- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
mope
tag
Nekem is ez a bajom, hogy elindul hibamentesen a gép lefut minden és amikor jönnie kéne az XP töltő képernyőnek, egyszerűen elsötétül a kép de már észrevettem hogy iszonyatosan halványan de lehet látni a XP töltő képét, kb nálam is 10-12mp kell ahoz hogy megjelenjen az XP -s kép utánna hibátlanul betölti és minden remek.
Nálam azóta van amióta S-ATA -s vinyót használok, és persze arra lett feltéve az XP, ugyhogy én sem értem a problémát
Viszont ki hallott már olyanról hogy leáramtalanitom a gépet és 3 nap mulva amikor visszakapcsolom a tápot pont 10perc mulva indul csak el a géphogy ezt miért csinálja azt nem értem, volt hogy már darabokra szedtem de ha nem tellik le a 10 perc egyszerűen nem lehet bekapcsolni, nem vesz fel áramot addig. Pár hónapja kezdte el ezt csinálni, gondolom a táp a ludas egy Coolink 450W os. Valakinek hasonlo ?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial Ballistix 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- CRUCIAL 32GB DDR5 5600MHz CL46
- 2x8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest