Hirdetés
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
adnoctum18 #848 üzenetére
A beépített aksi nem feltétlen gáz, csak lássam (jelezze ki megbízhatóan) hogy kb mikor fog lemerülni, ne érjen váratlanul...
A Sansa-knak utánanézek mindenképpen.
A Sony leszokott a Sonic Stage erőltetéséről? NocsakEgyébként, fura, de van egy használtan fillérekért vett ősrégi Siemens SL45i telefonom, az első mp3-képes telók egyike. Ennek sokkal jobb hangja van, mint a pár évvel ezelőtt jó vételnek számító Creative Nano Zen-nek... ha a headsetek nem adták volna meg magukat (kontakthiba, avagy elfáradt és elszakadt vezetékszálak a kábelben), és a döglött headsetből barkácsolt átalakító se adná meg magát mindig, és az aksi bírná, tök jól ellennék vele. A barkácsolt átalakítóval és egy Sennheiser MX450-nel király hangja van.
Kösz az infót, a Sansa-knak utánanézek!
Ezek a Waytek, Alcor és ilyesmi cuccok mennyire vackok?
-
AlieNeetah
csendes tag
válasz
adnoctum18 #803 üzenetére
"Menj be az Infopatika üzleteibe Pesten, mindjárt reálisabb képet kapsz az itthon kapható normális lejátszókról!
"
Hát menjen a hóhér! Ha azt a pénzt, amibe a benzin kerül innen, hozzáadom, már Sonyt is tudok venni
Amúgy is utálom Pestet.
-
rakal
senior tag
válasz
adnoctum18 #782 üzenetére
Én sem akarok flamelni,de a kínálatot alaposan átnézve azt kell mondjam PMP ügyben a kínaiak nagyon bedolgozták magukat.
Hogy meddig működik:1-2 évig,aztán lehet venni a következő generációs cuccot.
De ez nyilván be van táblázva.Olyan,mint a kínai egyéb cuccok,a kínai cipő,ha vigyázol rá fél évig/egy évig is jó lehet.Az árba nyilván ez be van kalkulálva(mármint a cucc életciklusa),nem a családi ezüstkészlet életútjára van belőve ez biztos.1 évig garanciás,addig cserélik,aztán úgyis jön az újabb,költheted a zsét újabb funkciókkal kibővített stuffra. -
rakal
senior tag
válasz
adnoctum18 #779 üzenetére
Ez az MP4 topic.
Én látatlanban mondom,hogy MP4/MP5 ügyben ár/minőség etc. mindent egybevetve
Az Onda VX787 és a Ramos T8 felmossa a padlót az Általad említett Samu p2-vel.
Ezt nézd meg:
http://www.chinasuppliers.globalsources.com/china-suppliers/factories/MP5-Player/100.htm -
Mcray
senior tag
válasz
adnoctum18 #777 üzenetére
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a Samsunk 8 gigás Yepp 2-jéről. Média Marktban kipróbáltam pár készüléket: Sony, Seltronic, sok noname, de messze ez volt képes olyan hangzásra ami miatt megvenném zenelejátszónak, de arra meg drága...
Hülye helyzet
-
AlieNeetah
csendes tag
válasz
adnoctum18 #773 üzenetére
Jóvannnna...
Nem mértem le, de olyan monstruózusnak és nehéznek tűnik.
Tipikus halmozott érzéki csalódás...
-
AlieNeetah
csendes tag
válasz
adnoctum18 #741 üzenetére
Ez is MP5
Uhh, ha tudom, hogy ilyen is van, inkább ezt veszek környezet okozta pánik ellen, nem tudom, a pszichóm mit szólna hozzá, ha ezzel állítanék be: "doktornő, megfogadtam a tanácsát, igaz, én zenelejátszót akartam, de nem t'om, mi az az MP5 és ezt sózták rám"
Én már nem tudom, mi micsoda
Teljesen összekuszálódott bennem az infotömeg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Proxmox VE
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest