- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Bluetooth hangszórók
- Epson nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hello. Elnezest, de csak hetvegen jutok igazan netkozelbe. Teljesen komoly a zsibpiac
Mondjuk azt nem emlitettem, hogy angliarol van szo, en kint elek. Itt azert bevett szokas, hogy szg.tol a laposteveig mindent arulnak a piacokon es megdobbentoen jo arakon. Persze aztan jon gamble
Rammal tobbel is kiprobaltam, merthogy kisebb kupac van otthon beloluk, procival csak harommal, az elso ketto raadasul nem kompatibilis a lista szerint. Ezen kicsit kiborultam aztan, anno mikor gepeket epitettem, majd 10 evvel ezelot, ami belement foglalatba az el is indult. Na de mindegy aztan kertem el a haver Asusabol az E4500asat aminek mennie kellett volna. De nem ment. Igy aztan hagyom a francba, eladom egy-ket fontert valami javitomuhelynek. Azert kosz mindenkinek az egyutterzo szende felmosolyt
pite
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest