva!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest