Hirdetés
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Körvonalazódik az első Panther Lake lapkát használó notebookok ára
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
Tudom, hogy nem 100%-ban idevago de az android topic sajnos kimerul a hogyan rootoljunk farigcsaljunk kijelzot meg mivel jatszunk temakorben.
Ki milyen activesync klienst hasznal a mobiljan?
Nekem moxier van, egy idegesito hibatol eltekintve megvagyok vele elegedve ( nem lehet a maileknel beallitani, hogy mindet szedje le ( max 1 honapra visszamenoleg )
Mukodik a Task a calendar illetve a mail sync is rendesen.
Par appot kiprobaltam de soknak volt problemaja (pl valamelyik csak lefele syncelt amit mobilon hoztam letre bejegyzest annak a statusa nem kerult vissza a szerverre mondjuk egy Task elvegzesekor)Szivesen varnek tapasztalatokat mert gondolom akik ebben a topicban vannak azok hasznaljak is az exchange szolgaltatasait
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Udv: Snoopy
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Óra topik
- Körvonalazódik az első Panther Lake lapkát használó notebookok ára
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Antik TV internetes TV
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)