Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mope
tag
Nekem is ez a bajom, hogy elindul hibamentesen a gép lefut minden és amikor jönnie kéne az XP töltő képernyőnek, egyszerűen elsötétül a kép de már észrevettem hogy iszonyatosan halványan de lehet látni a XP töltő képét, kb nálam is 10-12mp kell ahoz hogy megjelenjen az XP -s kép utánna hibátlanul betölti és minden remek.
Nálam azóta van amióta S-ATA -s vinyót használok, és persze arra lett feltéve az XP, ugyhogy én sem értem a problémát
Viszont ki hallott már olyanról hogy leáramtalanitom a gépet és 3 nap mulva amikor visszakapcsolom a tápot pont 10perc mulva indul csak el a gép
hogy ezt miért csinálja azt nem értem, volt hogy már darabokra szedtem de ha nem tellik le a 10 perc egyszerűen nem lehet bekapcsolni, nem vesz fel áramot addig. Pár hónapja kezdte el ezt csinálni, gondolom a táp a ludas egy Coolink 450W os. Valakinek hasonlo ? 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Notebook hibák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- ASUS RTX 5080 ROG ASTRAL OC 16GB GDDR7 eladó garanciával! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

hogy ezt miért csinálja azt nem értem, volt hogy már darabokra szedtem de ha nem tellik le a 10 perc egyszerűen nem lehet bekapcsolni, nem vesz fel áramot addig. Pár hónapja kezdte el ezt csinálni, gondolom a táp a ludas egy Coolink 450W os. Valakinek hasonlo ?