Új hozzászólás Aktív témák
-
EQ
tag
Igazából, nekem 3.X-el lapom van és mindent kipróbáltam vele, de feladtam már. Ezzel a progival A64info vagy mi a rák, gyönyörűen átrakja T1-be, még everest is azt mondja rá hogy úgy megy a dolog, de ez minden inditásnál eljátszani, meg én nem is veszek észre akkora különbséget mint amekkorára számítottam. ;)
-
TasiA
senior tag
HALI
Nos, akkor mégegyszer:
1:bármit állíthatok, nincs az a menü
2: a belinkelt oldalakon is ez a problema 3700 Athlonnal
3: másik procival van állítási lehetőség
Ha mégegyszer leírja valaki, hogy állítsam manuálra, akkor sokkot kapok!

NA most én arra jutottam, csekély angol tudásommal, hogy léteznek olyan 3700+ procik, amik eredetileg 2 magosak voltak, csak selejtesek, ezért letiltják az eggyik magot és már van is síma magos 3700+, amiket az alaplapunk hülyén kezel, ezért valamiért letiltja az 1T/2T állítást. Ha beleteszel más procit, akkor megjelenik az az opció. Tehát nem mi vagyunk vakok, hanem ez valami BIOS BUG. Ki kell cserélni másikra, csak nem vagyok teljesen képben, hogy melyikre.Asszem megvárom a frissítéseket.Addig kibírom.
-
zuzub
tag
Aha, köszi.
Márka fan lettem miután az msi 6600gt-m nagyon jól bírja a húzást és semmi probléma szal egy szó, mint száz megbízhatónak tartom az msi-t.
Gondoltam, hogy kompatibilitást is segíti, hogy ugyanolyan márkájú.
Asus lapom volt és teljesen levagyok dölve tőle annyira gyenge.
Lehet, hogy rosszat fogtam ki -
TasiA
senior tag
Köszi a segítséget!
Tudom merre keressem, csak éppen hiányzik ez a rész az almenüből! Esetleg leírnád melyik BIOS van a gépeden? Köszi!
Amúgy eddig nagyon bejön a lap! 1,3V-on 233FSB és minden szinkronban(5*HT, 460Mhz a RAM 2,5-3-3-7) atom stabil.Elmegy 250-ig ( RAM 500 3-4-4-8) is de ahhoz már 1,45 kell. Ha visszaosztok, akkor megy a 260FSB is.Csak az a fránya 1T idegesít.
-
Frenky89
addikt
-
Thelric
csendes tag
Erre a bordaredukálásra én is gondoltam, csak:
1) Nem tudom elég hűtőfelület marad-e a Zalmiból. Terhelés alatt főleg. Erről egyébként referálhatnál később. Szerintem sok embert érdekelne a megoldásoddal mérhető hőmérséklet.
2) Az én Gigabyte 7600GS-em jó nagy (böszme?) bordával van megáldva. Túl sok bordácskát kellet volna lekapni a Zalmiról.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB Flare X5 DDR5 6000MHz CL36 KIT memória. 5év gari.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest