Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlieNeetah
csendes tag
Köszönöm!
Már írtam az eladónak, hogy ha van ilyen "fali" töltője, csomagolja/számolja hozzá, mert azt is kérem mellé
Amúgy nekem sajnos a márkásak szóba sem jöhettek, rokkantnyugdíjas vagyok, és nem titok, azért veszek ilyen ketyerét, mert sokat kell orvosi várókban, meg efféle kellemetlen helyeken tartózkodnom és sajnos súlyos pánikbeteg vagyok. Roham ellen vagy kiütöm magam nyugtatóval, vagy zene (amúgy doki ajánlotta és bejött). És ha már egyszer veszek lejátszót, nem baj az, ha van rajta filmnézési lehetőség, rádió, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Építő/felújító topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Marathon (2025)
- Formula-1
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Politika
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest