Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
Sziasztok!
Server 2008 R2, Exchange 2010 Sp1, Outlook Anywhere -> NTLM hitelesítéssel konfigurálva.
A kliensek (nem domain tagok) autodiscoverivel rátalálnak a szerverre, viszont ha jól tudom NTML esetben nem kellene előjönnie a jelszóbekérő ablaknak, viszont nekem bejön. Ha jól sejtem valahol az IIS-ben nincs jól beállítva valami... Autodiscoveri, ecp,ews, rpc, rpcwithcert virtuális könyvtárakat érintheti.Megnéztem, de ott nincs mindenhol engedélyezve a windows hitelesítés.. Engedélyeztem->iisreset de sajnos nem ment... Basic is engedélyezve van sok helyen, de nem tudom hol tiltsam, stb..
Jó nyomon járok, vagy máshogy kellene?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest