Hirdetés
Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
Shadows #4357 üzenetére
Ehh, akkor nem nagyon van ötletem... az nagy elcseszés ott van hogy ha hotmail/winlive címed van akkor a jelszó megegyezik az msn-ével, és elég agyrém kiküldeni egy elfelejtett jelszót oda, ahová ez az elfelejtett jelszó kell a belépéshez... az egyetlen szerintem amit tehetsz, hogy okulsz az esetből, és legközelebb olyan jelszót találsz ki amit (a) felírsz valahova (b) nem felejted el (c) nem kell ész nélkül frissíteni az újabb verziókra, mikor a régi is jól működött, mert semmi jóval nem jár, gondolom ez látszik abból hogy a topicban hosszú ideje óta mindenki az új kilences MSN-t szidja.
-
Balinov
titán
válasz
Shadows #1294 üzenetére
Köszi! már ez is nagy segítség. Én is csak lestem,mint hal a szatyorba,hogy miről vartyog a srác,mikor ezt kérdezte...szal állóképből diavetítést,de hogyan? (sarkos példaként ha elmentek egy ~5perces filmrészletet exportálom képsorozatba,akkor mondjuk meg lehetne vhogy oldani?
Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest