- Valami baja van a tápomnak
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Még most tanulgatom az Exchange adta lehetőségeket, és virtuális gépen használom az Exchange 2010-et. Send connector, recieve connector-t beállítottam, viszont rögtön jött is 1 probléma. Server 2008 R2 alatt az SMTP server behal az indításnál, mivel a 25-ös portot használja az EX2010 is. Erre van egyáltalán szükség? Mármint az SMTP Virtual Server feature-re? Gondolom ezt már tartalmazza az EX2010.
A másik: 2-3 kliens között megy a levelezés, küldés fogadás gyönyörűen, ha a tartományon belüli usereknek küldök levelet. Viszont ha pl egy másik embernek szeretnék küldeni emailt, aki nincs a tartományon belül, azt milyen beállítással tudom megoldani? Kell egy külön pop3/smtp alkalmazás? Vagyis azt szeretném, ha a leveleket pl. az stmp.live.com-on keresztül tudnám kiküldeni a nagyvilágba, esetleg pop3-al leveleket is tudnék fogadni, ami pl válasz levél.
Bocsi a nagyon kezdő kérdésekért, de még nagyon az elején vagyok

Köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Zotac Gaming RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest