- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Asztrofotózás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali processzoros kérdések órája
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeYi
őstag
válasz
Desantos77 #3529 üzenetére
Igen sajnos teljesen kivonták a piacról, még itt-ott lehet kapni Crystal Editiont, de nemigazán reális áron.
Olyan gépet keress, amiben Geforce M8400, M8600 vagy AMD Ati HD2600 karik vannak. Utóbbi kettő minden téren jobb a 7600 -nál, leszámítva a fogyasztást, míg a 8400 valamivel gyengébb egy 7600 -asnál, de cserében DirectX 10-es.
Esetleg még arra figyelj, hogy ne feltétlenül a legizmosabb konfigot vedd meg, mert olyanokat hallani, hogy túlmelegednek azok a gépek, amikben a legerősebb Intel procit rakják.
Végül itt találsz egy nagy videókari összehasonlító listát: [link]
-
Scoobyka
addikt
válasz
Desantos77 #3529 üzenetére
azért mert kezdi felváltani a Nv 8600 meg a Ati 2600as kártyákkal szerelt gépek....240ért már lehet kapni gx610-est ami nagyon jó vételnek számít és erősebb is kicsitt a 677x-eknél(természetesen csak grafban)....azonban a gx610esek akksi ideje rendkivül alacsony,mert sokkat eszik a vidkártya.
-
Scoobyka
addikt
válasz
Desantos77 #2030 üzenetére
az ultimate everest progival tudod megnézni az akksi állapotát valamint ez nagyon hasznos kis progi,minden a géppel kapcsolatos infot ki ír..
-
törölt tag
válasz
Desantos77 #1810 üzenetére
de most akkor mit tettél fel? amiket én linkeltem, azok forceware driverek (nvidia karikhoz), az nem megy az X1600-zal.
-
Biznisz Elek
senior tag
válasz
Desantos77 #1804 üzenetére
hi nekem msi 677xes van 7600goval c&c3 nál a procim kb 55-60 fok a vga 80-85 fok a hdd 40-45fok között szokott lenni
-
Desantos77
csendes tag
válasz
Desantos77 #1803 üzenetére
Estere megnezem, ugy 50-60 C korulire emlekszem.
-
sssent
senior tag
válasz
Desantos77 #1800 üzenetére
Ha ez megnyugtat, az IBM T41 és T42-őm is majdnem mindig ment alapjáraton. Cserébe nevetséges 35-40C közötti CPU hőt tartott fenn. Szerintem egy folyamatosan halkan járó venti sokkal kevésbé zavaró, mint egy időnként fel-felsüvítő, az ember hozzászokik. Esetleg nézz rá a hőmérsékleti adatokra, hogy nem melegszik-e nagyon a gép. Persze te azért ne 35-40C-t várj, az X1600-nak ára van.
-
törölt tag
válasz
Desantos77 #1800 üzenetére
nálam is folyamatosan megy egy nem túl maas fordulaton a venti. ez gyártótól függ, hogy hogy oldja meg. van, aminél ki/be kapcsolgat, az MSI-nél megy folyamatosan. sztem nem olyan zavaró. az asztalimhoz képest még mindig sokkal halkabb
-
Krissz22
senior tag
válasz
Desantos77 #1619 üzenetére
Köszi!
Az MSI notikról esetleg van hosszabb távú tapasztalat? Tehát mondjuk 3év után, hogy milyenek?
Pl. a HP szerintem nagyon jó minőségű és több év után is ''masszív'' darab.
[Szerkesztve] -
Krissz22
senior tag
válasz
Desantos77 #1608 üzenetére
Mióta van meg? És pontosan mit jelent, hogy melegszik?
Jobban mint esetleg más noti?
Mondjuk az X1600-os vid. kártya az fűt rendesen (gondolom).
Amúgy mekkora bevilágítása van a tft-nek?
[Szerkesztve] -
FefeeX
veterán
válasz
Desantos77 #1530 üzenetére
Ne is használd hálózatról akksival, mert tönkreteszi...
-
troland26
őstag
válasz
Desantos77 #1513 üzenetére
ezt most miért kérdezted?
nagy hülyeség volt a hsz-emben?
egyébként nem , logisztikai vonalon mozgok -
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz
Desantos77 #1510 üzenetére
Szivesen! =) Amúgy nemtudom, gari van e rá külföldön én már egy ideje délkoreába vagyok és itt szarakodik a memóval de nemnagyon tudom hova vinni szóval megkell várnom amíg hazaérek
Szerintem nagyban függ, hogy hova mész
Itt koreába LG meg Samsung van azonkivül te itt más márkát nem veszel garantáltan
-
FefeeX
veterán
válasz
Desantos77 #1367 üzenetére
több monitor/alapértelmezett monitor. Nem oszt nem szoroz mit állítasz neki...
-
FefeeX
veterán
válasz
Desantos77 #1359 üzenetére
Na most ezt a hszt nem értem, milyen monitornak mi volt beállítva...
[Szerkesztve] -
FefeeX
veterán
válasz
Desantos77 #1356 üzenetére
Én is ezt mondtam eddig
655X rule!
-
DNS_65
senior tag
válasz
Desantos77 #1267 üzenetére
Nekem is M655x-van és Battlefield 2 simán megy rajta mediumon
-
FefeeX
veterán
válasz
Desantos77 #1288 üzenetére
sajna a venti nem proci, hanem vga függő. Ugyanis a procin passzív hűtés van, és a VGA-n van a venti, szóval a hiedelmekkel ellentétben VGA-tól függ a hűtés... Szerintem... Legalábbis a belső alapján...
-
FefeeX
veterán
válasz
Desantos77 #1267 üzenetére
nekem ilyenem van, tuti fut rajt a COD2, de hogy milyen felbontással, azt sajna nem toom, mert nincs meg... UT2004 nagyon pengén megy, minden majdnem maxon... NFS Carbon is. Most Wanted...
Szóval szerintem megéri a cucc, nagyon jól megy... -
csibor
addikt
válasz
Desantos77 #1261 üzenetére
A két gép között a külömbség a 006 a sex-es kivitel volt,amugy teljesen egyformák,és mindkettőben 6100go van.Ha játszani akarsz 677X a te géped,persze ha MSI-ben gondolkozol.
-
Alg
veterán
válasz
Desantos77 #1261 üzenetére
Szia!
a 7600GO kb. egy asztali 6600GT szinten van(valamivel erősebb.)
Mod: átlagos játékoknak tökéletesen megfelel, az újabbaknál már ne várj csodát, de azért low-mediumon általában minden elmegy rajta
A 6100 egy integrált megoldás, teljesítményben messze lemarad az említett 7600-tól, viszont kevesebbet fogyaszt.
Ha csak játékra kell, inkább egy asztali gépet javasolnék noti helyett, ~250ezerből már jóval ütősebb konfigot ki tudsz hozni.
Mod2: az nem 677X akart lenni véletlenül?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest