Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Micro Four Thirds
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
niti
aktív tag
válasz
asadasad22 #903 üzenetére
Azt reméltem, hogy talán valami ismertebb darab.
De már mindegy is, mert a kölök kötötte az ebet a karóhoz, hogy én postázzam előre a cuccot, mert ő ugyan nem fogja, és higgyek neki, hogy nem ver át, mivel a bátyja rendőr -
adnoctum18
senior tag
válasz
asadasad22 #853 üzenetére
Ez a vertikum kifejezés engem is gondolkodóba ejtett...de gondoltam mivel nem nekem címezték a hozzászólás azon részét, így nem kell vele törődni.
-
rakal
senior tag
válasz
asadasad22 #846 üzenetére
A helyzet az,hogy a fogyasztók számára új vertikum nyílt meg.
Az MP5 elnevezésű szektorra gondolok.Ez már egy új téma,a cél a komplett multimédiás szolgáltatásvertikum.Ez egy "low end" része a HSDPA modemes etc.UMPC kategóriának(szándékosan visszafogott szolgáltatásverikum???).ami az alacsony árszintű UMPC irányba konvergál szerintem.
A kínaiak ezt a kategóriát feszegetik erősen,valószínűleg konvergációra hajtanak.(4,3 collos teljes multimédiás felület,mobil net etc.)
adnoctum18:
Nem látod a lényeget szvsz.,a jövő időben kell gondolkozni.
Az kb. így néz ki:
min 5 collos kijelzőjű minden multimediás szolgaltatást ötvöző,pár mm. vastag,telefonként is használható,pár mm. vastag univerzális eszköz(még neve sincs),olyasvmi,mint amit az Earth Final Conflictban az ügynököknél láttunk. -
rakal
senior tag
válasz
asadasad22 #841 üzenetére
"Márkás",horror áron mért termékek forgalmazásában anyagilag érdekelt emberekkel nem vitatkozom,de ez egy MP4 fórum,nemcsak a Sansa clip,meg az iAudio,meg a Sony,meg a Cowon van a világon.Ténykérdés,hogy általam favorizált termékek műszakilag jelenleg a legkorszerűbbek,és elérhető áron kaphatók.
Tudom,Neked ez fáj...,de ez a versenyhelyzet,a labda jelenleg a kínai konkurrencia felén van,3 havonta jönnek ki új termékekkel.A Ramos T8 4-5 hónapja volt kapható,most pedig kijött a T9 is. -
rakal
senior tag
válasz
asadasad22 #830 üzenetére
Hali!
A kérdésem a megszokott:melyik nagy gyártó termékéről koppintották?
(CC2000-es 1,6 GHZ-s chip+Rockchip 2608!) -
rakal
senior tag
válasz
asadasad22 #814 üzenetére
Potenciális lehetőségek ezek,de fontos,hogy megvan.
HDTV-t egyébként a műholdvevővel nézek.
De:pl. utazás közben,buszon,vonaton miért nem jó a 3 esetleg 4,3 collos képernyős multfunkciós készülék?Élvezhető kép,töredezésmentes filmlejátszás,FLAC etc.,rádió.
Egy komplett zsebben hordozható multimédia center.
Mi ez ellen a kifogásod?
Én a PMP-t mindig a zsebben hordom,ha van 5-10 perc szabadidőm megnézek 1-2 klipet etc.,eddig ilyen lehetőségem nem volt.
Ezt a lehetőséget ezek az új generációs készülékek teremtették meg,ennyi. -
rakal
senior tag
válasz
asadasad22 #802 üzenetére
Én is ismerem az Általad leírt márkákat.
Itt nem arról van szó,hogy csak a kínaiakat ismerjük.
Van egy nagyon fontos dolog:a Ti lejátszóitok 2-3x áron adják azokat a szolgáltatásokat,mint ezek a kínai "klónok"-amik nem is biztosan mind azok!
Minek a koppintása a Ramos T8,ill. mondjuk az Onda VX787?
Szerintem semminek,ezek a 4,3 collos nagyképernyőjű PMP-k saját fejlesztések,olyan szolgáltatásokkal,amit a nagynevű gyártók sem biztos,hogy nyújtanak.
A kép és hangminőség jó,főleg az árához mérten.
Én egyébként már hónapok óta használok ilyet,egyelőre semmi panaszom nem lehet rá. -
AlieNeetah
csendes tag
válasz
asadasad22 #753 üzenetére
Igazából nem nagyon szoktam külcsínre menni, mindig tájékozódom neten, boltokban, de eddig mindig úgy jártam, hogy az általam kiválasztott típus vagy túl drága volt, vagy sehol nem lehetett kapni. Én külföldről mondjuk nem merek rendelni, annyira nem tudok jól angolul
Ilyenkor aztán bejön az, hogy vagy nem veszek semmit, vagy amibe "beleszeretek", az lesz, ilyenkor már nem nézek semmit, max az árat. Eléggé bejött nekem az életben, hogy ha valami nagyon nem akar sikerülni, annak oka van, nem érdemes erőltetni, általában mindig valami jobb jött helyette.
-
AlieNeetah
csendes tag
válasz
asadasad22 #750 üzenetére
Lehet, hogy bejönne
Ha az ellenségre is ilyen hatással lenne, vagy röhögőgörcsöt kapna, már megérné
Tuti győzelem lenne, egyetlen lövés nélkül
-
AlieNeetah
csendes tag
válasz
asadasad22 #737 üzenetére
Hát, ha gondolod, ide másolom a linket, ahonnan levettem a szöveget. Nem én találtam ki
A másik aspektusa a dolognak pedig az, hogy több mazsola rohangál a világban, aki elhiszi azt, amit egy-egy szakmai(nak tűnő) netes oldalon olvas, mint aki tökéletesen tisztában lenne a különbségekkel és a valósággal. A "csodalejátszóról" egyelőre nem tudok több infót adni, majd ha megjött, és kipróbálom, beszámolok, mások biztatására vagy elriasztására, a valóságtól függően.Gyorsan ki fog derülni, mert azonnal letesztelem, de pl. anno nagyon meglepődtünk, mert a kis Canyon MP SD 256 lejátszónak amellett, hogy jó a hangja, és más pozitív tulajdonságai vannak, az aprócska, szinte láthatatlan beépített felvevője profibb felvételt biztosított, mint a direkt erre a célra vásárolt digitális diktafon, amit mindenki agyondicsért.
-
AlieNeetah
csendes tag
válasz
asadasad22 #716 üzenetére
Az igazság az, hogy anno, az első vagy második hsz-emben én be is vallottam, hogy nem vagyok túl tájékozott. Csak azt tudom, hogy az általam kinézett típusokat Mpman, Mpio, jócskán lehordták a kereskedők. Mivel anno a Canyonomat is látatlan-ismeretlenben vettem, és nem bántam meg, úgy gondoltam, megpróbálom a noname-et.
Viszont... Lehet, hogy ez is butaság, de el tudom képzelni, hogy Kínában pont az a PTI vagy akármi a sláger, amit mi itt fikázunk. Csak egy iRiver-nek, egy Sonynak van pénze reklámra, míg egy noname cégnek nincs, épp ezért soha nem is fognak a termékei elterjedni úgy külföldön, mint a nagy cégekéi... Amúgy nekem tök mindegy, mit írnak rá, MP625 is lehet, a lényeg, hogy tudja azt, amit én szeretnék. Van annyi eszem, hogy nem várok 3D-s vetítést, meg csodákat, de azért még elégedett lehetek egy szerényebbel is. Amúgy abban valóban igazad van, hogy nem "minden videót", csak nem volt türelmem felsorolni a számosat, amit leírtak.
-
rakal
senior tag
válasz
asadasad22 #717 üzenetére
Nekem egy kicsi "savanyú a szőlő" effektus az eszembe a hozzászólásaidból.
Több,mint 4 hónapja használok PTI P80-t,az 3 collos érintőképernyős,nagyon meg vagyok elégedve vele.20 KHUF volt,szinte minden videoformátumot visz 25 fps-el.
Egyedül a HDTV-s cuccokat viszi kicsit törerdezve.A filemanager szuper,olyan,mint az explorer,az mp3-as fórumrészben írják,hogy *** lejátszó nem ismeri fel a könyvtárstruktúrát,mégis mindenkinek ajánlják a "szakértő" hozzászólók.
Szóval a minőségre,árra panaszom nincs eddig.
Miért is ne tudnának fejleszteni önállóan a kínaiak?A Sony,iRiver etc. is ott készül!
Nem tudom ismered-e a török Lacoste pólós sztorit:a másolat jobb minőségű volt,mint az eredeti! -
rakal
senior tag
válasz
asadasad22 #704 üzenetére
Nem fizetett hirdetés,miért mondtam volna 2 márkát?
Ezek a készülékek Mo-n nem is kaphatók tudtommal,ebayről lehet megrendelni.
A PTI weboldala pedig www.pticn.com.
Néphülyítésről szó sincs,gyakorlatból mondom,már hónapok óta használom az enyémet.
AlieNeetah:
Némelyik készülékhez adnak,némelyikhez külön lehet vásárolni USB-s hálózati adaptert(fali töltő).Az utóbbi kb.1500 FT.Én úgy vettem észre, a fali töltő jobb,mint a szimpla USB-s verzió. -
AlieNeetah
csendes tag
válasz
Bocsi, nem beleszólni akarok, de az "ócska fosok" azoknak jelentenek alternatívát, akiknek nincsen nagyobb anyagi kapacitásuk arra, hogy nevesre, márkásra áldozzanak. Valahogy rossz szájízt hagy bennem ez a hozzáállás, mert bár tudom, hogy jót akarsz, ezzel eleve a szegényebbeket "zrikálod", akik ugyanúgy szeretnének zenét hallgatni, ne adj isten filmet nézni egy-egy lejátszón, mint akiknek van erre 80-100 ezer forintjuk. Amúgy anno én Canyon MP3 lejátszót vettem, azt sem ismerte a kutya sem, netről rendeltem, ennek lassan öt éve, és bár szétnyúztam, azóta is remekül működik, azzal együtt, amit ugyanakkor egy kislánynak vettek és ő meg szórta-ejtette, és nyúzta ő is. Egy elektronikai üzletben mondták amúgy valamelyik nap: amiről nincsenek magyar adatok, és olcsóbb, az akár még jó is lehet
A Meizut pl. az egekbe emelik a tesztek, de a 2GB-os változat kerül annyiba, amennyiért én most a link alatt szereplő 8GB-os zsákbamacskát vettem. -
AlieNeetah
csendes tag
válasz
Itt azt írja, hogy az MP5 nem külön formátum, hanem azt jelenti, hogy konvertálás nélkül mehetnek rá filmek DivX-ben, AVI-ban, XviD-ben, MPEG-ben... és minden más. Egyszerűen áthúzva a szg-ről... Nagy baromság? Én nem értek hozzá
-
p_adam
addikt
válasz
asadasad22 #695 üzenetére
Azt, hogy tuti vétel azt azért nem mondanám. De az tény, hogy aki nem akar fülhallgatót venni hozzá az biztosan jól jár vele, jól bírja az akksija meg nincs benne semmi túlbonyolítva. Van olyan modell amihez jár BT füles de szerintem nem éri meg a felárat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest