Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalen
csendes tag
Sziasztok.
Nekem lenne pár kérdésem, remélem valaki tud válaszolni néhányra mert én már mindent kipróbáltam amit lehetett.
1. Miért van az, hogy néhány feladatban az Alföld 5.4-ben PL "Simon Sándor IC" feladatnál miért van az, hogy előremegyek 2KM-et, elsötétül a kép és kiírja, hogy "hibát észlelt ezért leállt" ?
2. A bombardier, és az ehhez hasonló dolgokat amit majdnem minden feladat igényel, milyen mappába, vagy helyre kell berakni? <- Akárhova raktam be mindig kiírta már a játék indulásakor, hogy train database olvasása sikertelen... bobmardier vagonok halmozott error hibaüzeneteit dobta ki.
3. Az alföld 6-ot valahonnan le lehet még szedni mert az 5.4 még megvan de hiányzik a vonal nyíregyig...Remélem valaki el tudja mondani mit hogyan mert én már a fejemet fogom, hogy csak azokat a feladatokat tudom végig tolni ami SEMMIT NEM IGÉNYEL AZ ACTHUN KÍVÜL.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Path of Exile (ARPG)
- Óra topik
- Magisk
- Parfüm topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Proxmox VE
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Monacor MBR-50 teleszkópos basszusreflex-cső (bontatlan)
- Monacor MBR-70 teleszkópos basszusreflex-cső (bontatlan)
- Lenovo ThinkPad T450 i5-5300U / 8 GB DDR3 / 120 GB SSD / Magyar Bill / Jó Akku / Win 10
- FÜGGETLEN! Samsung Galaxy S23 8/128GB, Krém / törtfehér, 10/9-es nagyon szép állapot!
- Macbook Pro 14" M5 24 GB/1 TB ÚJ, BONTATLAN, 3 ÉV GARANCIA - beszámítás!!!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- INTIMACY MEN SPORT 125 ml parfüm bontatlan, fóliás
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest