- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hello. Elnezest, de csak hetvegen jutok igazan netkozelbe. Teljesen komoly a zsibpiac
Mondjuk azt nem emlitettem, hogy angliarol van szo, en kint elek. Itt azert bevett szokas, hogy szg.tol a laposteveig mindent arulnak a piacokon es megdobbentoen jo arakon. Persze aztan jon gamble 
Rammal tobbel is kiprobaltam, merthogy kisebb kupac van otthon beloluk, procival csak harommal, az elso ketto raadasul nem kompatibilis a lista szerint. Ezen kicsit kiborultam aztan, anno mikor gepeket epitettem, majd 10 evvel ezelot, ami belement foglalatba az el is indult. Na de mindegy aztan kertem el a haver Asusabol az E4500asat aminek mennie kellett volna. De nem ment. Igy aztan hagyom a francba, eladom egy-ket fontert valami javitomuhelynek. Azert kosz mindenkinek az egyutterzo szende felmosolyt
pite
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Arc Raiders
- BMW topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen autót vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondjuk azt nem emlitettem, hogy angliarol van szo, en kint elek. Itt azert bevett szokas, hogy szg.tol a laposteveig mindent arulnak a piacokon es megdobbentoen jo arakon. Persze aztan jon gamble