Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dave™

    veterán

    válasz zodo #10840 üzenetére

    Akkor térjünk vissza rá az év vége felé, mert addig elég sok változás lesz netbook fronton :) Szerintem amit érdemes, az a renew HP, mert acer árban szokott lenni, és minőségi, jól felszerelt gépek. Konkrétumokat most azért nem mondok, mert folyamatosan változik, a linkelt gép jelenleg szerintem nem rossz vétel, bár volt meg biztosan lesz is ennél nagyobb durranás.

    #10841: az lehet, de a legolcsóbb ajánlatok a HP-tól Compaq gépek, az USA-ban kifejezetten ide is pozicionálják őket (value). Nem tudom jönnek-e még ki modellek a biznisz vonalon is, biztosan azok azért minőségibbek, ott max a csatlakozási lehetőségekkel, illetve a processzorral kompenzálnak, nehogy konkurencia legyen a "rendes HP" gépeknek. Nekem most van egy CQ61, nagyon szerethető kis gép, ez is value kategória, és teljesen rendben is van, de az illesztések azért jobbak akár az 5101-en, akár egy 5310m-en :) A ProBook meg az EliteBook sorozat azért más dimenzió. De neked nem kell mondani :D

    #10842: jaja, meg remélhetőleg megérkezik a kétmagos atom a netbookokba is (széles körben), meg talán az intel is megembereli magát az antitröszt vádakkal szemben :) Izgi lesz ez az éve netbook fronton, az biztos.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák