- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Megadtad a kezdo lokest....
Sendbe nem latok semmit kivetnivalot.
Recieve viszont van 3 is.
Default minden okes.
Client minden okes kiveve,hogy itt be van huzva az anonymus user.Rakerestem tudom,hogy ez nem jelenti azt, hogy beengedi az anonim felhasznalokat.
Viszont a harmadik connector:
SAN ott minden ip a helyi halozatbol a 25-os porton, valamint 2 kulso ip(nem valaszol egyik sem) security csak a legelso van behuzva, es csak anonim user van csak bepipalva neki.Talatam olyat, hogy ha ilyen van onmagaba es futtatod ezt a parancsot:
Get-ReceiveConnector “Receive Connector Name” | Add-ADPermission -User “NT AUTHORITY\ANONYMOUS LOGON” -ExtendedRights “Ms-Exch-SMTP-Accept-Any-Recipient”
Akkor viszont az ad tenyleg be fogja engedni az anonim usereket, es hogy mire jo ez?
Allitolag sharepoint szerver , vagy multifunkcios genyok (scannel majd emailbe tovabbkuld) tud mukodni a halozatba gondtalanul,annyi hogy akkor pontosan be kell loni az ipket,ami nalam nincs.Avagy fingom nincs...
Egy biztos, a helyi halot monitorozom a tuzfallal,minden forgalom atmegy rajta ott semmi nem akar kimenni a 25-os porton ami ne lenne mail szerver.
Felraktam a wiresharkot a mail szerverre ma este, holnap elkezdem nezni hogy a helyi halobol mi jon be a szerverre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Futás, futópályák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Trollok komolyan
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest