- Vezetékes FEJhallgatók
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csipané
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék magam venni egy jó mp4 lejátszót de nem merek egyből bele vágni a vételbe.
Szeretném ha segitenétek nekem,ezt a készülekét néztem ki mondjatok már róla egy pár dolgot ha valakinek van ilyen.
Előre is köszi mindenkinek! -
attyspocak
aktív tag
Valaki ismeri ezt a Brando Watch II készüléket? Engem igazából a szövegfájl kezelése érdekelne. E-book funkciója milyen fájlokat és mekkora méretúeket eszik meg? Hogy kezeli az ékezetes betűket?
-
Shadows
senior tag
van ez a concord csoda EZ
és nem tok konvertálni ugyanis a gyári progi nem jó, az oldalon levő szintén ötlet??
-
nézd meg az elötted lévő hszt. a vidrop nevű progira van szükséged.
"Amúgy az a vidrop progi nem rossz. Mivel ugyanazt a mencodert használja, ki lehet belőle szedni a kódolás paramétereket és azokat berakva az aviconverter converter.ini fájljába az is képes simán lefuttatni őket."[/I]"
ahhoz meg ohgy ékezetes karakterkészleted legyen vidropban ahhoz a settigsben alul a feliratos résznél a cp1251-et írd át cp1250-re. még nem próbáltam de azt mondják működik vele"
azzal kell 320*240-be konvertálni 22fps-el és menni fog elvileg. -
beci
őstag
Sziasztok.
Keresztlány kapott egy mp4 lejátszót karácsonyra.De az istennek sem játsza le a videókat.Az adott konvertert használom hozzá,ékezetes betü sincsen benne.Mi lehet a baj? Egy PTI AM868C készülékröl van szó.
Thx. -
Neptunfű
tag
Idézet:
"Nekem is ilyen kütyüm van pár napja. Próbáltam vele mindenféle módon a konvertálást. Bár lehet tenni rá 25fps-es videót, de az csak akkor fog rendesen játszani a hang csúszása nélkül, ha a videó elég rövid, vagy nem túlságosan mozgásos.
Viszont 22fps-el atomstabil.Amit tapasztaltam, hogy szinte bármelyik aviconverttel lehet videót csinálni, csak egy kicsit meg kell trükközni őket. Az aviconvert könyvtárában van egy rejtett file aviconverter.ini. Abban a fájlban vannak bene a tömörítési paraméterek. Akinek csak 20 fps-sel konvergál a cucc ott az .ini fájlban lát egy 20-as számot. Egyszerűen át kell írni 22-re. Amit már kitapasztaltam az, hogy a cucc 22fps-nél max 550kbites videót bír el max 128as mp2-es hanggal és a motion estimation az max 4 (ez az xvid kodek mozgás követése értéke 0-6 lehet).
Ami nekem még működött az a 450-es videó és a 192es audio bitráta. Ezzel a beállítással a videók hangja vmivel jobban szól.A mozgás követést levéve 1-re (az a minimális, mert 0-nál már ki van kapcsolva), és 400-450-es videó bitrátával és 128-as hanggal a 25 fps-es videó is megy. De ha nagyon sok a mozgás, akkor az hoszabb filmnél szintúgy hang csúszást eredményezhet és azt nem is teszem hozzá, hogy 1-es értéknél ocsmányul néz ki az xvid.
Más:
Az én kütyüm nem csak a wma-t (bár a wma veszteség nélkülit nem), az mp3-at és a wav-ot viszi, hanem viszi az ape-t (normal tömörítésig) és a flac-ot (akár maximális tömörítésig) is.
Amúgy az a vidrop progi nem rossz. Mivel ugyanazt a mencodert használja, ki lehet belőle szedni a kódolás paramétereket és azokat berakva az aviconverter converter.ini fájljába az is képes simán lefuttatni őket."[/I]"
ahhoz meg ohgy ékezetes karakterkészleted legyen vidropban ahhoz a settigsben alul a feliratos résznél a cp1251-et írd át cp1250-re. még nem próbáltam de azt mondják működik vele"Remélem segít... amúgy megpróbálhatod atotal video convertert vagy az említette vidrop programot is. Nekem mindegyikkel működött!
A lényeg hogy xvid-be konvertáljÜdv!
-
ádí
csendes tag
Hi all!
Lenne pár kérdésem.Karácsonyra kaptam egy [link] ilyen mp4 lejásztót.Nah most nekem az a gondom van vele h a videot már millio formátumba convertáltam de se h se akarta lejátszani.
Amikor leakartam játszani a lejátszó jobb oldaláb bejött egy kicsi fekete rész de utána semmi.Ha valakinek van valami ötlete azt kérem segítsen,meg h milyen formátumba kell convertálni a videot,estleg vmi jó converter programot is ha tudtok jó lenne.Köszi -
-
joc-cod
tag
Hali
Megkaptam a Sony S615F lejátszot karira.Sztem nagyon ütös, hang minöségileg naon szépen szol, a kijelzn a filmek is gyönyörüek(persze a kijelzö méret nöhetne...
) De szerintem nagyon jó lejátszó
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok!
Kaptam karácsonyra egy concorde x942-es mp4 lejátszot!Nos első benyomásra hu8 de tetszik szép, csillivlii, stb
De ami belül rejlik azzal vannak gondjaim... mégpedig 2! Az egyik hogy 60-70 kb/secel másol fel a lejátszora, a másik ami jobban bosszant, hogy hibáa konvertáolm átt a filmet a gyári progival, fájl formátum hibát ir :S Probálkoztam másik konvertálo progival, más-más felbontásokkal, és semmi különbség:/
Most vagy én vok a balf@sz, vagy az mp4-el van a gond :/
Tudom hogy nem nagy márka, de nagybátyámnak is concorde van és ő meg van vele elégedve :/ -
Mr-Pamacs
senior tag
válasz
mediclips #383 üzenetére
Mint írtam nekem nincs csak nagyon bele ástam magam a témába az elmúlt időben, de sztem a wmv miatt lesz, annak van ilyen b*zi kódolása.Próbálj ki más videó kodolót/kiterjesztést. Millió+1 ilyen kódoló progi van, de ne ilyen egy kattintásos varázslós gyors kódolót nézz hanem amiben be lehet állítani a bitrate-et,fps-t,videó méretet x-y,...
-
mediclips
csendes tag
Hát igazából ilyen szürkés is. Elég nagy pixelekben de csak a fekete színben. Az X-Fi reklámnál ami alapból rajtavan ott nagyon ronda viszont például a creative termékek végén amikor a creative feliratot kiírja ott is mindíg fekete a háttér és ott nem csinálja. A hozzá adott cd progivalo is konvertáltam meg mással is de csak wmv fileokat tudok viszont amik fennvannak azok avi fileok. Nemrég jött meg egyébként a szilikon tok pack meg az usb töltő
Nagyon faja a tok. Aszittem tök nehéz lesz nyomkodni a gombokat hogy rajta van ez a cucc de szerintem még könnyebb lett. Profin megcsinálták. Te miylen progival konvertálsz? Vagy mondj egy videót ami neked tökéletes és én is megnézem hogy nálam miylen. Ez már a 2. ZENem mert az első betojt..frissítettem és nem kapcsolt be utána. Mindjárt belinkelem a képet amit cisnáltam. Az X-Fi videóból van. Köszi a segítséget.
http://img107.imageshack.us/my.php?image=pict1053ri3.jpg -
mediclips
csendes tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy Creative ZEN MP4et és amikor nézek egy videót és egy fekete rész jön akkor ronda lesz a kép. Ez mitől lehet? Legújabb fimrware van fenn. Semmit nem buheráltam rajta. Ha valakinek van ilyne lejátszója akkor írjon létszi hogy nála mi a helyzet. Köszi
-
Mr-Pamacs
senior tag
Ha nekem kéne választani a kettő közül én a Sony-t választanám,mégpedig azért mert szerintem a Philips cég elég gagyi.Tudom "nagy" a neve de már nem egy termékükkel megszívtam.
Ha nem philips lenne akkor viszont azt választanám,márcsak a kijelző miatt is mert az a 0,6" ~1,5 cm + átló.A 20 fps meg sztem elég egy mp4 lejátszónak,talán ki lehet belőle csikarni egyébként 22-24-et.PDA-ról letettem, mert drága már nekem egy "normális".Viszont jött egy kis plusz cash így beruházok egy Nokia 5700-ra,így lesz uj telóm is és még zene+film is.
-
rumos14
nagyúr
az mda pro pda-nak igen jó, ez tény. mondjuk telónak (is) kicsit nagy.
amúgy ez a topik úgy jött létre, hogy vala a nagy mp3-as topik, ahol az ipod nano klónok megjelenését követően ijesztően és reménytelenül nevenincs, igénytelen lejátszók kapcsán jöttek a kérdések, amikre nem tudtunk válaszolni, ezért némi rosszindulattal vezérelve TexT-BoY barátunk létrehozott egy empénégyes topikot. a lejátszók nagyszerűségét már a topik neve is jelzi: mi az, ohgy mp4? egy video formátum, nem egyértelmű, hogy milyen codec-ket tartalmaz, és az "mp4 lejátszók" nagy része amúgy is csak ilyen nagyon durván obskurus kiterjesztésű, kódolású, bitrátájú, felbontású "videót" játszik le. hogy miért írok ide néha mégis? mert a sors fintoraként a minőségibb, pl. creative, Sony, videót is lejátszani képes mp3 lejátszókról is esik itt szó.
-
lenior
csendes tag
Sziasztok!!!!!!!
Kellene egy kis segítség, mert nem tudok dönteni két mp4 között.
Az egyik a Sony NWZ-S615F, a másik pedig a Philips SA3325.
Tehát: a Sony mellett szól, hogy kétség kívül a legjobb hangzást mondhatja magáénak és nagyon -nagyon jó(nak tűnik) az akksija: 33 óra folyamatos zenehallgatást ígérnek.
A Philips mellett szól a nagyobb képátló (1,8" helyett 2,4"), a diktafon funkció. Emellett nekem kinézetre is jobban tetszik.Ennek is elég jó (lehet) az akksija, az általános 10 helyett 20 órát írnak. A képfelbontásuk egyforma, a Sony viszont 20 helyett 30 kép/mp-et tud.
Szóval jön a kérdés:
Melyik lehet a jobb, melyik lehet a megbízhatóbb??? Sajna nem találtam infókat egyik termékről sem, milyen is élőben....
Ha valaki hozzá tud szólni, előre is köszi!!!
-
Cleo
tag
Kinek a pap, kinek a papné. /re:chipset
- A meizu is kinai és se véletlenül ilyen jó a hangzása
- Ha tartósabb aksi és védett képernyő kell , MDA PRO a legalkalmasabb PDA erre, szerintem.
- Creative, Sandisk cuccok között is van jó pár típus, amelyik 1-2 hónap múltán sistereg és lefagy. Szoftveres hibák, manipulációk és egyéb hanyagság vezetnek vissza azok a hibákra, amelyeket említetted. Ha ki tudja küszöbölni az ember (nem könnyű a kinai cuccoknál, elismerem), akkor már nem vészesek.
Végül is Prohardver a neve ennek a fórumnak, nem? Nem preferálom a kinai MP4-eseket semmiképpen, de nem ellenezem se. Ha meg te eleve ellene vagy minden kinai MP4-nek akkor írjal kerec-perecen 1x és kész. Üdv. -
rumos14
nagyúr
tudod én sz.rok a hangcsipre, hogy ha a pda-mon tökéleteseb tudok zenét hallgatni, egy akármilyen csipszes kínai csoda meg sistereg, lefagy, a memóriája elhal, szétesik, stb. továbbá te ajánlottad az mda pro-t, ha mindenképpen pda kell lejátszóként. hát erre írtam, hogy az nem igazán hordozható kényelmesen.
-
Neptunfű
tag
Üdv!
A barátnő egy Motorola L7-et használ mp3 lejátszóként (jobb híján)...
Volt hogy egy hosszabb buszozás során lemerült az E3-am és belehallgattam a motorolába (elkeserítő hangja volt)Neki mégis teljes mértékben megfelelt elütni az időt
De most hogy mindjárt itt a Karácsony gondoltam meglepem őt egy mp4 el amivel már egy két kedvenc filmjét és sorozatát is meg tudja nézni.
Mivel hallani nem hallottam, csak remélni tudom hogy a kiszemelt ejátszó, (jelen esetben egy 2,8colos kínai
) valamivel jobban fog szólni mint a motorolája.
A videó lejátszására meg azt mondják, árkategóriájában a legjobb. (majd kiderül) -
Cleo
tag
válasz
Macilaci457 #372 üzenetére
A 22-es csapda, mi
Szvsz,
-Ha elég valakinek egy jó-közepes-gyengéb (de mindenképpen bizonytalanabb) minőségű zene játszóra és tanulmányozni is akarja , akkor akár egy olyan kinai játszó is megfelelne. Kis szerencsével és türelemmel, nem kizárt, hogy megtalálhatja magának megfelelő darabot (árban és minőségben)
- Ha egy standard-közepes zenejátszó mellé kell a többi funkció + valamilyen bizalom, akkor PDA.
- Ha meg nagyon jó minőségű A/V és márka iránt bizalom, akkor érdemesebb mélyebben belenyúlni a zsebbe egy nevesebb játszóért.
- Ha meg hibrid és nagyon jó minőségű A/V is kell, akkor akár csúcs hibrid is kapható.Innnen már csak az ár, idő, szerencse és akarat határozza meg. Minden dolognak van saját vevőköre és létjogosultsága. A piac kereslet-kinálat működési elven alapszik, ha nem lenne kereslet, nem is gyártanának. MO meg soha nem is volt/lesz a kisérleti telep ezen a téren. Mire jön ide egy kütyű kereskedelembe, máshol biztos már bizonyította a létjogosultságát.
Az mindenképpen igaz, hogy az ember addig nyújtózkodik, ameddig hosszú a takarója (pénztárcája). Így bár nem mindig mondjuk ki sokan, általában mindig a takarótól kezdődik a mérlegelés, akkor is ha nem ismerünk minden lehetőséget ( vagy nincs is lehetőségünk).
Így a legjobb, ha ki-ki maga írja le a saját véleményét, tapasztalatát, ha van. A kérdezőnek szűrje le, amiket olvas , végső döntést úgyis neki kell hoznia. Erre vannak a fórumok és igy jó. Vagy nem? -
Macilaci457
őstag
De majd megint beleveszünk a hozzáadott értékekbe, hogy "mert hát nem is 25000, de nem is csak annyit tud". Bár ettől őrülök meg, mikor ilyen kérdést hallok, hogy melyik tud többet?, meg mennyit tud?... mint ha ez valami jellemző lenne.
A lényeg az lenne, hogy azt a feladatot lássa el tökéletesen, amire kell. Ha zene lejátszó, akkor azt hajtsa végre jól, mese nincs, és nem érdekel, hogy mennyit tud! Ha internetezni kell, akkor meg más kell.
Részemről, ha a Casio órám hápogni is tudna, akkor is csak a pontos időt nézném meg rajta.
-
Cleo
tag
Hordozhatóság: Irtam valamit a MDA PRo hordozhatóságról? Sőt...( MDA PRO: aksi/képernyő).
Hangminőség:
Bár nem(csak) ebben a topicban forduló kinai készülékekre vonatkozik a véleményem, de ott van a Meizu vagykeresd meg olyan kinai játszókat, amelyik wofson wm 8xxx chipset van benne, pl inovx) .... Sok PDA nem tudja azt hangzást megadni és egy PDA nem 15000-25000-be kerül. -
Cleo
tag
válasz
Mr-Pamacs #358 üzenetére
PDA nem kifejzetten MP3/MP4 játszó, bár megfelelő szoftverrel szinte bármelyik formatumot tudsz játszni rajtuk és több más (nem multimédiai) funkcióik is vannak.
Hátránya viszont az, hogy nem kifejezetten a multimédiára fejlesztették: középszerű hangzás, legtöbbnél nincs FM, általában nem a legideálisabb a mérete és a vezérlő gombok helyzése, használhatósága. Multitask miatt az aksi hiába nagy, gyorsabban is merül, mint átlagos MP4/PMP, nem beszélve a "feeling"ről
A PDA-k közül, ha csak az audió/videó játszó képességet nézzük, a Sharp PDA-k a legjobbak, főleg a későbbi linusos Zaurusok, de ritkák és drágák: pehely könnyű, befordítható, tökéletes képernyő, nagyon jó hangzású, kontroll gombok ki vannak helyezve megfelelő helyen és válaszhatod azt is, hogy csak a multimédia modulokat futatod, mplayerrel szinte mindent tudsz játszani vele és megfelelő aksival (2200mAh) akár 6-7 filmet is egyfolytában.
Ha mindenképen windows CE PDA-t szeretnéd játszóként használni, MDA PRO az egyik jelöltem (aksi / képernyő), a másik a Dellesek (szép képernyő, könnyű, nagyobb videókat is tökéletesen kezeli konvertálgatás nélkül megfelelő CPU sebesség kiválasztásával, de itt azért csipelni kell pár tartalék aksit , ha akarod használni egész nap újratöltés nélkül) -
maross
nagyúr
válasz
Mr-Pamacs #358 üzenetére
en is pda-t hasznalok, kb 4 orat bir filmmel. nagyon meg vagyok elegedve vele
. a merete kicsit nagyobb, de lehet jegyzetelni, jatszani, netezni, stb, ha olyan kedve van az embernek. mp4 lejatszokban mind csak olyat latok, amelyiknek max a felet takarja le a kijelzo, az meg pici, foleg felirattal.
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz
Macilaci457 #362 üzenetére
Még az aksija az még nem gond viszont amiket írnak róla, hááát,inkább nem.
-
joc-cod
tag
válasz
Macilaci457 #363 üzenetére
Oh, kösszi a gyors választ
akkor szerintem megvan mit kapok karácsonyra...
Amugy van tapasztalat a lejátszóval kapcsolatba?
-
Macilaci457
őstag
válasz
Mr-Pamacs #360 üzenetére
Nem tudom mire van szükséged. Én HP PDA-n néztem filmet, és hallgattam zenét is.
kb 2 film (nem túl hosszúak) amit bír akksiból, csak zenét olyan 5-6 órát kikapcsolt háttérvilágítással. Úgyhogy az egy film és még 1-2 óra zene az reális egy feltöltéssel.Abban is kb 1500 mAh-s volt az akksi.
-
joc-cod
tag
Hali
Mi a különbség a Sony NWZ S615F és a Sony NWZ S615FB, az a B betü mit jelent mögötte? Meg amugy milyen szerintettek a lejátszó? Előre is kössz a válaszokat! -
Mr-Pamacs
senior tag
válasz
Macilaci457 #359 üzenetére
Amit kinéztem az ez: BluePanther V350 és Akkumulátor: 1450 mAh, Li-Ion ami jóval nagyobb mint a PTI pmp-22-ese igaz nagyobb is a kijelző.Ha 2 filmet + 1-2 óra zenét kibír akkor bőven elég nekem.
-
Mr-Pamacs
senior tag
Szerintetek PDA/PNA milyen lenne mp4 lejátszónak? Vannak nem sokkal drágábban és jóval nagyobb kijelzővel+windows CE-vel.
-
fiATHaLON
őstag
válasz
Macilaci457 #355 üzenetére
Ogg, köszi !
-
válasz
Mr-Pamacs #352 üzenetére
nagyon szívesen
Egyébként tesztelgettem még egy kicsit és egyre jobban kezdem megszeretni. Mindent tud amit elvártam tőle. Tény hogy nem egy csúcskategóriás lejátszó mint pl. a cowon d2 de valljuk meg azért az ára több mint baráti. Ár/értékben sztem nagyon jó kis masina.
Még az érintőképernyő is egészen jól reagál nem hittem volna hogy ennyire meg leszek vele elégedve. Közel sem tökéletes dehát ennyiért sztem maga csoda. -
Macilaci457
őstag
válasz
fiATHaLON #353 üzenetére
Amire te gondolsz, az már PMP (portable mobile player).
Két topicot tudnék javasolni, ahol sok infóhoz juthatsz: az egyik az a PMP-s topic, a másik a VirtualDub-os, ahol a codecekkel kapcsolatban kérdezhetsz. Konkrét topic címekez keresd a multimédia alatt.
Amiről te beszélsz, az MVIX az nem éppen Portable, de a kódolásokkal talán tudnak segíteni a másik topicban is.
-
fiATHaLON
őstag
Itt ilyen nagyobbacska, hdtv-re köthető file lejátszókról is lehet kérdezni?
Ha igen:Azoknál a lejátszóknál, amik lejátsszák az .mkv file-okat, odaírják, hogy
'ogg vorbis' kódolású filmnek nem lesz hangja. Pl. ennél is:
TViX HD M-4100SHNamármost én megnéztem, amit tudtam a filmjeimen, és ilyesmit látok, hogy
liba52, meg libdts...
Ez azt jelenti, hogy nem ogg vorbis kódolásúak, vagy ez teljesen mást jelent és ettől
még lehetnek azok?Ha nem:
Akkor mindenkinek további kellemes napot !
-
Mr-Pamacs
senior tag
-
beci
őstag
Sziasztok.
Ajánljatok nekem egy mp4 lejátszót 12-16ezer között,ami magyar menüs,legalább 2"-os szép kijelzöje van,rádiós,és aránylag megbizható.
Thx. -
Hali!
Tudom hogy nem nagy márka de én egy ilyen PTI érintőképernyős cuccot vettem magamnak. Vagyis eredetileg AVS néven volt meghirdetve de a dobozára meg a számlára is PTI van felvezetve. Vagyis elnézés. A dobozán csak annyi van hogy mp4 player. Gondolom mégis egyszerübb igy eladni ahogy kínából veszik mint újracsomagolni. Kevesebb a macera.
Csak futólag néztem át merthát mégiscsak karácsonyra van
A zenét nem nagyon tesztelgettem mert volt már dolgom ezerféle ilyen kínai mp4 lejátszóval tudom kb hogy mennek. Talán Wolfson hangchip lehet benne ha minden igaz. Mind1 nekem nemis kell jobb veszek hozzá egy sennheiser fülest és számomra elég is lesz ez a hangminőség.
Amire nagyon kiváncsi voltam az a videólejátszó és a képnézegető gyorsasága.
A tesztvideó egészen szépen nézett ki dehát oda mindig vmi lassú vackot raknak be ne lássa szegény user hogyha 10 fps-el megy... Átkonvertáltam egy Bátor a gyáva kutya epizódot és szépen feltöltögettem. (szép lassan persze mert 1,5mb/sec-el másol...) A kijelző egészen szép nekem legalábbis egész jó minőségnek tűnik. Az átkonvertált videó is szép volt rajta. Ha jól tudom 22fps-t tud a gép. Hát határeset talán kicsit még tesztelni kell hogy jobban látható legyen. Számomra nem volt zavaró körülmény élvezhető volt a videózás.
A képznézegetésben leginkább arra voltam kiváncsi hogy mennyi idő alatt hoz be nagyobb jpg-ket. Alapból ugye rádobnak pár 100Kb-set aztán nézd hogy milyen gyors de azért mondjuk a telefonnal vagy digit géppel készült fényképek ennél azért nyagyobbak picit. 600kb-s volt a legnagyobb kép amit néztem talán azon már gondolkozott pár másodpercet(2-3). Határeset leginkább ennyi várakozás még nem zavaró de lehetne gyorsabb is.
Ami igazán zavar az a rádió funkció. Valaki elárulhatná hogy azzal hogy a viharba lehet befogni vmi épkézláb adót. Nekem még a közelébe se sikerült jutnom egyiknek se. Pedig próbálkoztam pl a kékduna rádióval amit itt győrben 100% hogy lehet fogni. Semmi csak recsegés. Ha vki tudja milyen beállítás rossz nálam pls szóljon vmiért nme megy.
Az e-book rész érdekes de nem hiszem hogy nagyon használni fogom max nagyon ritkán. Arra tényleg jó hogy kissebb szövegeket átfusson az ember de 200 oldalas cuccokat nem szívesen nézegetnék rajta.
A játékot meg se néztem gondolom vmi tetrisizé van benne kicsit sem érdekel.
Ami még érdekes lehet az maga az érintőképernyő. Adnak hozzá vmi pálcikát hogy azzal nyomogasd mint egy pda-t. Csakhogy ez nem egy pda hasznosabb talán az ujjakat használni biztosabb a működés. Egyébként reemk dolog ez az érintős cucc sokan írták hogy lassú meg pontatlan is tud lenni de nekem ezalatt a rövid idő alatt nme volt gondom vele. Tény hogy lehetne gyorsabb is de nem zavaróan lassú szvsz.
Összességében nekem bejött főleg ennyi pénzért. Még a miniSD slotot ki kell prószálnom de ha azis megy akkor nekem nnics olyan panaszom ami életbevágó lenne. (no jó talán a rádió)
-
SOAD19
addikt
Hello !
Azt hiszem megtaláltam a számomra legmefelelőbb lejátszót (nagy nehezen). Bár egy kicsit drága,de hát 1* élünk : Meizu M6
Macilaci: Azt hiszem megtaláltam azt a kompromisszumot, amit ajánlottál.
Nagy kijelző, jó hangminőség, stb
Köszi, hogy lebeszéltél a Sandisk-ről és felnyitottad a szemem.
-
ocsi19
senior tag
vazza, most voltam mediamarktban, megsassantottam egy SONY NWZS615BL-t és naon bejött, annyira nem is zavaró hogy 1.8"-os a kijelzője, úgy is lehetett normálisan nézni a filmet, főleg 30fps-el
meg az akksija is kiváló, 9,5óra videólejátszás
Elektroworldben most 23k körül van... -
robag100
csendes tag
hali
azt akarom kérdezni h ez az mp4: aigo E-868 - 2 GB
http://www.mp3center.hu/index.php?scn=122&pc_id=3&pi_id=479&ppt=0
valyon támogatja e az xvidet? erre sajna nemtud senki megfelelő választ adni azt írja h divx et igen, de sztetek akkor alapvetőnek tartja h xvidet is?
illetve még annyit h ez vagy pedig CREATIVE Zen 4 GB
http://www.pixmania.com/hu/hu/599129/art/creative/zen-4-gb-mp3-lejatszo.html#avisconso
éri meg jobban? az aigonál kiemelkedő h van av kimenet illetve 720*480 felbontás fps re konkrétan egyikre se találtam!
előre is köszi a véleményeteket -
d0gz1ll4
csendes tag
-
-
d0gz1ll4
csendes tag
Hali!
Tudtok olyan lejátszót mondani ami videólejátszásban jó ( >20fps) , lehetőség szerint márkásabb ( nem pti alcor ilyenek) és 30e ft-ot nem nagyon haladja meg? Meizu M6-tól elvették a kedvem mert leszólták, hogy a videók nézhetetlenek a 18fpsel -
Neptunfű
tag
Még nem láttam linkelve, de a sokszor felhozott, nálunk pmp22-es 'klónjának' oldala
[link]Pár ezerrel olcsóbb, és elméletileg ugyan azok... elméletileg.
-
Teebee007
csendes tag
Köszi, sikerült megerősítened... én is effelé húztam. Bár jártam már úgy, hogy márkás húsnak is híg volt a leve...
Bízom benne ,hogy ezzel nem lesz így. Sajna az e havi keretemet már elköltöttem, de január első napjaiban beújítok egy ilyet...
Majd megírom a tapasztalataimat.
Még1x Thx.Üdv: Teebee
-
Teebee007
csendes tag
Sziasztok!
Szóval hosszas gondolkodás után beadtam a derekam és elhatároztam, hogy veszek egy ilyen kütyüt. Igyekeztem mindenféle fórumokon utánanézni, hogy mi mit takar, melyik mit tud. De meghajlok a nálam okosabb és tapasztaltabb emberek előtt, előtt is szeretném a segítségeteket / véleményeteket kérni. Szóval amik között vacilálok:
- Creative Zen
- TMS B209
- esetleg Alcor NUN
Mindegyik közös jellemzője, hogy bővíthető, min 2" kijelző, FM rádió és elvileg eszik az avi-kat. Szóval ki melyiket ajánlja / nem ajánlja, illetve ha ezek nem akkor felsorolt tulajdonságok alapján mik jöhetnek szóba?
Remélem nem ismételtem meg egy korábbi kérdést, igyekeztem átnézni a korábbi hozzászólásokat, de azért volt egy pár...Köszi a leendő tanácsokat.
Üdv: Teebee
-
kokix
csendes tag
Jól van, az én problémám megoldódott. A fentebb említett Concorde lejátszó egyik pillanatról a másikra besz*rt, és már be sem kapcsol. Szóval 2-ből 2 rossz, javaslom ne vegyetek ilyen típust. ;)
Azért kösz a segítséget.
Pá.F
-
SOAD19
addikt
válasz
Mr-Pamacs #329 üzenetére
Aha kb.
Bár nem akarok túl nagy kijelzőst. Megelégedek 1,8"-2,2" is. És ami még nagyon fontos a hangminőség és a menü áttekinthetősége és összerakás minősége is. Tudom kicsit telhetetlen meg naiv vagyok ennyi pénzért. Mégis az alábbiak közül melyikre voksolnátok. Mást, ha lehet ne ajánljatok, mert itt Debrecenben nem sok választék van.Köszi
-
SOAD19
addikt
Hello!
Nagy dilemma előtt állok. Mp4-es lejátszót akarok venni, de nem tudok dönteni a következők közül. Please help!
Meizu M3
Sandisk Sansa E250
Sony NWZS615FB
Samsung Z5Kiváncsi lennék ezek hibáikra és előnyeikre is. Ki melyiket venné meg?
Köszi!
-
tbs
addikt
Kukuccs! Ismét kérdezek, hátha.
Szóval olyan player kellene, ami korrekt jpg megmutatásra képes (értsd: naaaagy méretűt is megmutat, rendesen leméretezve), akármilyen sd kártyát tud fogadni, ÉS rendelkezik fájlmenedzser funkcióval. Azaz a belső memóriája és a bővítőkártya között tud másolni.
Mint mondjuk a SonicBlue A9-es sorozat, csak mondjuk olcsóbban...
-
Mr-Pamacs
senior tag
13-ától a Metro-ban lesz egy 3"-os MyAudio mp4 player (1GB,értintős,19K), majd kiugrok és kipróbálom aztán írok róla egy véleményt.Sokat nem várok tőle már csak az ára és amiatt sem h a neten alig találni a gyártóról valamit.
-
kokix
csendes tag
Helló.
Vettem a minap egy haveromnak, aki sokat utazgat, egy Concorde X 980-as MP4 lejátszót. Tudom, elég noname, de ennyire futotta a "nagy" kijelzős kategóriából. Természetesen az első be se kapcsolt, kicserélni alig akarták, és a második se volt tökéletes. Folyton file hibára panaszkodott, egyszer lejátszott valamit, utána ugyanazt már nem, néha átváltott magától kínai nyelvre, stb. Aztán rájöttem, hogy valamiért sérülnek rajta az állományok, amit 1-2 formatálás megoldott (legalábbis remélem, nem akarom elkiabálni).
Na és ami a lényeg lenne, volt rajta egy játék, amit a formatálgatások során sikerült eltűntetnem, ezt szeretném valahogy megszerezni. Ha valakinek van ilyen lejátszója, elküldhetné azt az 1 file-t nekem, ha jól emlékszem a Games könyvtárban volt, valami .rdk, .rtk vagy ilyesmi kiterjesztéssel.
Előre is köszi.F
-
Macilaci457
őstag
Az Alcor dinamikája elég gyenge a specifikációk alapján: Jel-zaj viszony 88 dB, és a torzítás is sok 0.6%
A Sandiskek közül a legjobb hangja a Clipnek van eddig, az Mp3-as topicban olvashatsz róla.
(Bocs, de fáradt vagyok mindig linkeket másolni.)
Bár neki 4 soros kijelzője van mindössze.A többire viszont létezik Rockbox firmware, egy csomó szolgálgtatással, ha ismered, utána tudsz nézni, ha nem, akkor olvass utána.
Őszintén, én csak a PTI, ALCOR, TECLAST, stb "érdekes" márkáktól intenélek óva a hangminőség terén. Videó lejátszásban nem tudom milyenek, biztos vannak itt akik tudnak erről mesélni. Én inkább zenelejátszókat ismerek.
De a fent említett Sony A81x sorozatnak jó a hangja, és nagyon jó fülhallgatót adnak hozzá gyárilag. A fülhallgató maga ha jól tudom 12ezer forint lenne külön.
Tesztet is linkeltem pár sorral feljebb.
-
SOAD19
addikt
válasz
Macilaci457 #319 üzenetére
Kösz a választ! Amit belinkeltem, arról mi a véleményed( ne kímélj
) és fontos a hangminőség, tényleg ennyire s**rok?!
Köszi
-
Macilaci457
őstag
válasz
snoopafella #320 üzenetére
Boldog karácsonyt!
-
snoopafella
csendes tag
válasz
Macilaci457 #314 üzenetére
Kösz szépen az infókat, Macilaci. Meglepem magam karira egy Sony készülékkel
-
Macilaci457
őstag
" Ez hülyeség és inkább vegyek egy minőségi mp3-at?"
Aha.
De komolyra fordítva, a navigálás egy 3 soros kijelzőn is tökéletes, ha tudod mit csinálsz. Ez nem probléma, ha jól oldották meg.
Tudnod kell, hogy mennyire vagy vájtfülű és igényes a zenehallgatásban, és hogy mennyi pénzt szánsz erre. Egyesek 50.000-ért csak fülhallgatót vesznek, mások 15.000-ezerért komplett médialejátszót.
Ha a zene a fontosabb neked, akkor tudod, hogy igényesebb lejátszók között kell keresgélned, (de akkor már az sem mindegy, hogy a füledbe mit dugsz), akár feláldozva a mutatós kijelzőt a hosszabb akkumulátor idő és a jobb hangminőség érdekében. Ha kompromisszumot akarsz kötni, arra is van megoldás, de találd ki mit akarsz.
-
SOAD19
addikt
Hello!
Mp4-es lejátszót néznék, de nem elsősorban videózásra hanem inkább zenehallgatásra. Azért nem mp3-ban gondolkodok, mert szeretnék olyan lejátszót amiben könnyeb navigálni és szerintem egy 1,8" kijelzővel már kényelmesebb a keresgélés. Ez hülyeség és inkább vegyek egy minőségi mp3-at? Mondjuk találtam két lejátszót, ami nagyon megtetszett és elég jónak tűnik:
[link]v.
Várom a véleményeket, köszi!
Marci -
Csapi007
veterán
Nekem megvan.
Samu P2.
Nézem a teszteket Creative Zenről és az egyikben mellérakták a P2-t akkor szerettem bele. -
Neptunfű
tag
Érdemes ezt is elolvasni: [link]
Már régen jártam ott, mikor az E3-at rendeltem...
Érdekes lenne ha találnánk egy manualt a pmp-22-ről. Érdekelne ezek a chipek lehetnekl e benne amit a tesztben írt a srác.
Aranyos a téma címe az ME-n -
Neptunfű
tag
válasz
Mr-Pamacs #305 üzenetére
Hali!
Olvastam az ottani hsz-eket... Ahogy láttam sokan a konvertálással szenvednek
Mi ebben az olyan nagy ördöngősség?
Aztán avégén lehet h én is sz.pok veleDe ahogy az eredeti oldalt néztem egy kicsit szeretnek túlozni is
"Support MP3, WMA, WAV & FLAC files and 7 kinds of EQ modes"Az mp3centerben nem láttam feltüntetve a flac-ot... Nameg az eq módból sem a 7-et... Vagy esetleg erre gondoltak:
"EQ: Normál, 3D, Rock, Pop, Classic, 2 Egyéni (5 sávos)"Amúgy "ONDA VX858 " néven a youtube-on nézegetve a videókat, sajnos egyáltalán nem szimpi a kezelőfelülete a szoftvernek... Az egy dolog hogyha videót néz az ember rajta akkor az nem lényeg, de ahhoz képest 'amilyen jó a főmenü olyan trutyi a többi
...
Vakító fehérség, egy szerencsétlen csúszka és az infók szétszórva a képernyőnNem azt várnám hogy animációhegyek bombázzák a szürkeállományom nade azért ez mégis nagyon csak "minimal art"
Ezt leszámítva még mindig meg fogom venni
-
Macilaci457
őstag
válasz
snoopafella #311 üzenetére
A Sonykban van AVLS, és kikapcsolható.
Nem tudom a hangerő nálad mit jelent, és milyen fülhallgatód van, de egy 7mW-os kimenettel rendelkező lejátszó egy 32ohm-os FEJhallgatót éppen elég hangosan meghajt (ekkor már max hangerőn, így minden mély kiemelés kikapcsolva, mert torzítana), egy 16 óhmos Sennheiser fülhallgatóval pedig meg tudod süketíteni magad ugyan ezen az értéken. Remélem ez jó viszonyítási alap.A lejátszók teljesítmény adatait megtalálod a specifikációk között.
Valamint a S61x-ről van teszt a [link] -en.
Javaslom a Sony A81x sorozatot, ahhoz minőségi fülhallgatót adnak, és picit nagyobb a kijelzője. Tesztet olvashatsz itt--> TESZT A800 <-ez az A800-as, megegyezik az A810-essel, csak az utóbbihoz nem kell már a Sony saját programja a felmásoláshoz.
-
ocsi19
senior tag
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz
snoopafella #309 üzenetére
Használd a Link gombot mert nem jók a linkek!
-
snoopafella
csendes tag
Hangerővel kapcs. még:
Olyan típus kellene, ami nem tartalmaz AVLS-t (hangerő korlátozást)... ebben tudnátok valamit mondani? -
gumisxxx
tag
Hali! 15ezerig tudna mondani vki egy mp4 lejátszót ami joó?
-
snoopafella
csendes tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem.. előre is kösz a helpet.
Szal vennék egy mp4 lejátszót, 4 gb tökéletes lenne... Sony, Samsung szintűekben gondolkodom... remélve hogy ezeken a videókat is normálisan meg lehet nézni - a kisebb méretű kijelző engem nem zavar, ha ehhez egy éles jó minőségű kép párosulna...
tapasztalatok esetleg?Sony NWZ-S616F:
http://www.sony.hu/view/ShowProduct.action?product=NWZ-S616F&site=odw_hu_HU&pageType=Overview&imageType=Main&category=NWS+WMTSamsung YP-T10JAW:
http://www.samsung.com/hu/products/homeaudio/mp4players/yp_t10jaw.asp?page=SpecificationsDe egy fő szempont az lenne, hogy hangerőben melyiket tudnátok javasolni, melyik márka erős ebben? Van is egy zsír Sennheiser fülhallgatóm, csak kérdés mennyit adnak ezek hangerőben.
Köcce
Snoopa
-
ocsi19
senior tag
eddig nem is figyeltem, kicsit körbenéztem pti 22 téren és most derült ki hogy nem magyar menüs :/ ...jó tudom sokakat ez nem izgat, de mivel én ajándékba szeretném, ezért nálam fontos a magyar menü
-
Mr-Pamacs
senior tag
Én semilyen Philips terméket nem veszek! Már 3-al sz*ptam meg (Nyomtató,Író,DVD lemezek).Ennyire csak nem lehetek szerencsétlen.Sztem egy össze szedetlen, mindenbe belefogó,lemásoló, trehány banda,ha megnézed az MP4 lejátszótól kezdve a CD-ked és hajszárítókon keresztül mindent "csinál" a porszívóval bezárólag, ennyit fejleszteni lehetetlenség.
-
SOAD19
addikt
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz
Neptunfű #303 üzenetére
Én a PMP-22 felé hajlok, nem pedig a +C felé (nagyobb is a kijező je és sztem itt a videó miatt látni olyan csíkosnak a képet), firmware-t meg nem érdemes feltenni, mert amint olvastam sokszor nem mindegy h milyen firmware-t teszel rá mert 2 fajta hangcshipes van. És ha a roszat akkor fehér képet látsz majd csak és kuka lesz belőle.
Itt a hsz-eket olvasd végig:[link]
Elfog tartani egy darabigde érdemes. Utána már nem akarsz FW-t frissíteni.
Nekem sajna várni kell rá mert jelenleg a gépemben halt meg az alaplapom, így azt kell cserélnem minél hamarabb, igaz garis de kitudja mi lesz, van-e még ilyen lap, stb. -
Neptunfű
tag
válasz
Mr-Pamacs #301 üzenetére
[link]
Az összehasonlító videó szerint nekem a 2,4 colos képe tetszik jobban...
Amúgy én is egy ilyen pti pmp-22 est néztem ki barátnőmnek karácsonyra.
Ahogy írtad sokan gyártják ugyanazzal a külsővel.
Nincs valami hivatalos honlap?
Frimware-t honnan(Viszonylag jókat olvastam róla (a pmp-22-ról), sőt photohallban meglesve is szimpatikusnak tűnt a nagy kijelzője. Jó lesz a hosszú buszozások közben
)
-
Macilaci457
őstag
válasz
Mr-Pamacs #301 üzenetére
A Meizu azért drága, mert jobb minőségű audio chipet is tartalmaz. Nézd csak meg a PH tesztet, valaki fentebb linkelte, elmondják, hogy az olcsó lejátszók hangminősége éppen elfogadható, mert inkább a videóra mennek rá. A MEizuk kiváló minőségű audió lejátszók is.
Van aki hazafelé szeretne egy kis zenét hallgatni, és nem elégszik meg az olcsóbb lejátszók hangminőségével ezen a téren. -
Mr-Pamacs
senior tag
Én nem vennék Meizut, drága és sztem nem éri meg az árát.
A PMP-22 nagyon dícsérik és vagy 4-5 gyártó kinája ugyan azt a terméket csak más néven, és jókat is írnak róla, az aksija is jó és bővíthető a Meizu-val szemben.No meg olcsóbb is.
De az igaz h mindegyikben van egy-két darab ami hibás és csere. -
ocsi19
senior tag
válasz
Mercutio_ #298 üzenetére
ahogy nézegetem a megbízhatóság nem jellemző ezekre a kütyükre, pl meizut sokan dícsérik, mert ugye elvileg minőségi cucc, de sokan voltak már akik azt írták, hogy szétment, visszakellett vinni, stb...de ez mind1ik mp4 lejátszónál tapasztalható, legalábbis az értékelések átolvasása után én így látom...
Én a napokban fogok rendelni egy Meizu M6-os kis izét, remélem nem lesz vele sok probléma
-
Mercutio_
félisten
#283-ra valaki?
-
Mr-Pamacs
senior tag
Az AVS itouch és a PMP-22 ugyan az! Csak az elöbbi 19K a PMP meg 22K.
Jah isemrt még Onda VX858 néevn is és még baromi sok gyártó koppintja. Youtube-on sok videó van róla. -
Mr-Pamacs
senior tag
PTI PMP-33-at nem szabad venni, nagyon sok rosszat írnak róla főleg az aksijáról.
A PMP-22 nagyon érzékeny a kódolásra, de sokáig bírja az aksija. -
Csapi007
veterán
Hello
A Creative (sima) Zen-ről lenne egy kérdésem:
A videókat le tudja játszani akadásmentesen? -
Mr-Pamacs
senior tag
A 4-5 óra film neked nem elég bőven megnézel 2 filmet ennyi idő alatt.
Akkor ezek maradtak:
-PTI PMP-33 - 2 GB, 2,8", miniSD, ?,?, Extra:Játék+rádió,fényképez (1.3 MP)+video felv+óra 22K
-Acelabs S3 - 2 GB 2,8", microSD, 15/4, Extra: Rádió vevő,adó 24K
-Anyka MP4 4 GB 2,5", SD/MMC, 15/8 Extra:fényképező (2.0 MP)+videó felvevő+játék,rádió 23K
-Alcor Lux 4GB 2,8" Nem bővítehető,10/4-5 Extraádió+játék,gyorsulásmérős baromságok 29K
-AVS iTouch 2GB 2,8" miniSD,?/? Extraádió+játék 19K
-ConCorde X-980 FM 4GB, miniSD, ?/? Extraadió 32K
-AVS Handy 2GB,microSD,15/4, Extraádió 24K
AVS iTouch-ról írnak jót is meg rosszat is.
Alcor Lux kiesik mert nem bővíthető.
Több 2,8-ast meg nem találok -
Mr-Pamacs
senior tag
Most voltam a MM-ban,megnézni a mp4-ket, de egy olyat sem találtam amiről az elmult pár oldalon szoltunk volna, ugyhogy csak a kijelző méretét tudtam megvizsgálni.
Ami hát őszintén szólva egyiknek sem volt hatalmas, max 2,4"-t találtam,de elég picik.
Nagyobbra számítottam. Ugyhogy nálam maradnak a 2,8"-osak.
-
Easy001
csendes tag
Hi
Látom mindenki erőssen gondolkodik a témán. Én minél többet olvasok annál bizonytalanabb vagyok hogy mit is vegyek.....
Kérdés létezik ezeknél a cucosoknál aksicsere, vagy ha az megadja magát akkor könnyes bucsu????
Alcor nun paramétereit nem tudja valaki mármit a méreteire gondolok hogy (pl 78mm*40mm)..
Mert ha a képeken mellédobnának valamit hogy a mératarány látszódjon az ugye nem lenne rosz.... -
Mr-Pamacs
senior tag
Nem szeretem a creatív termékeket, elég kreatív vagyok enélkül is.
De főként amiért nem tetszik:a cég: a hangszóróikat is nagyon reklámozzák, de kérdem én hool élnek azok? Távirányítós hangszórójuk csak nagyon drágán van bőven 40 felett. Bezzeg a sok sz@r vezetékes "távirányítós" hangszórók. Jóhogy nem már botot adnak a hangszóhoz h azzal nyomogasd a gombokat.DE talán majd megváltozik a véleményem, még belefér ez is.
Meizu kilőve.
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
A srácoknak kellene egy mp4 lejátszó.
A lényeg, hogy megbízható legyen, nem kell csillivilli tudás, extra minőség, super fülhallgató (villamoson, suliban szünetekben használják) gondolom 10-15ezer között a "noname" kategória jöhet csak szóbaa lényeg, hogy ne kelljen 1/2 évente visszavinni garanciális javításra mint azt ami a családban van.
-
Mr-Pamacs
senior tag
Nekem ezek maradtak versenyben eddig:
-Ultra Media Player UMP-752 2GB, 2,2", micro SD, ?/? , Extra: játék 23K
-NEO PLEXY Music 4 GB MP3, 2,4", minSD, ?/?, Extra: játék 25K
-MEIZU M6 mini player 4 Gb , 2,4", Nem bővíthető?, 20/8, Extra:rádió,játék 28,5K
-PTI PMP-33 - 2 GB, 2,8", miniSD, ?,?, Extra:Játék+rádió,fényképez (1.3 MP)+video felv 22K
-Acelabs S3 - 2 GB 2,8", microSD, 15/4, Extra: Rádió vevő,adó 24K
-Aigo E-868 - 2 GB, 2,5", SD/MMC, 9/7 Extra: TV kimenet 33K
-Anyka MP4 4 GB 2,5", SD/MMC, 15/8 Extra:fényképező (2.0 MP)+videó felvevő+játék,rádió 23KA Meizu bővíthető? Ha nem akkor kiesett.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Mr-Pamacs #276 üzenetére
A gyártó honlapján ha rámész a termékre ott van, hogy: FM Transmitter
-
ocsi19
senior tag
Az Alcor Lux-al még az a problémám, hogy csupán 3 óra folyamatos videólejátszást biztosít, ami nekem kevés lenne
Ezért még mindíg a Meizu M6 mellett vagyok (15-18 óra zene és 7-8 óra videólejátás)
(most épp azt keresgélem, hogy a pti pmp-22-nek mennyi bír az akksija, aki esetleg talál erre vonatkozó információkat, az kérem jelezzen
)
-
PazsitZ
addikt
válasz
Mr-Pamacs #273 üzenetére
Néztem, feljebb említettem is. A gondom vele, hogy 2féle neve is van. Egyébként jó.
De akkor inkább az acelabs, annál nagy pozitívum számomra, hogy rádióadóként is működtethető.
Már lassan tényleg csak azt fontolgatom, jobb név-e annyival az alcor, hogy azt vegyem és ne az acelabs-ot. -
-
ocsi19
senior tag
Aki Meizu M6-ot szeretne vásárolni, annak ajánlom EZT az oldalt, a 2GB-os változat ára, jelenleg 25.900.- forint és a házhozszállítás ingyenes! (2 munkanap alatt kiszállítják)
(Pixm@nia-ban olcsóbb, de a szállítás onnan gondosabb ahogy olvasgattam, illetve a szállítási költség 2500.- forint körül van)
-
Peat;)
veterán
Kérdés meg éri-e a 23 ezret. Én is nézegettem ezt a modellt, leírom én merre jutottam. Azóta átpártoltam, kicsit drágább kategória a SONY NW-ZA815B , 29 ezer(pixmania), de én valszeg ilyen mellett döntök. A hangminőségre semmi garancia hogy jó az ilyen eléggé noname dolgoknál, valószínű hogy kell venni új fülest hozzá (3-5 ezer) Sony hangminősége kitűnő, + a walkman modellekre állítólag lehet másolni simán nem kell program hozzá (bár usb mód nincs benne asszem)+gyárilag jó a fülese. Kicsi a kijelző az igaz. De minőség+2év gari, erősebb akksi.
video:
http://www.youtube.com/watch?v=Nu-OslBaxik, ugyanilyen a 815-ös is. Kijelző nem is annyira gáz, felbontása meg ugyanaz mint s3-é. -
ocsi19
senior tag
most néztem a philips sa6025-öt, elvileg 65k-s kijelzője van, de nagyon szép képe volt
...és a meizu-t próbálgatva mégsem olyan vészes szerkezet
most Alcor Lux és Meizu M6 között gondolkodom, már csak azt kéne látnom, hogy az alcor luxnak milyen a filmlejátszása
-
PazsitZ
addikt
Acelabs S3-al kapcsolatban kaptam pár "gyakorlati" infot.[link]
-A hsz-kben konkrétan még senki nem erősítette meg, hogy valóban 260k színű?
Ez az, amit nem tudok. a manual-ban 65K szint ír, a főoldalon és más oldalakon 260K-t.
-Valósan le tudja adni a videóknál a 20-25fps-t?
a 20fps-t biztosan tudja, remélhetőleg többet is.
-A txt-k lapozása jól működik?
Jól, sőt ékezetes karaktereink is egészen jól láthatóak
-MP3 esetén mennyi a kbps-os felső határ?
320 a max, azt tudja.
-Zenehallgatás közben lehet txt-t olvasni vagy képet nézni?
Addig el lehet jutni, hogy kiválaszd a képet, de amint megnyomod a megtekintést a zene leáll. Viszont beállításokon lehet változtatni, txt fájlokat lehet nézegetni, lehet böngészni a zenéket és ha unatkozol zenehallgatás közben tetrisezhetsz.
Még egy picit "gondolkozok", de úgy tünik nálam ez lesz a befutó. -
ZCoyote
őstag
Hello!
Létezik olyan mp4 lejátszó ami tud videót felvenni?
Már nem aktuális, létezik.
-
PazsitZ
addikt
Láttam egy-két helyen olyan leírást, amiből azt vettem ki, hogy van olyan lejátszó ami több fdormátumot is támogat. Ez igaz vagy csak "elírás" és mindegyik csak konvertálva tudja kezelni a formátumokat.
Bár gondolom az utóbbi.
Még az lenne a kérdésem, hogy létezik olyan firmware, ami a viedókhoz esetleg feliratot is kezel? Vagy túl nagyok az igényeim...
-
ocsi19
senior tag
itt valóban mást írnak ... hol az igazság
-
ocsi19
senior tag
Most vettem a fáradtságot és elmentem egy MediaMarkt-ba...eddig nem foglalkoztam a Philips MP4 lejátszókkal, mert a kijelző 65000 színt tud és csak 2,2"-os...de kipróbáltam és kimondottan tetszett...igényes, minőségi cucc - véleményem szerint - !
-
ocsi19
senior tag
én az Alcor lux-nál ezt találtam:"A lejátszható videók paraméterei: 220x176 képpont@20fps, Xvid kódolás, max. 500kbps"
-
PazsitZ
addikt
Én is nézegetem ezeket a lejátszókat.
PTI PMP-22 - 2 GB, AVS iTouchMP4 - 2 GB, Alcor Lux
Ezekben gondolkozok.
Alapvetően a PTI és AVS mint írtátok szinte ugyanaz a termék. Ilyen szempontból viszont nem tudom mennyire várhatja el az ember, hogy megbízhatóak legyenek.
Ezeknél jó pont az érintőképernyő, a 2gb mellé a bővíthetőség.Az alcornál pont a bővíthetőség ami hiányérzetet kelt bennem, viszont mint márka, biztosabbanak hangzik.
A videolejátszást is használnám, így akinek van tapasztalata bármelyikkel kapcsolatban ossza meg velem.
Még annyit kérdésként, hogy a ● Futtatókörnyezet telepíthető játékok számára esetleg lehetővé teszi esetlegesen más "software" installálását is?
-
ocsi19
senior tag
azért jól elvagyok magammal
-
ocsi19
senior tag
az Acelabs S3 nekem nagyon bejön kinézetre és tudásra is egyaránt, már csak az lenne a kérdés, hogy élőben mit produkál?
-
ocsi19
senior tag
nos nézelődtem...nézelődtem...gondoltam most már megosztom eddigi tapasztalataimat, hátha rajtam kívül még küszködik ezekkel a problémákkal...
Van nálam egy Meizu M6 2GB nos..ezt nem ajánlom senkinek, aki videót is akar nézni az mp4 lejátszóján...18frame/s megőrít..akad a kép és nagyon szúrja a szemem...zenére kiváló!
Lementem a helyi "mp4 forgalmzóba", néztem pár lejátszót (persze ne felejtsük el, hogy én most a 15-30.000.- ft-os lejátszókról beszélek!) a 2" - legalábbis számomra - nagyon kicsinek tűnik, szóval ha valaki valóban filmezéshez szeretne venni egy ilyen lejátszót és nem szeretne egész film alatt erőlködni, akkor érdemes a 2.8" mp4-ek között vadászni.
Megnéztem egy PTI PMP-22 nevezetű lejátszót, és nagyon tetszett! Sajnos a hangot nem tudtam kipróbálni rajta, csak a kijelzőjét bámulhattam, de kiváló volt a minősége! Nem akadt meg egy pillanatra sem!
Jelenleg három mp4 között vacilálok:
PTI PMP-22
AVS iTouchMP4
Acelabs S3Ha valakinek van saját tapasztalatuk ezekről a lejátszókról, kérem írjon.
-
ocsi19
senior tag
vkinek vélemény vagy bármely concorde típusú mp4-ről?
-
Csapi007
veterán
Hello
Nem tudtok olyan helyet ahol lehet kapni PTI PMP55-öt vagy 07-et? -
Easy001
csendes tag
Hi!
Ezen az oldalon találsz pár vásárlói leirást a kütyüről amit kérdeztél az értékelés fülecske alatt.....[link]
Remélem segít valamennyit!
-
ocsi19
senior tag
hi, erről a lejátszóról tud vki saját tapasztalatot mondani? >> Alcor Nun 1GB <<
Most van nálam egy Meizu M6-os kis szerkezet, de nem nagyon tetszik
A kép akad picit és azért nem tetszik...tud vki egy jobb minőségű mp4-et ajánlani, aminek hasonlóan szép a kijelzője, a hangminősége, de nem akad rajta ennyire a film?előre is köszönöm!
üdv.: ocsi
-
Easy001
csendes tag
Hi!
Nekem az is jó, ha valaki olyan mond valamit, aki árulja netán ezeket, hogy mennyit visznek vissza belőle.
Na meg lassan karácsony, télapó és talán lejjebb csúsznak az árak aztán jobbat is lehet keríteni....
hát jobb körülnézni a piacon mielőtt az ember nekiugrik a vásárlásnak........addig meg piackutatás!
Uff beszéltem.
-
Easy001
csendes tag
Hi!
Sajna nekem is csak kérdésem lenne ezzel a témával kapcsolatban remélem tud valaki segiteni véleményt mondani az alábbi gyártó termékeivel kapcsolatban márha van tapasztalata azt jó néven venném..[link]
Előre is kösz!
-
ocsi19
senior tag
-
beci
őstag
Sziasztok.
Karácsonyra szeretnék keresztlányomnak venni egy mp4-es lejátszót.
Tanácsot kérnék,hogy milyet lenne érdemes.
Pár kritérium,aminek jó lenne,ha megfelelne: magyar menü
2gb memória
szép kijelző
mpeg4,avi lejátszás
és ugy max 15.000ft.Köszönöm.
-
Csapi007
veterán
Hello
Kinek mi a véleménye a PTI PMP22-ről illetve úgy is ismert hogy AVS iTouch.
És ezt most újjal kell böködni vagy tollal? -
wolfy84
csendes tag
Sziasztok!
Karácsonyra vennék egy mp4 lejátszot öcsémnek! konkrétan ezt néztem ki:[link]
Kíváncsi lennék a véleményetekre,tapasztalataitokra(már akinek van ilyen tipus)
Mit tudtok az aksi tölthetöségéről?
Én olyan hozzászolást olvastam,(nem itt) hogy az aksit csak Nokia teloval lehet tölteni.(ugyanis kompatibilis az akisja)
Előre is köszi! -
minyo
csendes tag
haliho.. akkor már nem kértem semmit.. adtak /az első alklommal is/ egy levásárlási papirt..amin bennt az üzletben választhattam hogy levásárlom de inkábbb ugy döntöttem h visszakérem a pénzem...
én is szeretnék pár jo ajánlatot.. lehetőleg 21 alatt ha lehetséges.. ami igazán megéri ,bővithető ésatöbbi... köszi
-
grezoo2
csendes tag
Sziasztok Ha Mp4 akkor progik Http://oralap.extra.hu/mp4/3gp.zip 3gp conv
http://oralap.extra.hu/mp4/allok.zip 3gp..mp4 conv (Tipp)
http://oralap.extra.hu/mp4.zipNem Freeware Konverterek.....:-)
Ja S az órákat nem én árulom... én csak a site ot........
Töltsetek le sokat!!! -
rumos14
nagyúr
válasz
attila0131 #225 üzenetére
bár a logikát nehéz lesz felfedezni, de ez inkább mp3 lejátszó, mint mp4... na mindegy, ez egy hosszú történet
amúgy ez egy nagyon jó lejátszó, ha nem sajnálod rá a pénzt, minden tekintetben jó vétel. negatívum kb. annyi, hogy nem tudsz pl. Total Commander-rel zenét rátenni. -
ertz
aktív tag
válasz
attila0131 #225 üzenetére
Nekem is sony playa van (igaz az még mp3
), tökéletes a hangzásuk.
Ráadásul a kinézetük is gyönyörködtető általában, nem úgy mint a ipod és tsai...Na most ami engem ebben zavarna az a kicsi (1,8'') kijelző. De ha jó a szemed, akkor vedd meg nyugodtan. A minőségben nem fogsz csalódni.
-
attila0131
csendes tag
http://www.sony.hu/view/ShowProduct.action?product=NWZ-S615F&site=odw_hu_HU&pageType=Overview&imageType=Main&category=NWS+WMT
itt a link bocsi -
attila0131
csendes tag
sziasztok!
Sony NWZS615FB mp3 lejátszót gondoltam venni 21000 ftért.. tudnátok segiteni szerintetek megéri a vétel? vagy tud vki 20000-25000 ezer ftért valamil jobbat?
előre is köszi.. -
minyo
csendes tag
elnézést kérek a nyelvtani hibákért
-
minyo
csendes tag
nemrég vettem egy e-ronix lejátszot nemtusom h melyik fajtát informáciohiányaimnak közsönhetően nem töltöttem fel elég ideig.. és ami a dobozra volt ráirva h 6-10 orát jáccik na abbol nekem folyamatosan volt másfél ora!!nem viccelek elégé kiakadtam.a ,ásik gondja az usb volt ..gyors volt csak nem éritkezett rendesen.. volt h elsötétült a képernyő és csak ki -be kapcsolással volt hajlando müködni...visszavittem vettem egy Albakomp BC-781-eset... először nem tetszett aztán kedztem megszeretni..nagyon szép és nagy volt a kijelzője... minden tetszett kivéve a fülhallgato ami eléggé szar volt.. kuka mellől szedhették össze.. és folyton kiesett a füleből..mindegy a többi nagyon rendeske volt.. viszont volt vele gondom... az egyik pillanatban teljesn hangerővel elkezdett recsegni vagy zizegni nem is tudom már mindenesetre fülsértő zajt adott ki magábol .. ki és bekapcsolás után már minden ok volt..mindegy visszavittem..pedig a végére kezdtem megszeretni...
-
Kicker
őstag
amv formátumokat tud lejátszani, de nem találok konvertert... valaki tud ilyet?
-
Kicker
őstag
itt van a kezemben egy m-tech mp4 lejátszó, de ez egy fos. zenelejátszásra alkalmas, de szar a fülhallgató, filmet mit játszak le vele? kisebb a kijelzője mint a telomnak, és szarabb is. akkor meg minek? telefon sokkal többet tud.
mod: nem én vettem, csak be kéne állítanom, de miután videok közül szart se játszik, így nehéz
-
Ravenyss
csendes tag
Szisztok!
Már lassan egy hónapja nézegtem a Netet, hogy milyen mp4-es lejáccót vegyek magamnak és már aszittem megtaláltam, de mostanra sikerült elbizonytalanodnom...
Igazából azért írok, h megkérdezzem h: ti milyen lejáccót vennétek 30000 Ft-ból?
(Nem is írom le mit néztem ki elsőnek mert nem akarok senkit sem befolyásolni)
Nah köszöntem!
-
grezoo2
csendes tag
-
grezoo2
csendes tag
sztem az oralap.extra.hu 4 gb os 1.8 as oledes, rádiós karóra lejátszói jók...Személyes élmény
-
sphad
csendes tag
sziasztok
szeretnék venni egy használható MP4 lejátszót kb 20ezer forintom van rá.
szerintetek a kettő közül melyiket érdemesebb?
vagy
-
hajos
csendes tag
Sziasztok,kérdésem az lenne hogy vki tudna-e segiteni concorde x-913 ügyben?
-
dragonkiller
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdés azokhoz, akiknek Albacomp BC-789-ese van (vagy volt):
E-book-ot milyet játszik le? Csak sima txt formátumot vagy esetleg komolyabbat is (pdf, doc, djvu...)?
Előre is köszi szépen! -
Nwis86
aktív tag
Hello
Lenne 1 hülye kérdésem, vettem még 1 honapja 1 mp4 et de mivel külföldről lett behozva nincs hozzá magyar leírás és van 1 dolog amit még most se tudok hogy mi, A bealításoknál van 1 olyan, hogy ''e-map browse'' ha rámegyek akkor belép az üres emap könyvtárba, na most az lenne a kérdésem, hogy ez mi ide mit lehetne rakni? -
Meaningless
csendes tag
Én is vettem egy Apacer AU822 lejátszót (prohardveren teszt is van róla!).
Egy órát használtam eddig összesen,mert még csak most érkezett meg.
A véleményem az,hogy bár a kijelző 128x128-as,nagyon szép színei vannak,és a videókat is tűrhetően lejátsza.Nem volt még az átalakítással se gondom,a memóriát fullra megtömtem gond nélkül.Az anyaga nagyon masszív benyomást kelt,egyetlen ''baj'' vele,hogy 5 órát bír.Mondjuk nekem van autós töltőm is,szal..meg amúgyse hallgatom egyfolytában 5 órát.
Ha nem fog elromlani,akkor mondhatom,hogy megért nekem 15000 ft-t.
Akit érdekel,esetleg nézzen utána.
Ja,és havernak is ilyen van karácsony óta,de még nem volt rá panasza.
Csak az akksicserétől félek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest