Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Plazma TV topic
- BIOS topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi haladó szinten
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti9878
csendes tag
Sziasztok:
To: fittipaldi19
Sajnos a HDmsts oldal szervere minden hónapban eljátssza ezt, mást nem nagyon tudunk csinálni. Ha hétvégéig nem küldi el neked valaki akkor én megpróbálom elküldeni. (Pénteken vagy Szombaton) A másik problémádra a válasz: Próbáld meg lecserélni azokat a vagonokat egy másikra és akkor működnie kell. Nálam is csinált ilyeneket, de mindig elfelejtem felírni valahova mit kéne csinálni ilyen helyzetben így sajna nem tudok neked segíteni sem most.
Nézd meg azt a hiba üzit és nézd meg milyen mappába keresi és meg látod hogy neked is egyezik e a mappa neve amit keres, a wag fájlt is nézd meg hogy az e a neve bár ez nem szokott hiba lenni. Ennyit tudok segíteni most. Remélem sikerül megoldani.To: rush22
A Traxxokat elküldöm neked a hétvégén és akkor menni fog. Kivételt képez ha nem jön össze de az nem valószínű. (Pénteken vagy Szombaton)
Tervbe van véve csak idő hiányba nem lehet semmit sem csinálni.
"Olyat nem lehet h consistal együtt rakjad fel peeter a traxxot az oldaladra?"
Ezt is hétvégén tudnám megoldani, (remélem, hogy sikerül is, de ez sem biztos hogy menni is fog. De amit megígértem azt meg fogom csinálni!Csak hogy tisztába legyetek miért szenvedek idő hiányban.
Van egy haverom akinek meg ígértem hogy megcsinálom neki az oldalt és ezt is halasztanom kellett erre a hétvégére. Sajna ez nem 15 perc.
Viszont ráadásként még otthon is segíteni kell mivel egyedül a Faternek nem fog menni egy két dolog. Tehát ez nem 100% hogy ezen a héten sikerül de mindent megteszek. Utólagosan kollégista vagyok így csak 2 napot tartózkodom otthon ha az időt számoljuk.
További szép napot és estét kívánok.
ÜDV: peti9878
Új hozzászólás Aktív témák

- ZBook Fury 16 G10 16" 4K+ IPS i7-13700HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vibill gar
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 T1200 4GB /1 Millió/
- Samsung Galaxy Note 10+ 5G
- Apple iPhone 12 Pro Max 256Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Uj akkumulátor
- Dell Latitude 5521 / i7-11850H /16gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Samsung Galaxy A14 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nézd meg azt a hiba üzit és nézd meg milyen mappába keresi és meg látod hogy neked is egyezik e a mappa neve amit keres, a wag fájlt is nézd meg hogy az e a neve bár ez nem szokott hiba lenni. Ennyit tudok segíteni most. Remélem sikerül megoldani.