Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Generali

csendes tag

Az Msi windhez kapott recovery Hun lemezt illetve a rendszer visszaállítást,hogy kell csinálni. A lemezen setupot nem találok. A gépen lévő program tud készíteni recovery lemezt. De,hogy a recoveryről visszaállítást ,hogy végezzük azt nem tudom. A biosban nem láttam visszaállító menüt vagy nem ismertem fel. A gépem nagyon belassult. A hibernálást kb 20másodperc után indította mikor előtte a kikapcs gomb megnyomására indult. A 200Mb-os excel táblát szintén nagyon lassan nyitott. Úgy,hogy az xp-es renszervisszaállitóval visszaállítottam egy korábbi időpontra. A telepitett proramjaimat újra tettem. Már minden fent volt és újra lelassult a rendszer. Az utolsó progi a Nokia Pc suite volt. Mikor ezt töröltem akkor megjavult a gyosaság. A nokiát a másik particióra telepitettem ,igy nem lassíttota be a gépet. Nem tudom ennek mi a magyarázata.
    Viszont a rendszervisszaállító nemtöröl semmit így szemét ottmaradt az install partición ami vagy 6GB-t elvesz. Ezért gondolom, hogy lemezről kellene az eredeti állapotot viszzaállítani.Másik laptopomon is fut Nokia Pc Suite de ott ilyet nem tapasztaltam.

Új hozzászólás Aktív témák