- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Recon666
Közösségépítő
Egy kis észrevétel, ha valaki tunigra adja a fejét, akkor a cpu-ak adott feszt ellenőrizze a HW monitor (bios) menüpont alatt, mert nálam pl a HW monitor 0,2V-al kevesebbet ír ki, mint a cell menüben, és az everestnél és a Cpu-z-él is így van, valószínű a HW monitornak van igaza, de azért ellenőrizzétek. Szóval nálam ha beállítok PL: 1,3V, akkor az csak 1,28V a HW monitor szerint (Bios) és a Cpu-Z szerint is.
-
-
Recon666
Közösségépítő
Én is nyomozok, hogy miért nem ég mindig az 5-ös cpu phae led, mikor a többi folyamatosan.
Most már a bios frissítésen gondolkozom, ehez kell pendrive vagy elég elindítani a windowsban az exe fájlt?
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
csillagkomp #262 üzenetére
Már meg világít az 5-ös is, besz@rok.
-
Recon666
Közösségépítő
Üdv,
Egykérdésem lenne, akinek P55 Gd65 lapja van, az lenne szíves megnézni hogy a Cpu 5-ös phase led szokott e világítani neki, mert egy óvatlan pillanatban mikor odanéztem mindegyik világított, csak az 5-ös led nem. -
Recon666
Közösségépítő
válasz
csillagkomp #249 üzenetére
Most már kezdem azt hinni, hogy az energiagazdálkodás szól bele ebbe is, kapcsold ki az energiagazdálkodási dolgokat a BIOS-ban és úgy nézd meg hátha. Most figyeltem, hogy nekem is váltja gpu-z alatt, de csak azt, hogy v1.1 és v2.0 a pci-e foglalat, de a sebessége nem változik.
-
Recon666
Közösségépítő
A cpu vtt-t állítsd 1,3v-ra a memóriát 1,63v-re, utána simán meg kell lenni-e a 4ghz-ek. De ha leveszed a memória feszt akkor a vtt-t állítsd auto-ra.
dokee78: Tuningra Msi P55 GD65, bár ez sem lehe rosz amit linkeltél (drmos, jő hűtés, de majdnem ennyiért van a GD65 több extrával)
-
Recon666
Közösségépítő
Sziasztok.
Msi P55 GD65 lapom van, és ki lehetne kapcsolni valahogy, hogy állandóan változtassa a proci szorzóját és sebességét az alaplap?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest