Hirdetés
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topitom
csendes tag
A helyzet az, hogy az MSI WINDekre az ALBACOMP korlátozott garanciát vállal. Ami azt jelenti, hogy az akkura csak 6 hónap. Mikor az enyém kidőlt akkor 4 hónapos volt. A mostani meg 8 hónapos és erre már nem vállalnak gyári garanciát. A múltkor bevittem a gépet a szervízbe, mert azt mondták, az alalplapot is tesztelni kell. Ez 4 napig tartott, majd mikor rákérdeztem, hogy mi a helyzet akkor alkatrészre vár hivatkozással pihent a polcon. Akkor elmentem érte és kértem, hogy az akku érkeztével hívjanak és megyek be. Kb 1 hét múltán szóltak is és kb 3 óra várakozás után már haza is mehettem a kicsikével. Akkor még nem tudtam, hogy a gari csak 6 hónapra szól és nem zavart, hogy az akku csak 1,40-et bír az eredeti 2.20hoz képest. Ha mindezt tudom a gariról akkor már rögtön reklamáltam volna. Most azonban lecsúszva erről mehetek vásárolni egy új aksit.
Mindenesetre a szervizbe küldött emilben kérdeztem rá a garanciára és szívélyes levélben rögtön értesítettek, hogy 2 éves a korlátozott garanciám a szériaszám alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS ROG Strix G531GT bontás - ventik, LCD panel, töltő stb.
- Lenovo Yoga 9 14IRP8
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest