Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Apple asztali gépek
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
Senki_Alfonz
üzenetére
Nem is igazán lenne értelme 200 fölé állítani, mert a CPU kb. ahhoz van készítve. Azonban, ha emeled az FSB-t, akkor természetesen érdemes (lehet) magasabb órajelű memóriát az alaplapba tenni.
-
Senki_Alfonz
tag
válasz
Senki_Alfonz
üzenetére
Ha már segítséget kapok, megpróbálok én is megosztani valamit, hátha még nem ismert.
BIOS frissítésnél nekem is átírta a MAC címet (inter-nyet volt), aztán egy külföldi fórumon megtaláltam, hogyan lehet a biosban átírni:
A BIOS-ban Shift+F2 aztán Alt+F3, ezzel rejtett beállítási lehetőségeket lehet előcsalni.
Aztán ''Integrated Peripherials''
MAC Lan (Nvidia)=Auto
Mac Media interface=RGMII
Machine Mac Adress=Enabled
MAC Adress Input= Na ide kell írni az alaplap párhuzamos portján található matricán lévő alaplapi MAC Adresst, szóköz nélkül.
Save+Exit, nálam tökéletesen működött.
Az előző hsz.-emhez annyit, hogy ''nem találtam'' természetesen, még mielőtt az a gyanú felmerül, hogy nem tudok helyesen írni
-
brd
nagyúr
válasz
Senki_Alfonz
üzenetére
Ha jól emlékszem, Cell Menu, DRAM valami (talán config), itt lesz egy olyan, ahol ilyesmit tudsz választani, hogy 200MHz, 166MHz, stb. Egyébként ez sajnos nem a konkrét osztó/órajel, itt csak egy viszonyszámot tudsz beállítani (csak a félreértések elkerülése érdekében mondom, hogy ez nem konkrét órajelet fog jelenteni), amely csak az alap, vagyis 200MHz-es HTT (''FSB'') és egész processzorszorzó esetén lesz valós. Ha nem tudod, hogy hogyan lesz ebből konkrét osztó, akkor írj!
Vagy olvasd el az A64-es topic #1-es hozzászólását, abban van egy link, ahol leírják; na, ha az nem világos, akkor írj inkább! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konteó topic
- Energiaital topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Synology NAS
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy olvasd el az A64-es topic #1-es hozzászólását, abban van egy link, ahol leírják; na, ha az nem világos, akkor írj inkább!