Hirdetés
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Generali
csendes tag
Az Msi windhez kapott recovery Hun lemezt illetve a rendszer visszaállítást,hogy kell csinálni. A lemezen setupot nem találok. A gépen lévő program tud készíteni recovery lemezt. De,hogy a recoveryről visszaállítást ,hogy végezzük azt nem tudom. A biosban nem láttam visszaállító menüt vagy nem ismertem fel. A gépem nagyon belassult. A hibernálást kb 20másodperc után indította mikor előtte a kikapcs gomb megnyomására indult. A 200Mb-os excel táblát szintén nagyon lassan nyitott. Úgy,hogy az xp-es renszervisszaállitóval visszaállítottam egy korábbi időpontra. A telepitett proramjaimat újra tettem. Már minden fent volt és újra lelassult a rendszer. Az utolsó progi a Nokia Pc suite volt. Mikor ezt töröltem akkor megjavult a gyosaság. A nokiát a másik particióra telepitettem ,igy nem lassíttota be a gépet. Nem tudom ennek mi a magyarázata.
Viszont a rendszervisszaállító nemtöröl semmit így szemét ottmaradt az install partición ami vagy 6GB-t elvesz. Ezért gondolom, hogy lemezről kellene az eredeti állapotot viszzaállítani.Másik laptopomon is fut Nokia Pc Suite de ott ilyet nem tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkímélt X1 Carbon 14,1"",FullHD IPS,Core i5 ,Vil.bill.,8/256-512,Új 10+órás akku
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 500GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Szép Gigabyte SuliGamer FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,8-16GB/300-1TB SSD
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i5-1343U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs