Hirdetés
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Én úgy tudom, hogy nem útközben került bele a tégla, mert rajta volt a zárószelvényen (vagy mi a fenén, én még nem rendeltem, csak németből) az amcsi pecsét.
De a többit passzolom és én is gondolkodtam már ,hogy onnan kellene megvenni egy-két elektrokütyüt, de végül mindig máshogy alakultak a dolgok. Vagy vártam rövid ideig és lement az itthoni ára is nem sokkal a kinti környékére, vagy megváltoztattam a döntésemet a márkát/típust illetően.
Nem régóta kerültem egyáltalán kapcsolatba az internetes vásárlással, bikóz parasztfalváról származom és mondjuk 2008 márciusára elérte azt a szintet a falu, hogy bekötötték a 0,5 Mbites kábelnetet.
Inkább kíváncsi voltam, hogy mi a ti véleményetek ezekről, de ne induljon már megint lavina.Szerintem csináljunk egy "MSI Wind OFF minden mennyiségben" társtopicot.
ja én nem haver mondta, hanem egyik fotós fórumtárs még 1-2 éve
Egyébként nemzetközi garanciával sok magyar szervíz előtt mehetsz a sóhivatalba. Vannak normális gyártók, tény s való, de pl a Fuji se szervizeli a nem itthoni gépeket, ami azt hiszem áll a Samsungra is. Pedig mindkettő garilevelén ott virít a WorldWideWarranty felirat. Legalábbis a f.gépem és a discmanem-én nagybetűkkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Arc Raiders
- Ford topik
- AliExpress tapasztalatok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350W - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- Bontatlan! Thinkpad X1 (Yoga) 2in1 gen10 Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe 48 hó gyári gari, számla!
- Eladó Workstation - Lenovo P15S gen2 (11.gen Core I7 32Gb DDR4 1 Tb SSD 4Gb Nvidia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest