Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Házimozi belépő szinten
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, szeretnék még egy kicsit segítséget kérni, sok OFF is van benne, de reménykedem hogy tudtok hasznos tanácsot adni:
Lényeg, hogy szakdolgozatot kell készítenem, témám pontosan így van leírva:
"Az internetes levelezésben használatos SPAM- és vírusszűrés megoldási lehetőségeinek elemző
összehasonlítása, a főbb problématerületek leírása és értékelése. "Na már most amikor ezt választottam, fogalmam nem volt arról, hogy nekem levelezőszervert kell készítenem a későbbiekben, elsőre a tanárom erről nem szólt, csak a vírusirtókat tárgyaltuk, hogy a későbbiekben erről kell írnom.
De amikor beszéltem a konzulensemmel, kitalálta hogy csináljak levelezőszervert, windows vagy linux környezetben. Mondom köszi...
zéró elő ismerettel biztos fog sikerülni
, mert az iskolában kb csak az active directory-t vettük néha napján...
Sajnos, a konzulensem csak annyit bír mondani, hogy google, a kiadott feladaton kívül, ami még idegesítőbb, hogy bármit csináltam eddig az biztos nem volt jó...
Azóta is csak szenvedek, és van kevesebb mint egy hónapom, hogy befejezzem(30-40 oldal kb)
Az az eredeti tervem, hogy ugyebár csinálok exchange-el levelezőszervert, és azt pl thunderbird-öt + exchange-t összehasonlítom. Csak ehhez is kéne valami ismeret, ami nem nagyon van.
Tudtok valami anyagot linkelni, amiben az exchange 2003 okosságait el tudom olvasni? Sajnos jobb lenne a magyar nyelv.
Jól sejtem, hogy az egész gáz?

Új hozzászólás Aktív témák
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
zéró elő ismerettel biztos fog sikerülni
, mert az iskolában kb csak az active directory-t vettük néha napján...