Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imibácsi
aktív tag
Hiába tolod a reklámot ezerrel úgy, hogy csak pink winded van, és az is csak kb. egy ezressel van a bolti ár alatt. Tehát egyáltalán nem nagyobb biznisz tőled venni, mint ha bemennék pl egy MM-be és megvenném kp-ért. Mondjuk ha 85-90-ért árulnád, akkor már lehet hogy befutna hozzád 1-2 bíztató érdeklődő e-mail.
rumkola: Olyan könyvecskét kaptam, bár franc tudja mikor jutok fel legközelebb pestre, és azon belül is a bolt közelébe úgy, hogy nálam van a könyvecske. Inkább remélem nem romlik el a notim 2 éven belül

-
C.I.M.B.I
csendes tag
-
Bibby
addikt
Nem kell minden hsz végén megköszönni, beírni a neved, és egy valag szmájlit rakni. Sőt ne is csináld.
A wind alig egy hete jutott el az emberekhez, tehát most használtan szerinted mennyi lehet? Akinek nem tetszik és esetleg rögtön továbbadja, az sem fogja túl sokkal a piaci ár alatt.
-
Polllen
félisten
Szubjektív de szvsz:
- Windben 10" kijezlő a 8,9" helyett
- új atom proci, ami jobban teljesít mint a celeron(kevésbé melegszik, kevesebbet eszik, és a teljesítménye jobb)
- nagyobb tárhely (de nem ssd)
- nagyobb billentyűzet (sztem 900-s is jó)
- van benne kékfog
- ezekért cserébe csak egy tizessel drágább(900-st csak akkor érdemes venni, ha sokat számít az a 10-s, meg nagyon ssd vinyót akarsz, mert méretben talán 1-2 cm különbség van)
-
p_adam
addikt
A Wind-et a még be sem mutatott (bár szerintem úgy kb. egy hetet kell még rá várni) eee 901-el fair összehasonlítani, ezt most meg is teszem:
eee 901:
kompaktabb, könnyebb
multi-touch érintőpad
SSD gyorsabb és (esetlegesen) strapabíróbb
finomodott design és építés
márkanévWind:
10 colos kijelző (talán a fényereje is jobb kicsit)
szellősebb billentyűzet
tárhely mérete
árés szerintem legtöbb embernek az utolsó szempont ami igazán fontos, szóval én tudom melyiket választanám. Kivéve ha kiderülne hogy az ASUS mondjuk sokkal többet bír akksiról, de ez nem túl mert valószínű hardverileg szinte ugyanaz lesz. És ugye az MSI már lassan elérhető lesz, ASUS-ból még a 'régi' 900-ast se nagyon látom.
-
Zalaymate
senior tag
Miért nem?
Ez EEE PC Windows-os wáltozata 75.000ft körüli áron van, míg ez olyan 90.000-100.000 ft körülre várható! Tehát ez szerintem még az árkategórián belül van.
Amúgy meg mindenben veri az EEE-t, kivéve az SSD, de hát nem ezért vagy azért, de kinek elég manapság az a 4GB?

Itt megy a 80GB éppen jó. Ennél nem kell több. De kevesemm a mai korban szerintem már igen gyorsan avulna el!
Tehát komoly konkurense lesz az EEE-nek, főleg ha beindul kettőjük között az árverseny!

És október-december körül szerintem mmár a Wind is kapható lesz olyan 80.000ft körüli áron, amiért teljesen megéri!
Az EEE-t meg vegyék csak a menedzser szülők a 5-6 éves gyerekeiknek, akikkel ennyivel is kevesebbet kell majd foglalkozni.
(Az idősebbek már komolyabb gépet akarnak majd, amin legalább valami kis game elfut!)
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kés topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Az idősebbek már komolyabb gépet akarnak majd, amin legalább valami kis game elfut!)