Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Senki sem töröl ennél jobban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Egér probléma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
kraftxld
üzenetére
ácsi! arról nem volt szó, hogy neked is csinálja.
és ja, működni működik, csak nem szeretem, ha random hibák tűnnek fel az eseménynaplóban. tudom, hogy - pláne SBS-nél - egy rakat errort by design figyelmen kívül lehet hagyni, de ez akkor is szúrja a szemem.egyébként most sikerült Windows Phone-ról is reprodukálni, létrehoztam egy dummy usert és a régi domain-neves címmel jelentkeztem be, egyből bevágta. utána viszont összevissza szinkronizáltam és semmi. és persze az új címmel meg egyáltalán semmi hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és ja, működni működik, csak nem szeretem, ha random hibák tűnnek fel az eseménynaplóban. tudom, hogy - pláne SBS-nél - egy rakat errort by design figyelmen kívül lehet hagyni, de ez akkor is szúrja a szemem.