Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teejay83
tag
válasz
kraftxld #1542 üzenetére
Ez teljesen jó mert így van beállítva csak mégsem működik úgy ahogy kellene. Közben ahogy nézegettem az Equipment mailbox beállításait feltűnt,hogy az Authentication Users hozzá van adva Full Access-el. Ennek szerintem nem így kellene lennie ugye?
Létrehoztam egy teszt equipment mailboxot és ha próbálok sima domain user-el beleírni a naptárába akkor azt mondja, hogy nincs megfelelő jogosultságom valószínüleg ezért lett hozzáadva minden ilyen mailbox-hoz az Auth..Users mert úgy működik.
Hogyan lehet beállítani,hogy az All users tudjon beleírni a naptárba? Netes tutorialokban csak akkor adnak usert-hozzá ha pl kijelölnek egy adott személyt aki mondjuk kezeli (jóváhagyja) a naptár bejegyzéseket/foglalásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest