-
PROHARDVER!
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsjk
csendes tag
válasz
tunuzaba #23396 üzenetére
Szervusz!
Mielőtt megrendelném, még tudnom kell valamit, és talán tudsz segíteni, bár nagy kérés.
Tudnál készíteni egy lubuntu live pendrive-ot?
[link]
Persze a legújabb verzióval? És azt kéne megnézni, hogy miután bebootoltál a pendrive-ról, akkor működnek-e a Fn+F1-F12 gombok, illetve a fény és hangerő állítás?
Persze tudom, nagy kérés, ezért nem gond, ha nem. -
dsjk
csendes tag
válasz
tunuzaba #23390 üzenetére
Hali!
Nézegetek közben azért másfajtákat is, és egy nagyon érdekes dolgot tapasztaltam.
Asus x302-est nézegettem(bár az 13.3-as) a hülye nem vagyok boltban, és tök megörültem, mert sehol nem láttam rajta szellőző nyílást. SSD-vel volt alapból, ezért mondom magamnak, hogy VAUU, i3-5010U procival full passzív gép. Azért rátenyereltem, hogy mennyire melegedhet, hát nem zúgást/mozgást érzek belülről! Aztán azt tapasztalom, hogy a billentyűk között áramlik a levegő.
A tiéd ugye akkor tényleg teljesen passzív? -
dsjk
csendes tag
válasz
tunuzaba #23374 üzenetére
Szervusz!
Remélem megengedsz pár kérdést, mivel én is szemezek ilyennel.
Milyen oprendszert használsz rajta? Ha linuxot, akkor működik minden Fn+ kombináció?
Esetleg láttál a boltban es1-131 típusú Aspire-t?
Csak mert nem tudom, hogy mi lehet a különbség a travelmate b116 és e között, mikor ugyanaz a beltartalom.
És végül valóban teljesen passzív hűtésű a gép?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 20.000 ft tól elvihető ELITRO részletfizetés. Lenovo Legion 5 Gaming kompromisszumok nélkül!
- 11gen i5 ös HP 17-cn0800ng laptop
- Hp Zbook Studio G8 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
- Lenovo ThinkPad X240 - i5-4300U/8GB/500GB
- Lenovo ThinkPad X250 - i5-5300U/8GB/500GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest