Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
fittipaldi19
tag
válasz
lóvasutas
üzenetére
De jó neked,nekem viszont meg sem jelenik,csak a hibaüzik inváziója van,pedig a másik 3 magyar pálya szinte gond nélkül fut:dél-dunántúl,Balaton-dél,Mura-2.És ugyanúgy telepíteném,mint eme 3-at,de tojik rám,már bin reinstall is volt,de semmi.Pedig a sorrendet betartva raktam a sima 5-re az update-kat is,utána activity-ket,de sztrájkol a kis szemétláda! Pedig akkor is felrakom,ha beledöglök is,igaz az egész játékkal szeptember eleje óta babrálok,hogy magyar legyen,ez a "kis"idő már igazán semmiség.De ha az itt jelenlévők nem írták volna le tapasztalataikat,segítségeiket,észrevételeiket,tudásukat-hát-nem tudom meddig küzdöttem volna ezzel az érzékeny "lelkivilágú"-de amugy jó játékkal. Yadro-gratulálok a Mura-2-höz,jó kis pálya.Activity-k vannak hozzá?Vagy nem találom őket.Köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bundle topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Infinity SM 155 3-utas passzív hangszórópár /Pioneer A-656 Mark II/Pioneer F-447L
- iPad 11th 2025 128 GB (Jegelve beencee8)
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest