- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
AngelH
aktív tag
Ja, es ha nem akarsz gigabit lan-t, akkor en az Albatron PX865PE PRO-s alaplapjat ajanlom, nekem is ilyen van, es nagyon tuti! 3 ev gari, PAT aktivalhato benne, Abithoz kepest atomstabil (a procimon +200MHz-et tudtam huzni meg, es stabil maradt), ja es passziv hutesu a NorthBridge, ugyhogy meg csendes is!
-
AngelH
aktív tag
válasz
Joey_the_man #6 üzenetére
Csak akkor vegyel MSI-t ha most, vagy a kozeljovoben nem akarsz SATA-s vinyot hasznalni vele, mert a nagy reszukkel eleg nehezen boldogul. Cimbim is vett egyett, aztan jol rafaragott, mert masnap vett egy SATA-s vinyot, es az istenert sem akarta latni. Irt az MSI-nek is, meg nezegette a forumokat, mondtak neki, hogy ez letezo problema, dolgoznak rajta... azota is :)
-
Joey_the_man
tag
Most az MSi felé hajlok egy picit, de még nem döntöttem csak azt akarom hozzátenni hogy LS változatról lenne szó, nem FISR2-ről...
-
kalcika
tag
Én az MSI-t választanám. Ez egy jól sikerült lapjuk. És tuningolható!!!
-
Dufresne
addikt
Szerintem érdemesebb az abitot venni, főleg ha húzni akarod, meg adnak hozzá 1-2 extrát pl rouned ide kábelt:) Bár az integrált VGAA-t leszedném róla:DD és átraknám MSI-ből a LAN-t
-
Joey_the_man
tag
válasz
Joey_the_man #1 üzenetére
A winmos márka = TwinMOS -al csak rakoncátlankodik a ''t'' billentyűm :)
-
Joey_the_man
tag
Melyik lapra érdemes beruházni szerintetek a kettő közül? Az MSI 32e br. Abit 35e br. körül mozog.. Egy p4 2.4C kapna benne helyet meg 2x 256 winmos pc 3200 . Megéri az i875-ös abiba ruházni vag yinkább a ''kistesó'' MSI lapja?? Mennyit sámít a 2 chipkészlet közöti külömbség?
Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- alza vélemények - tapasztalatok
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest