Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda
tag
-
Surda
tag
Kösz a segítségeket!

-
Surda
tag
Sziasztok!
Pár kérdésem van az ActHu csomagokkal kapcsolatban, tudtok segíteni?
- Hogyan lehet ajtót nyitni?
- Miért nem hallani az éberségi jelzését a BDt vezérlőkocsiban?
- Miért van az, hogy egyes járműveknél (pl. Desiro) ugyan működik a mozdony- és a vonatfék, de működtetéskor nem jelez vissza, hogy állítottam, csak a levegőnyomás kijelzőin látni a változást?A 1.7.102222 bin patch van fent, "sound improvement" nélkül telepítve.
-
Surda
tag
Igen, tapasztaltam, hogy elég körülményes, egyrészt a fordulópontok pontos megadása, másrészt az időzítés. Mivel csak egész másodperceket lehet megadni, ezért úgy találtam, hogy gyakorlatilag lehetetlen megcsinálni normálisan.
Gyanítom, hogy talán a .pat fileokban lehetne variálni valamit.
Próbáltam AI mozdonyt ütköztetni álló kocsival. Először kisiklott. Aztán lassabban küldtem neki, akkor nekiment, megállt, és annyi, semerre tovább, tehát így is megszűnt AI lenni.
-
Surda
tag
válasz
istvan331
üzenetére
Pedig ha nagyon lassan próbálod, mennie kellene. Csak egy-egy pillanatra kapcsold az első fokozatot, centinként araszolgass. Ha nem megy, akkor valami más probléma lehet.
Próbálkoztam kocsifelkapcsolással az AI-val, de tényleg elég droidul néz ki a végeredmény, nem lehet összehangolni pontosan a dolgokat, hogy tényleg úgy nézzen ki, ahogy kéne. Azért még próbálkozom.
-
Surda
tag
Most azzal kísérletezgetek, hogy AI mozdonyok is tudjanak felvenni, letenni kocsikat, tolatgatni. Van ebben valakinek tapasztalata?
-
Surda
tag
Ilyen bejáraton állásnál nekem néha bejött, hogy visszatolattam egy kicsit, talán olyan 10-20 métert, aztán megint előre, és erre elindult a szembejövő. Persze lehet, hogy ezek nem pont az általad vázolt okból kialakult helyzetek voltak.
Az egyik amcsi pályán olyan activity is volt, amelyikben először ugyanígy tolatnom kellett, hogy az "ellenfél" meginduljon, aztán a váltó előtt megint megállt. Nekem kellett átállítanom a váltóját, hogy továbbmenjen
De megőszültem, amíg véletlenül rájöttem... Szóval vannak érdekes hibák.Más: vajon kormánnyal irányítható a program? Az enyémet valamiért nem ismerte fel, pedig fasza lehetne azzal nyomulni

-
Surda
tag
Én is mély tisztelettel adózom a magyar cuccok készítői előtt. Vettem egy 8600GT kártyát (kösz a tippeket még1x), és végre megy a játék. Ég és föld a különbség. Így még jobban látom, hogy mennyire királyak a magyar pályák!

-
Surda
tag
Sajnos gyakran fagy, nálam is. Talán ha lejjebb veszed a grafikai beállításokat, vagy a hangok mennyiségét, akkor kicsit ritkábban.
Ments gyakran
-
Surda
tag
Sziasztok!
Én is nagyon kajolom ezt a gamét, a tolatgatós és a vonali szolikat, mindent

Csak az a baj, hogy mivel integrált vga-m van, a sok objektum/poligon eléggé meg tudja akasztani, pl. az acthu-s 1047-es mozdonynál 1-2 fps-t produkál, de a magyar pályákon alapesetben is max. olyan 10-15 körül. Milyen videokártyát (pci-e) vegyek, hogy simábban menjen? High-end csúcskártyára nincs zsé. Amúgy 2 gb ram és p4 3 ghz ketyeg a gépben.
Új hozzászólás Aktív témák

- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De megőszültem, amíg véletlenül rájöttem... Szóval vannak érdekes hibák.