Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
Sziasztok!
Server 2008 R2, Exchange 2010 Sp1, Outlook Anywhere -> NTLM hitelesítéssel konfigurálva.
A kliensek (nem domain tagok) autodiscoverivel rátalálnak a szerverre, viszont ha jól tudom NTML esetben nem kellene előjönnie a jelszóbekérő ablaknak, viszont nekem bejön. Ha jól sejtem valahol az IIS-ben nincs jól beállítva valami... Autodiscoveri, ecp,ews, rpc, rpcwithcert virtuális könyvtárakat érintheti.Megnéztem, de ott nincs mindenhol engedélyezve a windows hitelesítés.. Engedélyeztem->iisreset de sajnos nem ment... Basic is engedélyezve van sok helyen, de nem tudom hol tiltsam, stb..
Jó nyomon járok, vagy máshogy kellene?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest